0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Az çok tahmin ediyorum pandemi süreci hepimizi yıprattı ama benim gibi ekstra bir durumda olan var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? 

Başka bir şehirden Ankaraya taşındık 4 ay oldu ama hala ne bir arkadaşım ne de komşum var. Akraba zaten hiç yok da eşim de çok yoğun çalışıyor onu bile görmüyorum. Havalar da soğudu ana oğul kaldık evde. E onunla dertleşim diyorum da sürekli agu bugu..bi yerden sonra kesmiyor tabi. Ben evi çok seven bir insandım şimdi imkanım olsa yarın işe başlarım:ermm:

20 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bu platformu bulduysan bundan sonra burada vakit geçirirsin alışkanlık etti valla kopamıyoruz :D

(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için :D
-Reklam-
0 oy
(12,772 puan) tarafından
Ankara'nın neresinde sin cnm 
(14 puan) tarafından
Sokulludayız
(12,772 puan) tarafından
Uu uzak bana yakın olsan gel derdim
(14 puan) tarafından
Kader utansın
(7,973 puan) tarafından
Tövbe de kız
(14 puan) tarafından
Takılıyorum canım çarpmazlar beni:)
0 oy
(446 puan) tarafından
Canim bi dısari ciksan en azindan bildiğin bi dili konuşuyor insanlar bende o da yok :)
(5,126 puan) tarafından
Hahah yaa  doğru diyosun yurtdışı gurbeti ayrı zor
(446 puan) tarafından
Bilseydim boyle zor gitmezdim valla :D
(5,126 puan) tarafından
Hayırlısııı
(14 puan) tarafından
Yaa inşallah zamanla kolaylaşır sizin için de
(446 puan) tarafından
Insallah canim sağol
0 oy
tarafından
Bende aynısıyim ailem yok zaten eşiminde yok arkadaşım felanda yok malesef bizde ankaradayiz neresindensin 
(14 puan) tarafından
Sokulludayız kader ortağım sen neresindensin
0 oy
tarafından
13 aydır evliyim ve olduğumuz yerde tanıdığımız arkadaş vs yok. yanlızlığın kitabını yazacak duruma geldim. dışarı çıkınca kedilerle konuşuyorum hep.
(1,861 puan) tarafından
Bugün mihri yi gördünmü hic
tarafından
hayır
(14 puan) tarafından
Ben de 13 aylık oğlanla izafiyet tartışacağım artık bi o kaldı
0 oy
(772 puan) tarafından
Canim bende Ankaradayim. Ailem,akrabalarim,arkadaslarim hep burada. Ama emin ol bizde sık sık görüşemiyoruz. Herkesin kendi koşturmacasi var. Bide koronadan dolayi cogu insan ev ziyaretlerine sicak bakmiyor. 1 senelik evliyim bende bu anlattiklarima ragmen yalnizim butun gun. Ilk evlendigimde calisiyodum ama bu korona sartlarinda emin ol o da cok zor malesef..
(14 puan) tarafından
Evlendikten sonra iki sene ben de memlekette yaşadım biliyorum biz de fazla görüşemedik ama yarım saatlik mesafede olduklarını bilmek bile o kadar iyi geliyormuş ki insana. Yalnızlık gerçekten başka birşeymiş ki ben çocukluğumdan beri kök ailemle de fazla anlaşamayan kitap kurdu odasından çıkmayan fazla arkadaşı olmayan bir insandım
(772 puan) tarafından
Baska sehrin tabiki oyle bi dezavantaji vardir canim ona bisey diyemem. Ama ne mutlu ki en azindan bi oğlun varmis.
(14 puan) tarafından
Aah ahh başımın belası o olmasa deli gibi çalışırdım ama en büyük şükür kaynağım can'ım benim. Öyle haklısın ki.
(772 puan) tarafından
Rabbim saglikli,mutlu bi ömür nasip etsin. Sanada,oğlunada ❤
0 oy
(54 puan) tarafından
Ahh kendimi okudum bende gurbetteyim hiç kimsem yok akrabam ailem vs. Komşusuz bi yerdeyim ki. Bütün gün evdeyim eşimde çok yoğun çalışıyor. Bende kızımla oynuyorum çay içiyorum yemek hergün detaylı temizlik hava sıcak olursa park sonra eşim geliyor akşam onun yemeği çayı sonrası telefonuyla uğraşır daha çok işi gereği ikisinide yatırıyorum bende etrafı bi kez daha toplayıp yatıyorum öbür günlerde hep aynı. Bi iki arkadaş buldum da görüşemiyoruz işte 
(14 puan) tarafından
Yaa ne kadar yalnız olsak da aslında birebir aynı hayatları aynı hisleri mı yaşıyoruz
(54 puan) tarafından
Evet bilmeden aynı kaderi paylaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
(14 puan) tarafından
Sen neler yapıyorsun çok bunalınca
(54 puan) tarafından
Valla pek bişi yapamıyorum kitap okumayı bırakmıştım tekrar başladım kızımı uyutunca bi bardak kahveyle kitap okuyorum kafam dağılıyor en azından. Kızıma kendim oyuncak yapıyorum felan
0 oy
(13,664 puan) tarafından
Üst katımda komşum var birbirinizin can yoldaşı olduk iyi ki var iyi ki yalnız olmak çok zor 
(14 puan) tarafından
Allah hepimizi can yoldaşı üst kat komşularıyla karşılaştırsın. Amin.
0 oy
tarafından

