Coronadan dolayı hemen evlendik ne dogru düzgün düğün ne bişey oldu kiraya geçtik biraz bize uygun Bi eve ama her derdi çektik ev soğuktu petekleri yaptırdık 530 lira su faturası geldi petek temizlettik diye havalandırma yaptık doğalgaz açtırmak için barı hep düşüyo diye çalışmıyor Diye soba yakmak zoru da kaldık her ay 600 lira elektrik faturası geldi bu kış da dedim kız için açim dolgaz borusuna çamaşırlar bulaşıcı bağlamışlar çalışınca sıcak su oraya gidiyor diye su tesisatı bisürü para harcadık doğalgaz açtık ama bu sefer de kombi çalışmıyor takılı kaldı tek derdimiz bu olsa eski mutfak dolapları düşüyo tavan dökülüyor balkon yıkıyamıyorum alt komşuya su gidiyor ev sahibi cimri hiç Bişey yapmıyor hor kullanan insan da değilim ben bu evi insan yaptım yaşanabilir yaptım yapmıyor diyo sizin bu yıl bitsin kendimize evi yeniliycez şimdi yapsan ne olacak 1 yıl bari düzgün yaşim bu evde rezil olmuşum mobilya hep his oluyo ev soğuk tavan dökülüyor su damlıyo evin heryerine kova koyduğum oluyo eve baksan okadar sorunlu görünmüyor yaşayınca çok sorun çıkıyo