Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_02d706ff5ca2a34ec108bfc9b3f3b7b7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşinizi nasıl uyandıryosunuz ? :)-Aile & Aşk
+1 oy
1,413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,100 puan) tarafından

Normalde öperim aşkm hadi kalk derim 5 dk dha 10 dk dha der hep kahvltı soğur snir olurum 15 dk geçer giderim hadi aşkm kahvltı soğudu artık kalk derm yatakta döner durur bnde kızarım su dökerim üstüne yda pikeyi çekerim üstünden :) şmdi gelmiş bna sabh uyandırma şeklini değiştir diyo nasıl olsn istersn dedim aşkım kahvltı balkonda hazır hava çok güzl hadi kalk baklm dicekmişim :) şaşırdın galiba hava buz gbi yalan söyleyemem dedim snra durdu bu söylediğime bnde inanmadım dyo :) siz nasıl kaldryosunz acba bnda fikr olsun değişik değişik kaldraym sabhlrı :)

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyurken alarm çalıyo adamı dürtüp kalk kalk geç kalıyoz diyom sonra ikimiz kalkıp koşa koşa hazırlanıp çıkıyoz kahvaltı falan nerdee
-Reklam-
0 oy
(13,525 puan) tarafından
Alarmla uyanıyo :) 
0 oy
(154 puan) tarafından
Ben uyanmadan uyanıp işe gitmiş oluyor bebekle nerdeeeennn ama öncesinde de öyleydi kendi kalkıp gidiyor
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Benimki kahvaltı yapmaz 1 bardak çay içer anca ilk aşkım hadi acilissin çay hazır der öperim baktım kalkmıyor kalk artık geç kalcan dedi mi kalkar:D

0 oy
tarafından
Kaldırınca 5 dk der bende savaşa girmiş gibi bir sağa bir sola dondorurum atarım zor kalkar
0 oy
(774 puan) tarafından

Kendi kalkiyir gidiyor hic beni ellemiyir canim oldu bide ben mi kaldircam :D

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Eşim eziyete çevirir uyanma işini o yüzden direk ayak altlarını gıdıklıyorum mecburen kalkıyor :) 
0 oy
(2,595 puan) tarafından

oğlum uyanır uyanmaz üzerine atlıyor babaa babaaa diye öyle uyanıyor :)

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Kaldırmıyorum bazen kaldırıyorum o da hadi kalk diye içimdeki romantikliği öldürdü kendisi simdi uyandırmaya caşısıyor da boşa xamanında güzeldi her sey
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Vala iki bebem var ikisinide saliyorum üzerine onlar hal ediyorlar biri kulağını çekiyor diğeri saçını çekiyor o şekilde uyanıyor 
0 oy
(136 puan) tarafından
Ben kaldirmiyorjm hafta ici alarmi kurup kendi kalkiyo beni kaldiriyo kahvalti hazirliyorum 
0 oy
(534 puan) tarafından

O beni öperek uyandırır ben de onu "sen kalkmadın mı daha saat kaç oldu sofra senin keyfini mi beklicek kalkasana" gibi cümlelerle:D 

0 oy
(452 puan) tarafından
Başlarda romantik romantik uyandirmalar şimdi haberim olmuyo uyandigindan zamanla hepsine üşeniyorum galiba :))))

İlgili sorular

+3 oy
41 cevap 566 göst.
+4 oy
60 cevap 974 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derya93 (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,210 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (207 puan) tarafından soruldu

413,936 soru

12,459,089 cevap

46,610 kullanıcı

Kategoriler

...