0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (985 puan) tarafından
Ben anlatayım hemen daha bekarken bizim burda birtek büyük market açılmıştı babamda git dondurma al demişti . Ee tabi küçücük ilçe sensörlü kapısı olan market mi görmüşüz.  Neyse ***** gibi çıkış kapısından gidip kapıyı çalmıştım.  Meğer orda bir hafta önce beni istemeye gelen çocuk çalışıyormuş ne çok utandım.  Birde koca market dondurmayı da görmemiştim tavuk dolabının önünde durmuştum gelip bana göstermişti. Az daha marketten nasil dışarı çıkacağımı bile unutuyordum. Sizinki ne peki ?? 

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Birgun annemler aradi teyzemler falan bize gelmek istiyorlarmis tamam dedim evde de bisey yoktu acele cocugu esime biraktim biseyler almaya gittim asagi indim yenide kahvalti yapmistik dislerime bakim mi dedim bisey var mi diye bi arabanin aynasindan aynada siyah filmliymiş iyice bakarken dikkat ettim icerde bi kadin kucuk cocuk on koltukta da bi adam ben şok ben rezil :D

(985 puan) tarafından
Bir deli bakışı atsaydın bari hemencecik unuturlardı böyle olunca ara ara hatırlayıp gülmüşlerdir şimdi.
tarafından
Aaayyyyy bunu artiladim gözümün önüne geldi şuan kendi kendime gülüyorum :Ddddddd
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kaynanamgilde tv de  pet reklamı cıktı kızım herkesin içinde bağırarak anneee sende bundan kullanıyorsun demiiii demişti :/
(985 puan) tarafından
Benim yeğenimde annesinin sutyenini yatak odasından getirip anne bak memelik demişti hepimizin yanında
tarafından
Ahahah bu çocuklar alem ya.  Hiçbişey saklanmiyo
(985 puan) tarafından
Sorma ya
0 oy
(80 puan) tarafından
Hatırlamıyorum ben ama seninki komikmiş :D
(985 puan) tarafından
Sorma ya birde bir havalı havalı gidiyorum.
(80 puan) tarafından
:) olur ya öyle
0 oy
(1,517 puan) tarafından
2 ay önce otobüsten inerken salımı öne doğru geldi dedim alım arkaya atım adamın birinin yüzüne şak diye yapıştırdım yerin dibine girdim vala 
(985 puan) tarafından
Ay çok komik ya :)))
0 oy
(12,709 puan) tarafından
Sabah karlı havada işe gitmek için çıktım yokuş aşağı inerken kaydım düştüm eteğim açıldı tam o sıra dolmuş durmasın mı yolcu almak için herkes bana baktı ;) hem utandım hem düştüğüme güldüm ;) 
(1,517 puan) tarafından
Gülesin mi agliyan mi :-):,-)
(985 puan) tarafından
Tüm dolmuş manzaraya bayılmıştir:)))
(12,709 puan) tarafından
Valla hem rezillik hem kahkaha attım kendime
Manzara pek iç açıcı değildi renkli donum vardı altta :)
0 oy
tarafından
Beşiktaş meydanda yere kapaklandım eşimle sevgiliyken geziyorduk tümsek varmış patt diye yerle bir oldum oturdum kendime gülüyorum 2 tane yaşlı kadın geldi kalk kızım birşey olmadı diyor :D eşimde gülmemek için zor tuttu kendini :D
(985 puan) tarafından
Öyle olunca insan utancından niye güler.  Ağlamaklı bir gülüş dimi
tarafından
Yok kız bildiğin yarıla yarıla güldüm kendime :D
0 oy
tarafından
Beni istemey geldiler annemin akrabali bu ara ben tesettür luyum birde yazmam erik dalına yakilmazmi elimde ayranlar var kafam açıldı oğlan bana bakıyor sinirlendim hemen ayranlari koyup turbanimk.otttum ama oğlan bana orda aşık ol babamgil vermediler oda faxsli kadın almış kendine
0 oy
tarafından
Üniversite zamanları kar yagiyordu dışarda arakdaslarla dışarı çıktık yemek yiyelim dedik karşıdan karşıya geçerken ayağım kaydı yere yattım Kalkım derken tekrar yerdeydim arabalar beni bekliyordu ve insanlar bakıyordu çok utanmıştım ya :)))
(985 puan) tarafından
Sende kaya kaya gitmişsin.
tarafından
Hiç sorma ondan sonra ayakkabı alırken hep dikkat ettim o rezillik bana yetti :D
(985 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından

Birkac yil once atm den para cekicem, cuzdani cikarirken yere ped dusmus cantamdan, bi adam geldi ama amca yaslarinda boyle, pardon dedi orkidiniz dusmus yere sjsjajjaja ben de dinsizin hakkindan imansiz gelir misali aaa dedim cok tesekkurler aldim yerden cantama geri koydum sjsjsjsjs

