Ben kacarak evlendim ve simdi esimle bosaniyoruz avukat sen kactığın icin her türlü ne olursa olsun devletten kadindan yana hatta 100 bin tazminat isteyebilirsin geri babanin evine dönsun gururun incildi diye ve onlar bes sene bosanma davasi acamiyorlar çünkü kactiginiz icin sadece kadin davayı acabilir ve sizden asla bebegi bile talep edemiyorlar bilginize
Allah yardımcın olsun canım
Pardon bir şey sormak istiyorum kaç gündür . Anımsıyorum sizi sanki fatma hanım .. siz kaynanayla birlik duran ve eşinizin hafıza kartininzda eski sevgilinizin resimlerini görme sonucunda laf surtusmesi olduktab sonra baba evine dönen ve sonrasında esim bana ayri ev açtı beni almaya geldi diyen kişi değil misiniz . Ben karıştırdım mi sizi acaba başkasıyla?
Ya hangi kara cahil avukat söyledi bunu aceba yok onlar 5sene dava açamıyor falan
Tobe yarabbi size bence yanlis bilgi vermis bebegi talep edemez falan evet tazminat alabilirsn AMA davayi acamaz karsi taraf falan benim pek icime sinmedi sonucda oda baba ve devlet madi manevi kimin durumu iyiyse hakim o kisiye verir Ben boyle biliyorm
Canim bence avukat bos atmis mantiken guvenmissin hayatini degistirmis aileni silmissin gururun incinmis diye hadi diyelim tazminata katkisi oldu bunun ama bebegi vermeme dava acamama falan sacma geldi kusura bakma sozum sana degil varsayalim ki kacan kisi hic saglam ayak biri degil sirf kacti diye adam bes yil dava acamayip rezilligine mi katlancak? Ortada sebep varsa istek varsa iki tarafta acar davayi bu bi haktir evliligi zoraki hic bisi kanun goturemez .. hos gotursede hayir gelmez.. hakkinda hayirlisi olsun senin adina cok uzgunum insallah yavrunla mutlu huzurlu gunlerin olur
1,486,287 soru
24,299,035 cevap
343,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın