0 oy
1,000 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tinder diye bir tanışma, afedersiniz s.x sayfası varmış orda resimlerini paylaşarak arkadaşımın milleti dolandırmak amaçlı açmışlar, yok adres falan yazmışlar kız gördü çıldırdı resmen, eşin polis sor diye de, siber suçlar kapatır o hesabı git oraya şikayette bulun dedim, eşimin işi o değil çünkü, ama duyunca varya şaşırdım insanlar ne kadar kötü olmuş

15 Cevaplar

+2 oy
(5,750 puan) tarafından
O yüzden foto paylasmayi ve sosyal platform lari uygun bulmuyorum kullanmıyorum da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok kötü bir hal almaya başladı bu dünya dedikleri yer
tarafından
Aynen tamda öyle
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Nasıl gördü ki onu
tarafından
Evet nasıl görmüş tinder hesabımı varmıs arkadasının tabiki hesabı olmask boyle birşeyi normalleştirmez asla
tarafından
Başka bir arkadaşı görmüş atmış buna, Allah ya işte karşısına çıkarmış
tarafından
Ay çok kötü
tarafından
O arkadaşının o sitede ne işi varmış o nasıl bi arkadaş öyle yani o arkadaşı bile bunu yapmış olabilir bence sonra suçu başkasının üstüne atmıştır
0 oy
tarafından
Herşeyi yaparlar canm daha kimzeye güven olmaz 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
YAparlar zihniyetsiz insanlar ahlak yoksunlari 
0 oy
tarafından
Bu yüzden fotoğrafımı Wp dışında bi yerde paylaşmıyorum 
0 oy
tarafından
nasıl görmüş öğrenmiş ki canm 
0 oy
(133,997 puan) tarafından
burdanda zeynebin fotosunu alip fake tiktok acmislardi 
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Nerden almşlar ki
0 oy
(14,667 puan) tarafından
Benjm de lise de biri Facebook açmıştı 

Resimleri paylaşmış herkesi eklemiş erkekler yorum yapmış teşekkür ediyordu çıldırmıştim o zaman kimin yaptığı da  çıkmamisti ama eminim arkadaşlarımdan biri idi  Allah korusun böylesi cok kötü onunda emin ol yakınından biridir
0 oy
tarafından
Dünya hiç iyi bı yere gitmiyor geçen burada biri bı site paylaştı işte fotoları bedavaya çıkaran biyermiş felan herkes yapti ama kimseye gelmedi o fotolar. Korkarım ben yapmam yapmadımda
(1,243 puan) tarafından
Yok daha neler. Cidden millet gönderdi mi resimlerini:)
tarafından
Vallaha kız bedava diye kaç kişi yaptı ama hiçbirine gelmemiş fotolar
(1,243 puan) tarafından
Çok şaşırdım çok güldüm.  Para ile  internetten çıkartmaya çekiniyoruz.  İnsanlar bide bedavaya mı çıkartmak için resimlerini atmış.  Ee şimdi ne oldu resimler . Ulaşabildiler mi acaba siteye:)ay neler neler duyuyoruz.
(2,138 puan) tarafından
Evet bende okumuştum o postları. Nasıl güvenip de gönderdiler. Hiç iyi niyetli olmadıkları o kadar belli ki. Kim kime bu devirde bedavaya birşey yapar. Yinede inşallah altından kötü bir şey çıkmaz.
(1,243 puan) tarafından
Resimlerini inşallah absürt sitelerde görmezler.  Dimi ama. Bide nasıl cesaret var gönderiyorlar.  Çocuklarının özellikle resimlerini gönderdiysiler çıkartmak için ona da ayrı şaşırırım
0 oy
tarafından

Allah yardımcısı olsun . Şikayette bulunsun hesap kapanır ve gerekli işlemler yapılır. 

En güzeli sosyal medyadan uzak olmak...

0 oy
(929 puan) tarafından
Ona düşman olan biri yapar bunu eski sevgili eski koca yada hayatında olan ama gizli saklı bir şey olabilir kimse kimsenin durduk yere resmini koymaz kötü ler hariç mantıklı düşünecek olursak 
0 oy
tarafından

Tinder indirmeseymis iyimis kendi kasinmis birde zaten o siteler tanışmak için yapilmis8-)

0 oy
(45,036 puan) tarafından
İşte ondan foto atmıyorum ne cocuklariminkinide paylaşıyorum insan herşeyi bekliyo artık ortalık çok kotu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 823 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevgi_kelebegi (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 493 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 35 göst.

409,936 soru

12,325,407 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...