Şimdi gelirler kendini beğenenler harika olanlar evde tangayla gezenler
Youtube izle hafif makyajlar hap doğal güzel durur
Yani bilmiyorum bu yaşıma kadar hiç makyaj yapmadım alarjim var diye ama yapsam nasıl olurdum merakda etmiyo değilim hani
İnan bende öyleyim temizim ama süslü değilim bi ayda yılda saçımı boyarım o kadar bide düzleştiririm yani makyaj filan hiç yapmam ama deodorant parfüm vazgeçilmezimdir güzel kokuyu ve temiz olmayı çok seviyorum saçlarım hep topludur önden perçemi bırakırım tamamdır☺️
Hergün mutlaka duş alırım☺️
Bence dogallik kadar guzel birsey yok canm temizsen guzel kokuyorsan giyimin temizse bence senden guzeli yoktur yani şahsen benim gozumde oyle ben makyaj yapinca kendimi cok pis hissediyorum niyeyse elimi yuzumu yikasam hepsi akacak çünkü oyuzden yuzumde bisey olmadigi zaman fosur fosur yika guzel kokan bir sabunla ohhhhh misssssss ama eger diyorsan biraz degisiklik olsun falan dersen mesela bi bb krem veya birazcik fondöten bi surme rimel birazcik dudak parlatici bence yeter cokta sade guzel tatli olursun
Bebegim kimseye imrenme insanlarin disariya gösterdiği ve iceride yasadigi bambaska olabiliyor. Bakim makyaj demek degil ki temiz olmak cok daha onemli bence. Mesela ben cilt bakimi yapiyorum sabah aksam ama makyaj yapmayi tercih etmiyorum cunku cocugumu doyasiya opmek istiyorum . Sen kendini iyi hisset o senin yuzune yansir
Yarım saate eşim işten gelecek pijama Hırka tepede topuz oturuyorum valla süslenmeyi severim ama bir leğen hamur yoğurdum ıspanak ayikladim çamaşır aştım dermanım kalmadı
Araplar dışarda peçeli, evde nasıl süsleniyor kocalarina karşı bir de müzik çalıp dans ediyorlar ki sormayin.Onlardan cok şey gördük ama öğrenmedik
1,486,266 soru
24,298,733 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın