Az çok tahmin ediyorum pandemi süreci hepimizi yıprattı ama benim gibi ekstra bir durumda olan var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz?
Başka bir şehirden Ankaraya taşındık 4 ay oldu ama hala ne bir arkadaşım ne de komşum var. Akraba zaten hiç yok da eşim de çok yoğun çalışıyor onu bile görmüyorum. Havalar da soğudu ana oğul kaldık evde. E onunla dertleşim diyorum da sürekli agu bugu..bi yerden sonra kesmiyor tabi. Ben evi çok seven bir insandım şimdi imkanım olsa yarın işe başlarım
Bu platformu bulduysan bundan sonra burada vakit geçirirsin alışkanlık etti valla kopamıyoruz
Walla canım eşim 3 ay şehir dışında işi gereği. 3 aylık süreçte hep evdeyim kizim ile .
Sitede oturduğumuz için öyle komşuluk yok.
Arkadaş çevrem hepsi uzakta arada telefonla görüşüp.sohbet ederim o.
Kızımla ben birde hamisim oyle zaman geçiriyorum evde . Annem.yakin aslında arabam var ama mide bulantilari.dan kullanamıyorum. Taksi ile git gel.yapiyorux kizim hasta olir eder diyede çok cikamiyoru. Hamileyim. Hasta olsam.ikimize kim.bakar diye.
Sen yine dua et akşam.eve helen bir esin var iyi kötü sohbet ediyorsun. Onunla uyuyorsun
Ins covid bitince güzel zamanlar bizi bekliyor bu kötü günlerin acısı çıkacak:))
Of aynı ben ya oturup saatlerce ağlamak istiyorum boguldum artik eşim calismama izin vermiyor sadece kamu 1 yıldır kaç alıma basvurdum hep boş bugün yine yine bi alim olumsuz umudum falan kalmadı biri okula gider onun dersi biri bebek onla ilgilenmesi çok yorucu geçiyor bu ara
Burada takılınca yanlız kalmıyorsun merak etme
Bende bursadan ankaraya gelin geldim valla ankaralilar kusura bakmayin igrenc biryer hic gezilecek biyeri yok heryer park sadece kimsem yoktu sadece gorumcem vardi kaynanasiyla oturuyordu oda kafa dagitcak konuscak bile kimsem yoktu 5 yil oldu alistim artik alisirsin canim zamanla sonrada yanliz olmak istersin hep
Aman benim sağımda solumda arkada akrabadan var ne dert ediyorsun ben gene yalnız kalmaya bayiliyorum
1,486,288 soru
24,299,082 cevap
343,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın