İyi geceler kızlar ben 2 çocuk annesiyim en büyügü 5.5 yaşında 2.si 15 günlük daha ama çok zor zamanlar atlattım sarılık yüzünden sık kaldırma 1 saatte 1 gibi daha sonra hemoroid sorunum oldu 2 3 günğm kabus gibiydi yaşadıgım piskoloji berbattı hiö normale dönemicem sandım çok şükür normale dönüyor ama bu süre zarfında kızımla çok ilgilenemedim geceleri ogluö 1.5 saatte 1 kalkıyor en geç 2 sabah. Uyumuyor gündüzde uyumama enerji toplamama izin vermiyor ev işi yapamıyorum yemek zor yiyorum bu günler geçicek mi ne zaman düzenimiz olur kızımla ilgilenmeye evimi temzlemeye bi rutinim ne zaman oluşur acaba sizlerin düzeni ne zaman oluştu neler yaşadınız bende normale dönücekmiyim öok merak ediyorum dışarı çıkmak oglum agladıgında gaz çıkarmak emzirmek alt alma dışında oyalayabilcekmiyim diye düşünmeden edemiyorum yadırgamayın lohusa piskolojisimi saglıkla alakalı çok sorun yaşadım ondan mı bilmiyorum bunları düşünüyorum sizlerin zamanı nasıl geçiyor dışarı çıkabiliyormusunuz ne zaman düzen oluştu kusura bakmayın uzun olfu şimdiden Allah razı olsun