0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Arkadaşımın sorunu Süt alejisi olan ve emziren bir anne neler yiyebilir hem kendine hem bebeğine faydalı olan yiyecekler nelerdir 

Bebeğim 2 ay 11 günlük doktora götürdüm
geçmeyen pişik
makatta çatlak
karnında adam sesi gibi gurultu
kolik huzursuz
kafasında geçmeyen konak
Mukuslu sulu köpüklü kaka
Kizlar doktorum 3 hafta süt ve süt urunleri tuketmiceksin dedi geri kalan şeylerde bebeğe gaz yaoiyor ya ben ne yicem lütfen yardım edin bu diyetten yapan anneler bide normal çarşı ekmeği köy ekmeği de yiyemicez biz siz ne yiyorsunuz kafam allak bullak arkadaşıma yardımcı olabilir misiniz

1 cevap

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Sütlü ürünleri yemesi keci peyniri felan yiyebilir.. ve Ben 3-4 ayindan sonra hafta 1 kere aütlü yoyoydum ama azar azar dpktorum dedi yavaş yavas ye dedi bak nasil tepkki veriyo
(1,334 puan) tarafından
Benimde sute alerjim var ama sut urunleride yiyemiyorum acaba herkesin alerji tepkisi aynimi ki sizde neler oluyor mesela
(4,176 puan) tarafından
Ayy bikeresinde peynirli börek yedim baktim kizim 2ci günü kusuyo Sari Sari kusuyo .. sonra bezinde kirmizi lekeler vardi (büyük) tuvalleti.. doktorum dedi süt allerjsi  2 aylikti ozaman.. sonra işte 4 aylina yapin doktorum dedi yavas yavas sütlü ürün ye Termine bak
 dedi.. sonra 1 yaşinda yogurt yedirdim..sütlü yedirdim
tarafından
Arkadaşa liste vermişler sucuk et tavuk balık ekmekte yasakmış ne yiyebilir ki arkadasim örnek yoğurtla sütle yapılan tatlılarda yasakmis
(4,176 puan) tarafından
Sucuk tavuk niye yasak? Anlamadim
tarafından
Oda bilmiyor doktor liste vermiş süt yoğurt sucuk ekmek tavuk balık ne ararsan var kız ben ne yiyeceğim ki diyor bir tek su yasak değil neredeyse
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 378 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatocan4545 (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
21 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,622 soru

24,608,458 cevap

363,961 kullanıcı

...