0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Banyo yaptırdım banyomuz soğuk oluyor diye evde yaptırdım 18 aylık ... ve çok zor oluyor banyo yaptıedıkdan sonra leyeni fakan topliyirm sonra halıları siliyorum kızımada telefon açdım oyuncakların verdim tabii çocuk nerden anlasım halılar ıslak inuyordu aşağı süreklo ben kaldırdım o indi ben kaldırdım o indi çok kötü bağırdım ((( ama sonra sakinleşince özür diledim ((( him istemiyorum bu durumlar yaşansın son zamanlarda çok haylaz oldu ara sıra oluyor ama ikk defa böyle bağırdım (((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mecbur bagiriyoz vla a bnde bazen yapyom :))erkek çocuğu bide cnm
-Reklam-
0 oy
(2,138 puan) tarafından
İstemesekte bazen oluyor böyle şeyler canım. Sonuçta robot değiliz sabrımızın tükendiği anlar olabiliyor. Özür dileyip gönlünü alman iyi olmuş.
0 oy
(5,259 puan) tarafından
Insaniz canim olabiliyor boyle seyler ama sonraki tavrin gercekten hos olmus
0 oy
(12,815 puan) tarafından
By kadar kasmayın olur böyle şeyler 
0 oy
tarafından
Keşke bağırmasan bundan ders al bir daha bağırma çocuga yazık çocukta kalıcı psikoloji sorunu yapabilir bu sizden korkar korkuyla büyümesin çocuklar 
(1,662 puan) tarafından
Çok haklısınız.. hep olmaz böyle şeyler doğru ama bem bir kere bile bağırmayı doğru bulmuyorum dizginlemeye çalışıyorum bende becerdiğim kadadıyla
tarafından
Bağırmakla çocuk uslu olmuyor malesef ben çocugum ne yaparsa yapsın bağırmıyorum canı sağolsun çocugunuz Bi hata yaptıgında onun göz hizasına inin dizlerinizin üzerine çökün diyin ki oğlum kızm her neyse mesela bu davranışı yapma yaparsan böyle böyle olabilir üzülürüz fln diyin anlatın guzlce ıletişim kurun baktınız tekrar yapyor yine göz hizası kurun çocugum senı uyarıyorum bunu yapma yaparsan şöyle olabilir mesela hasta olabilirsin üzülürüz diyin baktınız 3.kez yine yaptı diyin ki salona veya başka odaya git 5 dk düşün düşünmeden gelme yanıma düşün sonra hatanı anladığın zman gel özür dile benden neden özür dilediğinide söyle böylelikle ne sen yıpranırsın ne çocuklar yıpranır hemde çocugun hatasının ne olduğunu anlar tekrar yapmaz iletişim kurun devamlı ama sen bağırırsan çocugun bana bağırır diye hiç bşeyi anlatmaz sana kaybedersin onu bu pislolojiyi çocukluğu yaşamış biri olarak söylüyorum lütfen söylediklerimi dikkate al ve uygula
(1,662 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(14,421 puan) tarafından

Aaah ah nerde o annesinin gözüne bakinca yapmaması gerektiğini anlayan bebeler 

Son nesil bizdik heralde

Şimdi anneler hep sinirli çünkü çocuk yapma etme demekten anlamıyo 

Yediğimiz içtiğimiz şeylerden genlerimiz bozuldu heralde

Ben bu devirde kim anne,kim çocuk ayırt edemiyorum artik

Hele biraz daha büyüsunler görim ben sizi

Allah sonumuzu hayretsin :(

İlgili sorular