0 oy
280 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar bugün hamsi yapcam.ama baya var birazını temizleyip dondurucuya atsam olurmu??

13 Cevaplar

+1 oy
(6,858 puan) tarafından
Olur Cnm düzgün diz biz atarız hep tuzla ama Cnm az
-Reklam-
+1 oy
(1,353 puan) tarafından
Tuzlayıp atabilirsin
+1 oy
(2,559 puan) tarafından
Atiliyor ama kokusu cok kotu oluyor cikinca ben yiyemiyorum
0 oy
tarafından
Hamsi çok nazik bir balık atılmaz ne buzluğa ne dolaba atılmaz canım 
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Evet atılır bende çok olunca öyle yapıyorum 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Atan çok ama ben atmam kötü oluyor çıkınca
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Olur canim ben hep temizleyip  buzluga atarım cıkarınca çözülünce kendi halinde istedigin gibi pişir bir fark olmuyor. Ama braz tuzla.
0 oy
(177 puan) tarafından
Çok tavsiye etmem bende atmıştım çıkınca hamur gibi oluyor
0 oy
(164 puan) tarafından

Tamam kızlar fikirler için teşekkür ederim hepinize:)

0 oy
tarafından
Atılır canım 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bir kere annemde atmistik canm ama boyle o ilk gunki tazelik olmuyor ve oyle diri bir sekilde kizarmiyor parcalaniyor ama tat olarak yine balik yani birsey olmuyor buzlukta ki 12 ay balik satan yerler var onlarda hep dondurucada stokluyorlar
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Temizleyip tuzlayıp atarsan oluyor ama aynı lrzzzeti yakalayamiyorsun
0 oy
(9,321 puan) tarafından
Dün attık bende az bakalım çıkınca nolcak

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 183 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
9 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 184 göst.
10 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 264 göst.

397,104 soru

11,877,182 cevap

35,993 kullanıcı

...