Ne utancam o utansin arsiz ihtiyar bi de gelip gevrek gevrek guluyo yer miyim bunu beeee :D
(985 puan) tarafından
Eeeeee
tarafından
Ay yarim kalmis tamamladim :D
(985 puan) tarafından
Birde markada biliyor ah seni ihtiyar delikanlı diyeydin
tarafından
Arsiz yaaa akli sira pislik yapacak
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Annemle telefonda konuşurken memitomdan bahsediyor dum içinde sırt kaldı taslasti diye meğer hoparlör açık babam kardeşim hep duymuşlar bide eşimin yanında yere kapaklanmam 
0 oy
(2,918 puan) tarafından
1. Sınıfa gidiyordum dersimiz beden egitimiydi dışarı çıkartmıştı hoca bizi ip atlamaca oynatiyordu sırayla öğrencileri oyuna alıyordu sıra bana gelmişti bende o kadar çok sıkışmıştım ki anlatamam hoca ısrarla ip atla diye bağırıyor e mecburen ip atladim ki pırt diye ses çıktı pırt yaptım ve o kalabalığın içinde nasıl duyuldu hala anlamış değilim o kadar çok utandım ki yer yarısında içine gireydim o günden beri okulafan nefret ettim hiç gitmek istemiyordum arkadaşlarımdan çok utanmıştım:))
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bi gün eşimle geziyoruz tenha bi sokak ama dükkanlar var orda bide köpek bağlıymış görmedim tam geçerken bi havladı bide büyük ay ben bi küfür ettim :angel: arkadan bi öksürük sesi adam duymuş :O ettiğim küfre mi yanayım korktuğumamı bilemedim ardına bakmadan uzaklaştım

0 oy
tarafından
AVM de telefonla annemle konuşuyordum kulağımda sonra telefonum masada kaldı sandım kulağımda telefonla avmnin içinde telefonum kayboldu diye bagriyordum :)
0 oy
tarafından

Bir keresindede işe gidiyordum tuvalete gittim dışarı çıktım bir adam bağırıyor arkamdan hocam diye bakmadım sonra birdaha dedi hocam hocam  eteginiz dedi baktım eteğim taytın içinde arkadan görünüyor Allah'tan tayt vardı :( birde adam bizim karşı binada komşu 

0 oy
(2,277 puan) tarafından
Orta okulda tuvaletten ciktim sinifa geldim derstelerdi kapiyi kapattim arkami donup butun sinif kahkaha atyo yerlere yatyo lan noluyo dedim ne guluyonuz bi baktimkii etegim kulotlu corabimin icine girmis gotum kabak gbi ortada kulotlucorabida bogazima kadar cekiyodum herkes donumu gorduydu :D :D
0 oy
(7,096 puan) tarafından

Daha böyle tam ergenlik donemlerim 15 yaşlarında falanim ama hava 1500 tabi ilk kez topuklu giydim nasıl salına salına yürüyorum abimin nişanı vardı sokakta yapılıyordu bende oraya gidiyodum iki sokak ötesinde yeni cikmisim bide kuaforden burnum düşse eğilip almiycam o derece:D

Sokaktada yakışıklı çocuklar oturuyor tanıyorum hepsini birinden de hoşlanıyorum oda aynı şekilde benden hoşlanıyor o havayla burnum dik yürüdüğüm için yoldaki çukuru görmemişim şap diye yapıştım yere neredeyse ayağımı kırıyordum o acıyla ordan nasıl kaçtığımi hatırlamıyorum bile :D

Ay rezil olmuştum gene aklıma geldi bak :woot:

(51,027 puan) tarafından
☺️ hoslanti o an bitti demi ☺️
(7,096 puan) tarafından
Tabi bitti kız utancımdan onu gördüğüm yerde yolumu çeviriyordum daha ne hoslantisiymis  :)))
0 oy
(51,027 puan) tarafından
Noter diye otele girmistim bide iki uc kez erkekler tuvaletine girdim ☺️ cikinca farkettim ☺️ iki kezde tuvalette kaldim ☺️ sidikli olunca heo tuvaletle ilgili olmus ☺️
(4,579 puan) tarafından
Noter diye otel ne ya:)))
(51,027 puan) tarafından
Sorma stajdayken o lisedeyken noterin yerini biliyorum ama girisini bilmiyodum altindada pasaj varm kaldirimda dikilen adama sordum su.pasajdan gir sagdaki kapi dedi cikiyorum yataklar var cikiyorum yataklar car en ust kata kadar ciktim geri indim abi noteri bulamadim dedim hee sen noter mi dedin ben otel anladim dedi ☺️ o an olayin farkinda degildimdd iyiki bombostu futbolcular kaliyodu otelde iyiki yoklardi
(4,579 puan) tarafından
Hahahaha:)
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bende anlatayim eksik kalmayim hic unutmam okuldan fotograf istediler 5 sinifa filan gidiyorum bizim orda da bir fotografci var fotogragcinin adi ATiK neyse bende gezdim dolandim bulamadim atik yerine herhalde optik dediler dedim girdim adama vesikalik fotograf cektirecgim dedim adamda tamm dedi hic bozuntuya vermedi orda bi sandalye vardi ortaya cekti otur dedi bende oturdum adam kafani dik tut dedi telefonu cikardi tmm dedi ne zaman cikar abi dedim kizim sen ***** misin dedi burasi gozlukcu dedi aglayarak cikmistim o gun bu gundur asla tek basima fotograf cekinmeye gitmedim eve gidene kadar aglamistim
(4,579 puan) tarafından
Hahahahaha:)
(1,763 puan) tarafından
Yaa aklima geldikce uzuluyorum adam ne alay etmistir benimle demi bide ablamin dugununde kina tepsisini tasiyordum en onde ben gidiyordum binadan ciktik millet orda bekliyormus mumlari filan yakip kopru olusturuyorlarmis ben arkama bakmadan tek basima tepsiyle ortada donmustum snra bir baktim arkama kimse yok tepsiyle geri gitmistim siz niye gelmediniz m.al gibi ortada tepsiyle donuyorum kimsehe uyarmadi deyip kizmistim rezillik esittir ben olaylarim hic bitmez

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 881 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 383 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yildizmavim (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 736 göst.
9 Şubat 2020 Aile kategorisinde Mlkcglyn (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 532 göst.