0 oy
677 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
İki aylık olacak oğlum hiç uyku yok bebede. Gebeliğimin son ayı çok zor gecti. Sağ bacağım kitlendi yürümekte zorlandım falan derken evde temizlik yapamadım. Dışardan kadın tutsan yüzeysel temizliyor içime sinmiyor. İki kız var okula giden heryer boya kalem içinde. Dipli. Köşeli temizlik sart oldu.. İyice havalar soğumadan yapıyım çıksın istedim.. Oğlan bir işş yaptırmıyor. Babası da akşam geliyor saat 10.gibi ayağına alıyor sallamak için Güya destek olacak. Çocuk altına mı yapmış karnı mı ac umrunda değil. Ya telefona ya TV ye dikiyor gözünü.. Ah o işleri düşünce kapımı çalanlar şimdi hiçbiri yok.en son gelenler geldi bana. Basladım saydırmaya ana avrat düz gittim. Öyle zor Bi işi de yok. Kendi dükkanı kendi işi. 2 aydır uykusuzum ona ragmen cabalıyorum. Halsiz bitap düşmüşüm.. Adamın gözüne bakıyorum yok. En son geldi benimkiler. Bi basladım saydırmaya. Sonuç bebe ayagımda kendim uyutuyorum.uyusun cam duvar sileceğim.. Pislik içinde yaşamak adama hiç mi dokunmaz ya. 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Neden kadın almadın eve hiçte üstten yapmıyorlar valla . Dün babamın evine çağırdım ben 2 tane kadın mutfak dolaplarının içine kadar girdiler fırçayla banyonun duvarlarını bile fırçaladı 
-Reklam-
+1 oy
(50,224 puan) tarafından
adamlar akil etmiyoki sürekli soylicen onlara hatta iki uc kez tekrar etcen
+1 oy
(7,792 puan) tarafından
2 kisi tutup parasini da hakkiyla verirsen gayet guzel temizlerler canim. 
0 oy
tarafından
Kolay gelsin canım. Annelik gerçekten çok değerli bir şey. Hem annesin hem kadın. Gerçekten biz çok özel varlıklarız. Okurken ben gerildim. Seni düşünemiyorum. Rabb'im selamet versin sana
(3,550 puan) tarafından
Amin canım amin. Allah razı olsun. İnan uykusuzluğı falan geçtim de ya uyusa da işimi yapsam diyorum 2 genç kız kardeşim var işleri düşünce gelirler işleri bitince kapımı çalmazlar. Geçen birine sitem ettim. Bize mi güvendin diyor. Öyle sinir stres içindeyiö ki. Eşime bağırdım çağırdım odadan kovdum git yat gözüm görmesin dedim. Sonuç bebeyle kaldım yine uysun ki iş yapcö 1 haftadır geceleri sabah ezanına kadar temizlik yapıyorum. Arada bebe uyanıyor falan.
tarafından
Rabb'im sana hayır versin canım. Elimden gelen sadece sana dua etmek
(3,550 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım.
tarafından
Amin hayırlı geceler canım
tarafından
Ah bacım. Ev kirliyken insanın içinde oluşan hissi iyi bilirim. İnsanın kendi canı kardeşi gelmeyecekse de ne bileyim ya. İnan buradan yazmak kolay geldiği için tamamen gerçekçi ve samimi yazıyorum. Yakınımda olsan düşünmeden gelirim..
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun kendini bu kadar yipratma bu gunlerde biter canim
(3,550 puan) tarafından
Ay inşallah bacım ama bu oğlan la biteceğini sanmıyorum çok fena ya. Anamı aradım. Bacıma dedim sana hakkım helal değil dedim. Seni ben büyütüm sırtımda tasıdım gece uyumaz yangını okşatordı elim kopardı sen uyuyana kadae okşardıö gelip de Bi kaç gün Bi çocuga bakmadın dedim. Sonra oturdum agladım valla.
