0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ben önceden ne iğneden korkardım,ne hayvanlardan ,ne hırsızdan ne de başka bir şeyden.Hatta erkek Fatma dedikkeri olmuştur..Fareye ,yılana dokunurdum.Kan aldırmaya gidince sevinirdim resmen..Ama doğumdan sonra çok değiştim.. Üstüne güldüğüm( Yaa iğnenin neyinden korkuyor) çıtkrıldım kızlardan oldum resmen..Çok panik,korku ve endişeleri olan birisi oldum.Geçen kan verdim korkudan ne yapacağımı şaşırdım sonra böyle değişmiş olmama da şaşırdım. Yalnız kalmak da istemiyorum.Hiçbir iş yapasım da gelmiyor.İşler gözümde büyüyor.Meden böyleyim? Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum..

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni mi doğum yaptın .
tarafından
3 ay olacak
-Reklam-
0 oy
(8,947 puan) tarafından
Ben de eskiden önümde birini kesseler ağlamazdım. Doğumdan sonra herseye ağlar oldum. Hele başkasının yanında filan ağlamak gururuma dokunurdu. Şimdi asla tutamıyorum kendimi zırıl zırıl ağlıyorum. 

Ben doğum yapalı 4 ay oldu. Senin ne kadar oldu 
tarafından
3 aya gireceğim.Değişemez miyiz? Normal doğum yaptım, zor oldu.Sonrasında eş düşmedi çok uğraştılar.Anestezi de yapmadılar .Beni tutabilmek için iple yatağa bağladılar.Sonraki 1 hafta hep rüyalarıma girdi o an..Ben bu yüzden bu stressi kafamdan atamadığımı düşünüyorum..Yoksa doğuma da rahat gittim aslında..
(8,947 puan) tarafından
Ben de normal doğum yaptım biraz zor oldu benim de ama seninki kadar değil. Bilmiyorum neden böyle oldu. Düzelir inşallah diye umuyorum.
tarafından
İnşallah düzelir..Eşim çok geç geliyor işten..Arka odada televizyon izlemeye bile gidemiyorum..Evin tüm ışıklarını takıyorum
(8,947 puan) tarafından
Kendi kendine cesaret ver canım. İnşallah en kısa zamanda da düzeliriz ikimiz de.
0 oy
(92 puan) tarafından
Bende çok kötü bir doğum yaşadım üç gün normal yaptırmayı denediler sonra sezeryan oldum felan. Doğumdan sonra bende senin gibiyim. Aynı gün 6 dişimi çektirmiş insanım. Ama şuan kan verirken titriyorum resmen. Umarm geçer 
tarafından
Evet ,2 dişimi çektirdikten sonra kanamayı durdurup ev bakmaya gidip .Oradan başka işlerimi halletmiştim .Hiçbir şey olmamış gibi .. Sanırım psikoloğa görünmek lazım..
0 oy
tarafından
Annelik insana bu tarz kaygılar getirebiliyor canım çünkü bilinç altı tamamen anneliğe ve sorumluluğa odaklanıyor en yada o şeyde bana bir şey olursa çocuğuma ne kur düşüncesi kodlaniyor beyne atıyorum cam şile dm hadi düşersem düşüp ölürsem çocuklarım ne olacak diye bir başlıyorum düşünmeye ooovvv nosturadamus görsei elimi öper yemin ederim baba büyüksün ben bile bu kadar olamam diye "D hzjsjskajsshhsjajsiajs yalnız değilsin yani ama psikologa gitmekte fayda var iyi gelir sana 
tarafından
Evet bebeğimi çok düşünüyorum belki de o yüzden..
tarafından
100 de 100 o yüzden canım bu bide insanin elinde olan bir şey değil annelik böyle hep kendinden önce evladın geliyor ")
0 oy
tarafından
Aynı durumdayiz:))gel sarilalalm:)
0 oy
(2,706 puan) tarafından

Vallaha bende aynı sen gibiydim duygusuzun teki idim. İlk hamılelıgımde hormonlar bir değşti yemın ederim o günden sonra bende herşey değişti oyle de kaldı. Cok duygusal oldum panik oldum asla ağlamayan ben en ufak şeye ağlıyorum. Eski halımı özledim:(

0 oy
(305 puan) tarafından
Annelik demek = merhamet sevgi endişe kaygı mutluluk korku panik .....  Demek saymakla bitmez insan anne olunca her duyguyu yaşıyo artik bana bisey olsa evladım ne yapar diye düşünür oluyo insan sen sadece anne oldun :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 79 göst.
0 oy
11 cevap 436 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,614 puan) tarafından soruldu

380,152 soru

11,380,438 cevap

34,870 kullanıcı

...