Walla canım eşim 3 ay şehir dışında işi gereği.  3 aylık süreçte hep evdeyim kizim ile . 

Sitede oturduğumuz için öyle komşuluk yok. 

Arkadaş çevrem hepsi uzakta arada telefonla görüşüp.sohbet ederim o. 

Kızımla ben birde hamisim oyle zaman geçiriyorum evde . Annem.yakin aslında arabam var ama mide bulantilari.dan kullanamıyorum. Taksi ile git gel.yapiyorux kizim hasta olir eder diyede çok cikamiyoru. Hamileyim. Hasta olsam.ikimize kim.bakar diye. 

Sen yine dua et akşam.eve helen bir esin var iyi kötü sohbet ediyorsun. Onunla uyuyorsun  

Ins covid bitince güzel zamanlar bizi bekliyor bu kötü günlerin acısı çıkacak:))

0 oy
(14,961 puan) tarafından
Agu bugu ahahaha :D Ankara'nın neresi ? 
(14 puan) tarafından
Ne bekliyorduk ki ***** kader ağlarını ördü
(14 puan) tarafından
(Aaa şarkısı bile var orda biplemiyorlar siz niye sansürlediniz ki şimdi)
(14,961 puan) tarafından
Ahahahah ka.hbe kader mi :D
(14 puan) tarafından
Evet o. Meğer tanıyormuş herkes
(14,961 puan) tarafından
Küfür maksatlı da kullanıldığı için sansür yiyor ;)
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Ben 4 senedir hiç bilmediğim bir şehirde oturuyorum arkadaşım falan da yok. Neyseki kızım bu sene okula başladı da iki üç arkadasim oldu :) teşekkürler kızım.
(14 puan) tarafından
O zaman bi 6 sene sonra bitecek bu sorun. Tamam sabredelim biraz daha :P

4 sene çok uzun bir süre ya neler yaptınız çok bunaldığınızda
(6,049 puan) tarafından
TV açıp dizi izledim. Müge açıp cinayet çözdüm. Instagram da dolaştım. Kızımı süsleyip durdum evin içinde. Öyle öyle zaman geçti. Şimdi de kalabalık akrabalarımız in olduğu şehire tatile gidince bunaliyoruz.  Şimdi bir bebişim daha oldu okul ev kosusturuyorum
0 oy
tarafından
Ben severim yalnızlığı 
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Of aynı ben ya oturup saatlerce ağlamak istiyorum boguldum artik eşim calismama izin vermiyor sadece kamu 1 yıldır kaç alıma basvurdum hep boş bugün yine yine bi alim olumsuz umudum falan kalmadı biri okula gider onun dersi biri bebek onla ilgilenmesi çok yorucu geçiyor bu ara :'(

