0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar arkadaşlar fikrinizle ihtiyacım var. Daha yeni evliyim. Eltimin ailesi gelmiş eşimde davet edelim değer vermiş oluruz diyor. Normalde misafirin başımın üstünde yeri var. Fakat ben nişanlıyken ve evlendikten sonra ne benim aileme ne de bana değer vermediler eltim de kayınvalidem de. Eşime bu durumu söyledim bana eltinin ailesi olarak düşünme düğünümüze gelmiş birine değer vermek diye düşün diyor eşimle de tartıştım. Benim bakış açım mı yanlış fikir verir misiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(2,224 puan) tarafından
davet etmek yerine görmeye gidin böyle şeylere önem veriyorsanız 
tarafından
Eşime anlatamıyorum yeni evliyiz biz evimize davet  edelim diyor.
(2,224 puan) tarafından
ya hani kayınvaliden gelse abisi gelse tamam da eltinin ailesi yani
gönlü olsun gidip görmeniz daha mantıklı bence
tarafından
Evet. Zaten aileleri davet ettik biz ama eltim bana aileme değer vermemiş ben neden kendimi küçülteyim öyle değil mi?
(2,224 puan) tarafından
yani hem öyle hemde gönül koymalık bi durum değil kayınvalide falan olsa neyse de
gidip görmek daha iyi olur gibi geldi bana
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
Ah şu erkekler
tarafından
Anlatamıyorum yaaa ben mi yanlış düşünüyorum. Bana aileme değer vermeyen birine neden ben çağırayım. Normalde misafir severim ama şu an konu başka
(325 puan) tarafından
Canı biz de aynı şehirdeysek eğer damat tarafı evlendikten sonra evli çifti yemeğe alır sonra evli çift onları davet eder çok da mantıklı ama ne bnm ailem ne de eşimin sülalesinden aynı şehirde olanlar biZi çağırmadı
tarafından
Valla bizi de kimse çağırmadı canım. Ama sıra onlara değer vermek olunca bana gelin olarak verilmeyen değeri eşim herkese düşünüyor sağolsun.
0 oy
tarafından
Biz kadınlar fazla detaya takılıyoruz.kocan genel konuşmuş.kocanla kötü olma bence cnm basit bir konu yüzünden.agirla insanları evinde.unutma her horoz kendi çöplüğünde öter.yani kendi evinde daha rahat edersin.hem de eltin kaynanan utanır belki.
tarafından
Aslında sırf iyilik için yapabilirim ama nefis izin vermiyor. Bana aileme  vermedikleri değeri ben verirsem gururum hazmetmez bu durumu.
(325 puan) tarafından
Keşke normalde böyle yapabilsek böyle olmak lazım ama ben de bana yapmayanı yapmam sonra da hep sorun yaşıyorum
tarafından
Eltinin ailesi dış kapının dış mandalı cnm.niye bu kadar yipratiyorsunuz karı koca birbirnizi?
(325 puan) tarafından
Erkek milleti zor anlar bunu
tarafından
Evet dış kapının dış mandalı olduğunu biliyorum. Eşimle şu an konuşmuyoruz zaten. Ama bunu yaparsam kendi değerimi kaybetmiş gibi hissederim onlara karşı. Dediğim gibi konu misafir kabul etmemek değil sadece bana gösterilmeyen değeri ben onlara göstermem.
(325 puan) tarafından
Eltinle aranız kötü mü
(325 puan) tarafından
Gerçi iyi olsa da çağırman şart diil ama
tarafından
Kötü değil ama iyi de değil merhabadan öteye geçmedim. İsteme günümde bana çok büyük yanlışlık yaptı ondan sonra mesafe koydum merhabadan öteye gitmedim.
(325 puan) tarafından
Bizim gibi biz de düğünde öyle olduk sonra da iyice koptu
0 oy
tarafından
Bana gereksiz gibi geldi eve davet etmek bilmiyorum. Siz gidin görün bence 
tarafından
Bana da gereksiz. Ama eşimin bu teklifine verdiğim cevaba karşı çıkması beni kızdıran şey oldu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 444 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 764 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 438 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,032 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...