0 oy
294 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar bugün hamsi yapcam.ama baya var birazını temizleyip dondurucuya atsam olurmu??

13 Cevaplar

+1 oy
(6,857 puan) tarafından
Olur Cnm düzgün diz biz atarız hep tuzla ama Cnm az
-Reklam-
+1 oy
(1,353 puan) tarafından
Tuzlayıp atabilirsin
+1 oy
(2,562 puan) tarafından
Atiliyor ama kokusu cok kotu oluyor cikinca ben yiyemiyorum
0 oy
tarafından
Hamsi çok nazik bir balık atılmaz ne buzluğa ne dolaba atılmaz canım 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Evet atılır bende çok olunca öyle yapıyorum 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Atan çok ama ben atmam kötü oluyor çıkınca
0 oy
(4,362 puan) tarafından
Olur canim ben hep temizleyip  buzluga atarım cıkarınca çözülünce kendi halinde istedigin gibi pişir bir fark olmuyor. Ama braz tuzla.
0 oy
(177 puan) tarafından
Çok tavsiye etmem bende atmıştım çıkınca hamur gibi oluyor
0 oy
(164 puan) tarafından

Tamam kızlar fikirler için teşekkür ederim hepinize:)

0 oy
tarafından
Atılır canım 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bir kere annemde atmistik canm ama boyle o ilk gunki tazelik olmuyor ve oyle diri bir sekilde kizarmiyor parcalaniyor ama tat olarak yine balik yani birsey olmuyor buzlukta ki 12 ay balik satan yerler var onlarda hep dondurucada stokluyorlar
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Temizleyip tuzlayıp atarsan oluyor ama aynı lrzzzeti yakalayamiyorsun
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Dün attık bende az bakalım çıkınca nolcak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 46 göst.
0 oy
7 cevap 95 göst.
0 oy
12 cevap 210 göst.
0 oy
6 cevap 153 göst.
9 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu

410,242 soru

12,337,186 cevap

39,435 kullanıcı

Kategoriler

...