Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim beni anlamıyor abartıyormuyum
0
oy
462
göst.
4 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
mnre19
(
27
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar içimi dökmek istedim. Şuan 2. Bebeğime hamileyim. İlki sezeryan oldu ve her bünye aynı değil ben çok zorlandım toparlanmam çok uzun sürdü ve bende psikolojik olarak hasar bıraktı. Eşime bu durumu anlatınca abartma 2 3 gün acır geçer gibi abuk subuk sanki daha önce sezeryan olmuş gibi yorum yapıyor. Korkuyu geçtim eşim böyle benim korkularımı küçümsedikçe çıldırıyorum ağlıyorum. Bu seferde ağla sen strese sok kendini durduk yere bebeğe sana bir şey olursa erken doğurursan gene görürsün diye kızıyor. ( ilk kızımı erken doğurdum) benmi abartıyorum çok sinir olmaya başladım. Tek bu konu değil her konuda aynı ben bir kafama bir şey taktığımda sürekli aynı tepki çok abartıyorsun yada buna mı sıkıldın diye küçümsüyor.
dertleşmek
-eş
üzüntü
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
4 Kasım 2021
Gamzeslem
(
9,521
puan)
tarafından
cevaplandı
Korku endişe düşünceni küçümsüyor gibi davranmış öyle ise bile öyle davranmayip kırmadan konuşabilir imiş kuzum boşver takma böyle böyle yapma zoruma gidiyo de anlat
4 Kasım 2021
mnre19
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Demezmiyim hiç beni hiç anlamıyorsun korkuyorum diyorum şimdiden böyle başlarsan doğum yaklaşınca napıcaksın diyor. Zoruma giden 2 3 gün acır geçer demesi o çektiğim acıyı ağrıyı kendide gördü kaç gece kucağında götürdü lavaboya şimdi böyle küçümsüyor.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Kasım 2021
Susam
(
4,321
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen hamilesin diye olağandan fazla hassassın ama eşinde afedersin olağandan fazlaca ö.küzce davranıyor hamile kadına daha anlayışlı yatıştırıcı davranması lazım
4 Kasım 2021
mnre19
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Olabilir normalde ağlayan biride değilim bu ara ne dese beynime beynime işliyor sanki. O öyle geçer ne var sanki dedikçe bağıra bağıra ağlamak istedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım şöyle esının tepkısı tabıkı yanlış ama sen sezeryan olmuş bırısın e bırdaha hamıle kalırsan yıne sezeryan olucagını da bılıyorsun bu psıkolojuyı atlatıp hamıle kalsaydın keske suan kendını sureklı germenin, korkutmanın bır anlamı yok kı
4 Kasım 2021
mnre19
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bu korku hep vardı hamile kalmadan öncede istemiyordum zaten gene büyük konuşmak istemiyorum rabbim bebeğimi sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin ama korunduğum halde hamile kaldım o yüzden bu stresim yoksa 2.yi bu psikolojiyi atlatana kadar yapmazdım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Kasım 2021
Gulsah6640
(
1,763
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbime sigin cnm esin biraz yanlis davranis sergilemis ama bak ilkini oyle boyle atlatmissin Rabbim sana bir mucize daha nasip etmis korkularini dusunerek bu sureci kendine zehir etme Allah in izniyle bunuda dogurur atlatirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Kasım 2021
Rumeysa&Eylul
(
1,244
puan)
tarafından
cevaplandı
. Sende ona derdini anlatma. RABBİM sanada şifa versin yâr ve yardımcın olsun inşallah. Çocuklarınla mutlu olmaya bak. Rabbim evlatlarına sağlıklı ömürler versin Eşinden ne kadar çok beklenti içine girersen o kadar çok üzülürsün. Eşin belliki anlayışlı merhametli bir insan değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
15
cevap
397
göst.