0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Komşularınizla aranız nasıl kızlar gidip gelme yapıyor musunuz :-):-)gerçi pandemi ama yinede insan belli bir zaman sonra evde skliyor :-)

44 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Hepsi alman bi hallo deriz birbirimizi görunce o kadar
(446 puan) tarafından
Benimkilerde fransiz bonjour der kaçarım :D
(7,935 puan) tarafından
Gercektnmi
(446 puan) tarafından
Evet gercekten
(2,671 puan) tarafından
Çok iyiymiş ya :-):-)
-Reklam-
0 oy
(14,927 puan) tarafından

Komşum yok :) 

(2,671 puan) tarafından
Neden ki:-)
(14,927 puan) tarafından
Aman olup n'olacak baş ağrısından başka :D
(2,671 puan) tarafından
Hı anladm canim :-) sen bilirsin
0 oy
(7,479 puan) tarafından

Çok iyi canim hic gelip gitmiyoruz :D

(2,671 puan) tarafından
Neden ki canim
(7,479 puan) tarafından
Canim evlendim taşındım 4 yıldır ayni binaday8m hic gelen giden komsum Yok. Yan komsum benle yaşıt ama çok nadir gider geliriz bide o çalışmaya başladı hic görüşemez olduk. Onun dışında kimse gelip gitmez bende gitmen. Kaynanamla ayni binadayız. Sanirim ondan dolayı biraz çekinip bana yaklaşmadılar bende işime geldi cok yadirgamadim:)) kafam rahat valla gelen yok gidem yok mis gibi evdeyim. :D
(2,671 puan) tarafından
Hı anladm canim benimde çok gelen gidenim olmaz yani öylede güzel oluyor aslında :-)
0 oy
tarafından
Komsuculuk sevmiyorum. Herkes tanidik ama kimseyle samimiyetim yok yolda görürsem gulumserim sadece 
(2,671 puan) tarafından
Hı anladm :-) yani senin kararın cnm
(25,194 puan) tarafından
Ev alma komşu al
Komşu komşunun külüne muhtaçtır :)
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Ğst komşum ve alt komşumla çok iyiyiz sütekli beraberiz ne yapsak pişirdek veririz birbirimize, az önxe alt komşum asansöre paket yapıp yapıp koydu gönderdi axaba neler yolladı daha açmadım ıımm ahahah:D 
(2,671 puan) tarafından
Aa ne güzel afiyt olsun benim komsumda saolsun ne yapsa getirir ya :-):-)
(25,194 puan) tarafından
Yalnız çocuk emerken tek elimle yazmıştım Türkçe katliamı yapmışım :D
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kapıdan kapıya selamlaşma yaparız konusuruz öyle kaynanamlarla aynı binadayız onlara gider geliriz :) apartmanımız sakin insanlarla öyle güzel geçiniyoruz çok şükür :)
(2,671 puan) tarafından
Hı guzel canım o da güzelmiş canım
0 oy
tarafından

Komşularım ya Suriyeli yada yaşlı insanlar o yüzden komşum yok tek başımayım ;)

(2,671 puan) tarafından
Anladım hayırlısı canın sağolsun:-):-)
0 oy
tarafından
Komşularımın hiçbiriyle konuşmuyorum kapiyı bile sadece eşime açarım. Yolda görsem hiçbirini tanımam. Sadece karşımda bi teyze var arada onunla karşılaşırız iyi aksamlar der geçeriz o kadar
(2,671 puan) tarafından
Niye ki canım sen mi konuşmak istemiyorsun
0 oy
tarafından
4 gün önce banyoda bebegimle kitli kaldim eşimde isteydi bir Allah'ın kulu duymadı sesi mi bilerek gelmemisler eşimle tartışıyoruz sanmislar yardım edin dememe rağmen üç saatin sonunda alt komşum hastaneden gelmiş o duymuş sağolsun hemen eşime haber etti. Komşu demeye bin şahit ister insan müsveddeleri.
tarafından
Ağlaya ağlaya gözümde yas kalmadı . Merhamet insana yakışan en güzel şey bilerek gelmedik demeleri beni çok üzdü sonra helallik istemeye geldiler. İnsanlık vazifesini yapmış abin
(2,671 puan) tarafından
Allah onları bildiği gibi yapsın çok üzüldüm ya gerçekten sende yüz verme onlara ve çok sinirlendim gerçekten yazık deol mi sana evladına ya
tarafından
Apartmanda görür selam veririm yüzüme bile bakmazlar. Binadaki herkes 50 yaş üstü
(2,671 puan) tarafından
Hı yaşlılar olsun insanın içinde merhamet olucak belki kocan seni oldurucekti oyuFen bağırıyordun tabi Allah korusun ozaman vicdan azabı cekmiyceklermiydi
tarafından
Kimsenin umrunda olmazdım ki . Duymadık görmedik derlerdi. Kendilerinde başına iş gelse herkes sessiz kalsa ne yaparlardı hiç düşünmüyorlae boyle
0 oy
tarafından

image

Komşum yok canım:-)

