1)
Sizinle güleryüzlü iyi gibi olup sizin yüzünüze değil ama arkanızdan eşinize laf dediğini duysanız
2) aynı katta yaşıyoruz altlı üstlü.. babanız 2 ay hastane köşelerinde felç gibi yatarken anneniz rahatsızlanıp sizde kalsa. Evinize 2dk inip bi geçmiş olsun demese annenize. Yada babanız hastaneden çıktığında bi geçmiş olsuna gitmeseler evlerine( 1 2 sefer arayıp sordu hastanedeyken)
3) torununu severken anannnesine çekmiştir gözü açık dese yada annenizin ördüklerini çocuğunuza giydirmenizi istemeyip sürekli imalı şekilde benim yaptığımı giydirsene diyip diyip dursa 2 yıldır
4) çocuğunuzun doğum gününe sabah kendi ailenizi akşam kayınvalidenizi çağırsanız ve ilk onları çağırdı kıskançlığı ile kayınvalideniz çocuğunuzun doğum gününe dahi gelmese.(babam yeni yeni iyileşiyordu oturup kalkamadığı için rahat edemez diye akşam onları ayrı çağırmak istemiştim)
TUTUMUNUZ NE OLUR? Ben vicdan yanıp yine gidiyorum yine gidiyorum evine Allah korkumdan. Ama annemden ayırmazken bu ve daha fazla lafları bana çok koydu. Kendisine ısınamıyorum sevemiyorum ailem konusunda laflar duyunca.(ki eşimde biliyor ki ailem ağzı var dili yok kişiler ,kendi ailesini tutmuyor bile bu konuda yaptığı ayıplıktan başka bişey değil diyor.
BANA AKIL VERİN SİZ OLSANIZ TUTUMUNUZ NE
Araya mesafe koyarım
1,491,325 soru
24,370,210 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın