Benim eşimde hep derdi kız çocuk daha sevimli ama bn oğlum olsun istiyorum diye bnse hep kızardım kız olsa üzülcekmisin falan dşye. Oğlumuz olcak. Evlat sonuöta kızı erkeği mi olur hem ne demişler kız evlat öz evlat sağlıklı olsun ne olırsa olsun diye dua edeceklerine dediklerine bak geri kafalılık cahillik işte ne yapcaksın
Allah akıl fikir versin böylelerine yazık
Onu diyen kadınsa eğer diyecek ki sende kızsın hadi git kendini öldür madem kızlar gereksiz mis ya lanet olası pislikler nefret ediyorum boebö insanlardan kız olmasa erkek olur mu ne saçma ya kızlar kime napıyor anlamıyorum Allah'ım bide hem cinslerini istemiyorlar insanlar ne kadar gereksiz düşünüyor kızım olcak çok şükür Allah'a şükürler olsun onu verdi bana ya hiç olmasaydı daha mı iyiydi hiç kimseyi takmasin tak cevabının yapıştırsin
Banada ilk başta öyle yaptılar iki senedir ben evlat hasreti ile yaşadığımı bir ben bilirim birde Allah dedim nedir bu yaptığınız ayrımcılık yüce Rabim çektiğim onca açılardan sonra bir evlat nasip eti sizin yaptığınız bakın bu gibi ayrımcı insanlardan uzak durmak lazım benim çocuğum Rabim bana nasip etmiş size ne oluyor anlamadım sıkma canını sende kuzum Allah sağ salim kucağına almıyi nasip etsin insAllah
Valla bana oyle yaosalae gebertrim onlari buyukmus akeabymis dinlemem . Sen benim canin icin nasil diyebilirsin keske dusse diye ulan siz kiz evlada kurban olunn beeee!! Kiz evlat hsyirdir ugurdur berekettr kizlarin yeri ayridur asil .benim oglum olucak ama inan kizim olmasini cok isterdim hep. Ya bu devirde evlat ayrimi olur bunlar ne kafasiz cahil insanlar ver agizlarinin payini benimle muhsttap olmayin de . Azcik sesiniz ciksin ya!!
Ne gereksiz insanlar var şu dünyada kendi cinsiyetlerinden haberleri yok galiba
Peygamberimizin kiz evladiyla ilgili oule guzel hadisleri var ki onlari o kadına okuyun imana gelir belki sesini keser.
Teyzesine sende olmasaymışsın keşke deseydin direk.
Cahillere bak asıl kız evlat anayi babayı bilir. Hepsi evlattir tabiki ama kız evlat daha güzel diyorlar.
Allah dan çevremde yok
Hic sevmedigim seydir cinsiyet ayrimi yapmak yapanlarida hic sevmem
Kendide kadin degil mi bunu yapanın ?? Neyin rahatlığı bu asil kendini aldira bilme imkanimiz olsa keske ama biraz gec kalınmış :) ya sinirden patlayacagim benim de oglum oluyor kendi ailemin ilk torunu esim tek erkek onlarinda ilk erkek torunu ama sukur ki boyle birsey yasamadik asla da oyle insan degiller. Pislikler beddualari ayaklarina dolanır onlarin gör bak sen insan insana oyle der mi
Evet cnm kaynanamın bacısı eşimin teyzesi var gelini erkeğe hamile kalmış kocasına bı dediğini iki etme demiş oda eside kadının her dediğini almış ikinci hamileligimde bebek kizmis kadının canı bişey çekince zaten kız bide aserme hiç uğraşamam demiş almamislar sonra kadın zaman geçiyor doğum yaptı ailevi sorunlardan dolayı annesi evime kusmus gitmiş oğlanı bize ver al kızını git demişler kadına bugün benim evime geldi kadın bende lafımı lafını esirgemeyen biriyim kadına dedim ayıp sana bak sende kızsin kızı erkeğimi var seninde kızların var vur öldür bakım dedim çok bozuldu yok falan dedi
Allah korusun erkek olsa sagliksiz olsa daha mi iyi ya nedir bu insanlardaki erkek tutkusu sanki o erkekleri kadin dogurmuyo ne kafalar var ya
Allah korusun öyle insanlar yok olursada yaşatmam galiba eltimin oğlu oldu Tüm aile ınsalalh seninde kızın olur diye dua ettiler bana bir oğlumuz bir kızımız olmuş olur diye Allah öyle kara cahillerden korusun
Kız bu kadar kötü olsaydı rabbim peygaamberimize hep kız vermezdi kız cennettir kız rahmettir kız nimettir bence erkek evlenince anayı babayı unutuyo ama kız öylemi evlenip gitse bile bana ocağına hep yanıyo düşünüyo düşkün oluyo yani kızlar aileye benim förüşüme göre
1,491,777 soru
24,376,497 cevap
348,366 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın