Kızlar şu an 6 aylık hamileyim ve ilk gebeliğim ilk çocuğum olacak inşallah benim anlamadığım az önce birisi bir paylaşım yapmış uyku eğitimi ile ilgili bebeğini memede uyuttuğu için onu bebeğe unutturmak için bebeği ayrı odada yatırmış işte iyi gece 20 dakika ağlamış sonraki zamanlar az az ağlamış uykuya Dalmış benim anlamadım bebeği memede uyutmasak olmuyor mu şimdi benim düşüncem şöyle bebeği emziririm gündüz uykusundan sonra gecede emziririm gazını çıkarırım banyosunu yaptırırım boynuma yaslayıp güzelce seve seve uyku moduna geçiririm tam uyuyacak zaman da yatağına yatırırım yatağında severim öyle uyuturum diyorum Atanamasamda ben de bir öğretmenim ve bunun teknikleri olduğunu formasyondan biliyorum uzmanları araştırıyorum sallayarak uyutmayı düşünmüyorum çünkü o bebeği sarhoş ediyor birkaç saatlik hatta 1 saatlik uykuya sebep oluyor sonra bebek yine uyanıyor Bebek doğunca nasıl olur kolik bir bebek mi olur onu da Allah bilir sadece bu benim fikrim bunu uygulayabileniniz var mı zor bir şey mi bu illa memedemi uyuması gerekiyor veya emzik mı kullanmali sizce? Sonuçta eğitim de bir yere kadar annelik tecrübesi de önemli ben bebeğimle aramda güvenli bir bağ oluşturmak istiyorum