(14 puan) tarafından
Bence çalışmanın size iyi geleceğinden eminseniz eşinizle tekrar konuşun onun da asıl istediği sizin rahat etmenizdir
(1,619 puan) tarafından
Yok canım benimki sabit fikirli en başından beri özel de calismama izin vermerdi olursa kamu yoksa çalışamazsın dedi açıktan liseyi bitirdim uni yi bitirdim kpss girdim 1 yıldır alim çıksa diye gözüne bakıyorum ama neye basvursam boş çıkıyor
0 oy
(66 puan) tarafından
Bnde aynym canm esim hem gunduz hem gece calsiyor oglumla hep evdeyiz
(14 puan) tarafından
Ben de ben de. Çoğu günler sadece 10 dakika görüyorum işe giderken. Çocuk küçük uyutmuyor diye odalar bile ayrı. Neler yapıyorsun
(66 puan) tarafından
Ev işi camasir bulasik derken aksam oluyo
0 oy
(29,744 puan) tarafından

Burada takılınca yanlız kalmıyorsun merak etme

(14 puan) tarafından
Şimdiden daha iyi hissediyorum biliyor musun..
0 oy
(415 puan) tarafından
Biz varız canın sıkılınca yaz
(14 puan) tarafından
Çok tatlısınız:))
(415 puan) tarafından
O sizin tatliliginiz bende memleketimden uzaktayım komşularım var ama herkesin işi gücü oluyor . Eşimde gece nobetlere kalıyor  xkeske benimde bebeğim dogsada agulasa ona bile ihtiyaç duyuyorum
0 oy
(2,561 puan) tarafından

Bende bursadan ankaraya gelin geldim valla ankaralilar kusura bakmayin igrenc biryer hic gezilecek biyeri yok heryer park sadece kimsem yoktu sadece gorumcem vardi kaynanasiyla oturuyordu oda kafa dagitcak konuscak bile kimsem yoktu 5 yil oldu alistim artik alisirsin canim zamanla sonrada yanliz olmak istersin hep:D

(14 puan) tarafından
Bu bir döngü olacak o zaman çünkü hep yalnız olmak istediğim zamanlardan geldim bugüne :D
0 oy
(808 puan) tarafından
Bazen saatlerce biriyle konusasim geliyo ama hickimseyi bulamıyorum hep aynı durumlar bide bebek küçük olunca gittiğin yerdede rahat edemiyosun
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Canım bende öyleydim emin ol sitenin bahçesine çıktım birkaç komşuyla tanıştım sonra sağolsun karşı komşum çaya çağırdı öğün bugündür görüşüyoruz iyikide cagiis diyorum sonra ben başka komşuma pasta götürdüm tanıştık onunla ben çağırdım falan tlfnlastik eşimde. Başka arkadaşının eşiyle tanıştırdı öyle biraz çevrem oldu bir buçuk senedir evliyim yeni yeni birkaç kişiyle görüştüm hep evde tektim insan belli bir zaman sonra konuşmak istiyor bunaliyor sende öyle yap bence onlar adım atmıyorsa sen at mesela pasta yapınca götür tanış yada yemek yapınca öyle tanisirsin emin ol bendw ilk kendim çağırdım 5cayina 
0 oy
tarafından

Aman benim sağımda solumda arkada akrabadan var ne dert ediyorsun ben gene yalnız kalmaya bayiliyorum:D

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 2,237 göst.
0 oy
3 cevap 213 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,398 soru

23,775,665 cevap

316,142 kullanıcı

...