0 oy
1,588 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
 Cevresindw gardiyan olan arkadaslar kardesim basvurmak istiyor bir bayan icin ilerse ev bark sahibi cocuk sahibi olacak bir insan icin zor bir ismibilen yazarsa sevinirim fikrimi sordu ne dicegimi bilemedim

12 Cevaplar

0 oy
(28,647 puan) tarafından
Ücretli mahkumluuk 
-Reklam-
0 oy
(514 puan) tarafından
Uzak dursun bence
0 oy
tarafından
Artık gardiyan değil infaz koruma memuru olarak geçiyor. Arkadaşımın eşi mecbur bu işi seçti. Zoraki gidiyor. Adamın psikolojisi bozulmuş. Baya zor bir iş. 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Zor aslında on gün mahkum on gün Özgür ve içeri girince telefon bile yasak. Dayım gardiyan 
tarafından
Birde bu işin riskli kısmı var dimş
(1,091 puan) tarafından
Fato sen misin la
tarafından
Eveeeeeeeet bebek
(1,091 puan) tarafından
Yaaa öpim mi ☺️❤️ Niye sildirdin kız hesabı
0 oy
tarafından
Eniştem gardiyan eskiden askeri personeldi ama  gardiyanlil okadar zor değil dedi
0 oy
(6,513 puan) tarafından
Paralı mahkum bi ara bnde olmak isterdım staj yerındeki şefim paralı mahkummu olcn derdı hep
tarafından
Bir insan neden gardiyan olmak ister
(6,513 puan) tarafından
Yani ozmnlar ben çalşrısam rahat ederim bi nevi polis gbı düşünürdüüm hep bizim uzaktan bi araba bayan oda gardiyan özenirdim
0 oy
tarafından
Dayım gardiyan ama çok zor canım yaa 
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Ben mülakata kadar gittim mülakatta elendim herkes çok zor diyordu zaten iyiki olmamış diyorum bazen bilmiyorum hayırlısı olsun
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Geçen sene alimlarda başvuru yapamadım sonra çok pişman oldum çünkü arkadasimin arkadaşı varmış bayan orası çok rahat dedi tabi görev yaptığı yere bağlı benim olduğum şehirde kadın cezaevi yok yani kadın gardiyanın yaptığı iş gelen giden kadının üstünü aramak evrak işi falan şahsen bi daha alim olsa basvurcam benim icin memuriyet olsunda özel şirketler çok zorluyor insanı eşim sadece memuriyete izin veriyor 1 yılda 8 alıma başvurdum hepsi de olumsuz
(1,621 puan) tarafından
Kaynım hakim basvurmadigim için kızdı başvursaydınız diye kötü olsa böyle demezdi ayrıca alim mi var kız bence basvursun
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm benim eşim de infaz koruma memuru ama onun  mahkumlarla alakası yok idari binada çalışıyor ama bayan arkadaşlar da var tanıştığım arkadas olduğum biri suan arama da ziyarete gelenleri ariyo eger erkelerin olduğu cezaevine denk gelirse mektup okuma bayanları arama işine flan verirler ama kadın cezaevine denk gelirse nasıl olur bilmiyorum cok olay oluyo lojmandayız bizde dk basi ambulans gelir intihar eden jletleri parçalayıp yutan flan allah yardim etsin iyi düşünsün memurluk olarak guzel ama onlarla uğraşması da  kolay degil 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Yerine göre değişiyor vardiyalı olursa 15 gün içerde 15 gün dışarda pandemi den dolayı ama o kalkacaktır eninde sonunda. Eşimde infaz koruma suanki yeri rahat ama önce zordu 6 ay kadar bı içeri bı dışarı aile hayatımız kalmamisti
0 oy
(24 puan) tarafından
Güvenlik olarak soruyorsanız mahkum vs kolay kolay bişey yapamaz cezaevi jandarması var zaten psikolojik olarak cezaevi çalışma sistemine göre değişir bir çoğu 10 gün içerde 10 gün izinli içerdeyken telefon vs yasak kazanan çok arkadaşım oldu bu sene başlamak için can atıyorlar evlenip çocuk olunca zor olur illa ki her yönünü değerlendirmesi lazım birde seçeceği il ordaki cezaevi de önemli tabi seçeceği ilde birilerini bulup bire bir konuşsa daha iyi olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 349 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 493 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.