0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok isterdim peki ya siz kızlar yada yaşayanlar siz şehirde yasamak ister miydiniz ☺☺☺❤

58 Cevaplar

0 oy
(7,829 puan) tarafından

En İyi Cevap
Niloya nin yaşadığı gibi bir köy olursa neden olmasın yavrum için vagecerim şehir hayatından (≧▽≦)
tarafından
Ahh nerde:D
tarafından
Bende çok istiyorum bahçeli evim olsun inek tavuk alıyım kzıım kapıda doyasıya oynasın özgür olsun başına bşey gelirse diye korkmiyim özgür büyüsün kızm ya hayvanların içinde büyüsün çok isterdim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Imkanim var ama yaşamak istemiyorum 
tarafından
Neden kuzum
tarafından
Çünkü köy hayatını sevmiyorum çok canım sıkılıyor da
0 oy
tarafından
İsterdim dağ evi hayalim var zaten 
tarafından
Ben varım :)))
tarafından
Benim dağ evinin yanına koyun birer ev ne var sanki koca dağ hepimize yeter
(136,513 puan) tarafından
tamam laa tek yasayamam kurt cakal falan gelir selmosla sen varsan olur ben gezdirrimde sizi arada bi sehre ineriz ☺
(14,154 puan) tarafından
Ayıyı unutmuşsun sevdaaaa ayı da var
tarafından
Hayyy sizi kovalasinmi ayılar kurtlar kaç kere bungalov da kaldım biseycikte görmedim yafff ☺️
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Köy olabilir evet mesela Zekeriyaköy ☺️☺️ ne yaşanılır orda ☺️☺️
tarafından
Ora nere kız:)))istanbulda bir ilce felan mi:D
0 oy
tarafından

Benim amcam ve kayınvalidemler köydeler gittiğimde 1 gün dayanabilirim  kalamıyorum 

Yaşayamazdım heralde 
0 oy
tarafından
Mustakil güzel bahçeli bir evde tavuk inek olsun çocuklar koştursun ama tertemiz düzenli biryerde yaşamak isterdim ;)
tarafından
Hayalimiz aynı ama ben inek değil keçi yada koyun 2 3 tane :))
tarafından
Inek daha kolay sanki :)
0 oy
(136,513 puan) tarafından

hic koyde yasamadim hani buyuk bas falan yakindan gormedim gorsem korkarmiyim bilmiyom :D ama denemek isterim

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Yok ya ben arada özeniyorum falan ama sonra düşününce hic benlik değil Bi kere kücük yerde çok çabuk sıkılırım her şey elimin altında olmalı seçenekler çok olmalı market avm çarşı pazar vs etrafımda olmalı sonra apartman dairesinde bile korkarım her şeyden bahçeli evde hic yapamam yani :) 
(4,394 puan) tarafından
Anam sen de devreler yanmış bacı :) ben Urfalıyım kocam değil bende urfada yaşamıyorum memleketim Urfa :D
tarafından
Kocan nereli :)
(4,394 puan) tarafından
O da aslen Vanlı ama çocukluktan çıkmıs ben gibi :D
tarafından
Heaa ozaman sizin köy işi yatar :)
(4,394 puan) tarafından
Aynen canım :D
0 oy
tarafından
Köyde yaşıyorum kuzum 

Şehire asla değişmem havası rahatlığı herşeyin organigi kuru fasulye barbunya bile kendimiz yapıyoruz aşırı iyi 

Şehir hayat sıkış tepiş binalar evlere kapanan insanlar piskolojikmen kötü hissediyorum

Annemler İstanbul da yılda bir gidiyorum daralıyorum ya
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Köy olmasın ama bahçeli müstakil bir ev istiyorum inşallah nasip olur bir gün
0 oy
tarafından
Koy demiyelim de müstakil bi evimin olmasını çok isterim 2 keçim olsun birde tavuklarım bostan ekeyim yanımda kocam ve çocuklarım 

Off en büyük hayalim 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Köy hayatı öyle hayallerde ki gibi güzel olmuyor canım ya hele birde kış gelsin buz gibi havada soba kovası doldurmaya çık h.ayvanlara yem dök otlatmaya götür yağmur da çamurda maalesef ki köyde yaşıyorum imkanım olsa 1 dk düşünmeden tasinirim 
0 oy
tarafından
Aayy ben çok isterdim ya kışı zor oluyor ama yinede isterdim 
0 oy
tarafından
İstemem istemem şehrin merkezinde bahçeli evim olsa güzel olurdu ama artık onuda istemem sanki apartman daha güvenli bu devirde
0 oy
(932 puan) tarafından
Geçen gün onu düşündüm bende galiba insan her nerde değilse orda mutlu olacağım.sanıyor köyde çalışıyorum.ben gidip gelirken diyorum.ki ah bir arsam olsa şuraya villa yapsam.bahceli çiçekli vs ama gel gör ki annemlerin esimlerin köyünde bir saat geçiremem mümkün mertebe gitmemeye calisirm çok tuhaf belki zamanla değişir huyum
0 oy
tarafından

Muğlada bi köyse neden olmasn :) 

0 oy
tarafından
Yok ya istemezdim . Tatil amaçlı güzel olurdu onun dışında yapamam oralarda . Ya tarımla ya hayvancılıkla uğraşmış olucam ikisini de beceremem :)
0 oy
tarafından
İstemezdim nedense çünkü gördüğüm köyler genelde kötu oluyor
0 oy
(769 puan) tarafından
Köyde yaşıyoruz köy işi bitmiyor canım dhhdhd
0 oy
tarafından
Köy değilde hafikte yaşamak isterdim ilçede ineklerin olsun tavuklarım olsun çok istiyorum ya kendı evımız olursa ınsalah ınek tavuk almak istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 592 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 561 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 781 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 527 göst.