0 oy
893 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok isterdim peki ya siz kızlar yada yaşayanlar siz şehirde yasamak ister miydiniz ☺☺☺❤

58 Cevaplar

0 oy
tarafından

Köyde yaşıyorum en sevdiğim canım al sana buralar böyle 

image

image

image

image

tarafından
Kediye bak atarlı stayla :)))
tarafından
O bizim ailemizin yeni üyesi kuzum 15 gün falan oluyor geldi buraya 2 yıldır burdayım ilk defa kedi gördüm:-)
tarafından
Bundan sonra arkadasin o senin ama accuk sinirli benim gibi :)
tarafından
:-))))) kapıya çıkmaya korkuyorum artık vallahi başımın etini yedi durmadan peşimde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hyr bulduğum yerden memnunum şahsen benlik değil köy:)
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Asla istemem hic sevmem Köy hayatını
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Koronadan sonra herkes yasayabilir :)) 
0 oy
(5,571 puan) tarafından
Hayır kaynanam köyde ama hayatta yasamk istemem 
0 oy
(3,550 puan) tarafından

İstemezdim hiç bana göre değil. Börtü böcek görmeye tahammül edemiyorum bi de rahatıma cok düşkünüm ben tam şehir insanıyım :D

0 oy
(2,671 puan) tarafından
Valla köy de yaşamak kolay değil işleri hci bitmiyor eşim izne gidince sürekli bag bahçe ahır valla yüzünü goremiyrm bide işler bitmiyor ben mesela yaşamak istemem kaynanam gilin evi çok güzel gerçekten iç dizaynı harika kat kaloriferi de var ama ben yinede istemiyrm çünkü yakın market yok ben marketsiz yapamam :-):-):-) yakınımda olsun isterim AVM falan isterim ama herşey organik tabiki bahçede meyve sebze var tavuklar var taze yumurta :-) 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bende isterdim köyde yaşamak yaa hele bu korona zamanı iyice bunaldık şehirde 
0 oy
tarafından
Köyde yaşayanlar bilir ki hayaller paris hayatlar öyle değil. Köy hayatı kısa süreliğine iyi fakat uzun vadede çok mükemmel değil
0 oy
tarafından

ben istemem yanlizligi sevsemde yasadigim evin yakininda bir suru ev olsun isterim.. hem ztn bocekleri sevmem, ailemin oyle koy evi olsa da bir bakkala bile arabayla girmek falan zor isler, bir hqfta o zevki yasayip geliyorum :D

0 oy
tarafından
İsterim cnm.hatta zamane köylerin imkanları daha iyi.
0 oy
tarafından
Ben istanbulu değişmem yine de..köye 1 haftalığına gidiyoruz bayramlarda iki güm geçince dönmek istiyorum ne işi bitiyor ne yağmuru bitiyor karadenizde çok zor oluyor kış erken gelip geç  gidiyor..yazın da fındık yaprak işleri oluyor
0 oy
tarafından
Esimin gorevinden dolayi ilcedeyiz zaten biz 4 yanimiz dag kisin bembeyaz manzara
0 oy
tarafından
Köyde yaşıyordum ünide yazın falan hep köydeydim ama hiç sevmem köy hayatını. Kışın soba yakması ayrı dert, yazın bağı bahçesi ayrı dert. Annemide yanıma almak istiyorum ama babam köyü seviyor annem hiç sevmez 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Bu yaz 15 günlüğüne Ardahna gittik değil yaşamak bir daha gitmeyi düşünmüyoruz dışarıdan göründüğü gibi değil valla normalde bana sorsan evet derdim ama gidip geldikten sonra fikrim değişti 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Yaşarım valla bizim köyümüz var Zaten babaannem dedem ordalar gidince gelmek istemezdim köy başka yaa evlenince pek gidemedim arık ilk yeni  evliyken gittik çocuklar olunca pek öle gidemedik 
tarafından
Bemde cok istiyorum kuzum valla:))
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Kendi koyumde yaşamak istemem hiçbir ulaşım vs yok ama merkeze yakın güzel ağaçlık alanlar var oralarda evin olsun müstakil isterdim
tarafından
Ay bizim köyde aynen öyle kuzum valla hiç ulaşım.hastane sağlık ocağı bakkal market yok ama belki gidebiliriz eşimle ben Ankarada bir köyde yasamayı daha çok istiyorum çünkü buranın köyleri çok güzel
0 oy
tarafından
Animasyon çizgi film gibi köylerde yaşamak isterdim . Böcekleri bile tatlı jsjssj
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bizim köydede evimiz var canım hafta sonları gidiyoruz 
tarafından
Nasıl kuzum güzel mi seviyor musun
(1,287 puan) tarafından
Yani özellikle çocuk için çok iyi oluyor kaynanam ve babası yaşıyor kaynanam babasına bakıuor ev kaynanamın 2 katlı genellikle biz alt katta oluyoruz sıkıntı olmuyor
0 oy
tarafından

Ben şuan köy gibi bir yerde yaşıyorum ve açıkçası memnun değilim istemezdim ama köyü çok severim koşullarına belki de şehirde büyüdüğümüz için zor gözüyle bakıyoruz oysa en dinç en hareketli insanlar köylüler ne güzel :angel:

tarafından
Belki bizde gidicez ama bizim köy gaziantepde canim:))

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 592 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 561 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 785 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 537 göst.