(2,671 puan) tarafından
Çok beğendim bayıldım kaynanam gül de öyle bir yerde kalıyor :-)
tarafından
Tam kafa dinlemece canım :-)
tarafından
Ay tabi okul isi var mecbur ilcede olmak lazim, biz de daha kasabamsi hani icinde okulu da olan bir mahalle dusunduk çok izole köy okul zamani cok zor olur tabi. İnsallah canim ya aminnn ❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️
tarafından
Rabbım gönlünden geçeni nasip etsin kuzum ❤❤❤
tarafından
Aminn kuzum hepimizin insallah❤️❤️
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Hiç biriyle gelip gitmiyorum karşı komşuma gittim bir defa sonra sende gel dedim eşim heryere izin vermiyor dedi bende konuşmuyorum bile bi değişikler zaten
(2,671 puan) tarafından
Ooo ozaman boşver valla benim eşime kalsa bir yere gitmem ama ben onu takmiyrm o kendisi takılıyor ben akşama kadar evde tekim skliyrm açıkçası oyuzden gider gelirim ama belki eşi sinirli biridir Biletix ki
(1,472 puan) tarafından
Kadin da bi değişik kız evde kendi üstüne kapi kilitliyor:D
(2,671 puan) tarafından
Aaa öylemi canim neyse boşver ya takma
0 oy
tarafından
Bizim zaten 3kisi :))
(2,671 puan) tarafından
Anlamadk canım ya
tarafından
Dyom bizim apartmanda 3kisi oturuyo cnm
(2,671 puan) tarafından
Hı onlarlada konusuyrpsundue zaten :-):-)
tarafından
Aynen:)
(2,671 puan) tarafından
O da güzel cnm
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Eşimin görevi dolasiyla ailemden 8 saatlik uzakta yaşıyoruz. Hiç kimsemiz yok burada. Bir komşum var o kadar iyi ki her zaman diyorum o benim şansım diye. Çok bilgili çok hanımefendi çok tecrübeli kültürlü :) Buradaki annem gibi ailem bile giderken ona emanet ederler hep beni o kadar güvenirler ona :) evimize girer çıkarız her yaptığımızdan veririz birbirimize yedek anahtarı bile var bende :) evde düşerim kalırım sen bakarsın diye verdi. Adı Ayla teyzoşum ve 75 yaşında :))) 
(2,671 puan) tarafından
Oyy masallah canım ya ne güzel ama teyze bjrsx büyük yasitin yok mu cnm
(2,528 puan) tarafından
Var ama onunla çok görüşmedik daha
(2,671 puan) tarafından
Hı birşey olmaz teyzeyle gidip gelişin yeterli :-):-)
0 oy
tarafından

Önce pandemi şimdi küçük bebe gidip gelmiyorum kimseye . Kimsede bana gelmiyor :D

(2,671 puan) tarafından
Canın saolasin canım sende haklisin
0 oy
tarafından

Çok iyi evet ben gidiyorum onlar geliyo ama en çok onlar beni çağırıyo :D

(2,671 puan) tarafından
Oo ne güzel valla şanslısın :-)
0 oy
tarafından

Komşular mi oda kim :D

Malesef bizde komşuluk yok bi komşum vardi oda taşındı çok gider gelirdik 

(2,671 puan) tarafından
Hı canın sağolsun cnm bursey olmaz
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Hiç selam bile vermiyoruz o derece
(2,671 puan) tarafından
Neden ki cnm
(1,780 puan) tarafından
3 yıl oldu evleneli ne kimse kapımı çaldı ne de  bir merhaba diyen selam veren oldu. Bende öyle yapıyorum artık
(2,671 puan) tarafından
Canım benimde öyle inan ben kapısını çaldım birinin biride saolsun o beni çağırdı evine öyle öyle tanıştık yani biri daha var aynı mahaledeyiz ama onu da ilk ben çağırdım inan mesela eşimin iş arakdaslari oluyor yinede ben eşime diyrm gelsinler yemeğe cay a bide bebeğim 5aylik yinede vencagiriyrm  yani seviyorum misafiri ve tek TE kalmak istemiyrm :-)
0 oy
(20,673 puan) tarafından
İyi çok şükür hepsiyle Bi tane teyze var onun adını o beni çok seviyo dün yolda gördü konuştuk kuzuuum çok güzelsin oğlanlarda aynı sen diyo :) 
(2,671 puan) tarafından
Ayy ne güzel canım ya Allah iyilerle karşılaştısun
0 oy
tarafından
11 daire var apartmanda ben bi yöneticigili tanıyorum oda aidat ödemeye gittiğimde gördüğüm için 
(2,671 puan) tarafından
Neden ki canim tanışmadin mi
tarafından
Yok valla tanışmadım kafalarimizin uyuscagini pek sanmıyorum yaşlı zaten çoğu
(2,671 puan) tarafından
Hı anladım canım hayirlisu canım ya :-):-)
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bu akşam üstü eve gelirken tam binaya girdim arkamdan bir kadın bu apartmanda mi oturuyorsun bebeğini gezmeye mi çıkardın nerelisin ben bal satıyorum alırmısın diye beni soru yağmuruna tuttu.megerse kendi de 1.katta oturuyormuş ve ben ilk kez gördüm kadını oda beni tabi
(2,671 puan) tarafından
Hı ne güzel tanisirsinuz canım işte :-):-)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 378 göst.
0 oy
10 cevap 386 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde My life (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,032 göst.
+1 oy
17 cevap 493 göst.

413,026 soru

12,434,795 cevap