(5,470 puan) tarafından
Anlıyorum seni cok zor hele geride birde bakmak zorunda oldugun baska cocuklarin varsa destekcin de yoksa ama dedigim gibi Rabbimin izni ile hergunler gelip geciyor mesela ben dogum yaptim kaynanamlar gelmedi sezeryan olacaktim mecbur annemin evine gittim orda yaptım ordada ikinci gun ayaga dikildim çünkü kızımın kalbinde delik vardı kulağında ve bingildaginda problem doktor bile dediki senin hicmi kimsen yok bu halinle neden sen getiriyorsun bebeği banyoya girdim saatlerce ağladım ama geçti hamd olsun Rabbime hic birşey kalici degil Allah bunca yorgunlugunun mukafatini evlatlarinla sana verir inşallah
(3,550 puan) tarafından
Amin canım cümlemizle inşallah
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Yenidoğan bebek bakımı cidden zor. Evide düzenlemeynce insana iyice geliyorlar. Şuanda temizliğe değilde uyumaya gözünü dik dinlen iki tane cocuk var dip köşe de girsen gene aynısı oluyor. Biraz daha toplan üstten üsten temizliğni yapabiliyorsan yap. Yapamıyorsan bile çok yapacam diye zorlama kendini.
(3,550 puan) tarafından
3cü doğdu canım. Eve misafirler gelecek İnan sıkınıyorım evin kokusu değişti ya. Tamam el adamı he hu der de afedersin önüne koyduğun keki yiyemez valla kendim de öyleyim ya ne bileyim. 2 kız bu sıpa oğlan. Gözleri kızarıyor da direniyor uyuyamamak için.
(2,570 puan) tarafından
Evet canım inan benim oğlanda öyleydi uyumamakda o kadar direnirdi ki inan bak 8 aylık olduk bu hafta artık adam akıllı uyudumu anlıyorum. Anne olmak zor. Boşver kim gelirse gelsin hiç kimse için canını sıkma beğenmeyen gelmesin. Öncelik çocuklar.
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Bir tanede bende var yıllarca temizlik yapilmasin bir çöp kaldirip atayım demez bende aynı durumdayım akşam kadar tuvalete gidemiyorum adamin umrumda değil bende bıraktım artık pes ettim
(3,550 puan) tarafından
Off off nolacak halimiz.
0 oy
(26 puan) tarafından
Ahh cnm Ahh babaların geneli öle benm eşimde 3. 5 yaşında kızımız var oyun istiyor falan oda TV yasa tel gözünü dikiyor ulaşabilene  aşk olsun. 
(3,550 puan) tarafından
Öyle ya. Ne anlıyorlar sa diziden.. Valla tepemin tası atınca kapatırım TV yi kimse açamaz. Alırım elinden telefonu Bi daha vermem. Öyle birazz delilik var ama işler gene bana kaldı.bebe de.
(26 puan) tarafından
Sonuç ne yaparsan yap canm asla değişmez:)
0 oy
(121,313 puan) tarafından
gelen yardimcilar asla yuzeysel yapmaz ama
tarafından
Sevda bir post var bakar misn bacim
(121,313 puan) tarafından
gordum
(3,550 puan) tarafından
Ah ah. Kuzum bazanın altları gardırop lar. Çekmeceler. Ünitenin çekmeceleri yatak örtüleri kırlnetlerim düğmeli sök geri giydir düğmelerini ine ile takıyorum baya Bi detay istedi. Yüzeysel olsa keşke. Bütün perdeler nevresimleri elden geçirdim. Bi camlar ve kaba temizlik kaldı.
(121,313 puan) tarafından
bu yazdiklarini 1 gunde yapamaz zsten bi kac gun ust uste vagirsan yaparlar
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun kuzum yha

(3,550 puan) tarafından
Amin canım amin. Hepimizin inşallah
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Konuyla alakası yok ama 3 ü de normal doğum mu oldu
(3,550 puan) tarafından
3 de sezeryan canım. Çatı darlığından dolayı normal doğum yapamadım. 3 gün suni sancı aldım 11 cm açılma oldu doğmadı kafası sıkıştı.
0 oy
(701 puan) tarafından
Of değmez boşver ya sıkma canini pislik içinde oturmak diye üzme canını kendine yazık bende siz gibi takıyodm saldm hiç yaptığımi beğenmiyor eşim temizliyorum yine kirleniyor sadece süpürüyom görünen yerleri ayda bir sefer dip köşe alıyorum oda her evin her köşesini bir gün yetmiyor iki gün de anca napayım cocugum durmuyor uyumuyor halim yok açıkçası temmuz ayından beri saldım her gün temizlik yapan ben bıraktım. Şimdi daha mutluyum. Eşim her gün ev pis demeye başladı. Napayım önceden yapardım beğenmezdi. Smdi de önceden tertemizdin noldu sana diyo. Ebeninnnn ... Neyse sinir yok ablaaa boşver...
(3,550 puan) tarafından
Benimki sorun etmiyor ama işte.. Bende var biraz. Eskiye göre bende baya salmış durumdayım iki okula giden kız var. Günlük ders yapıyorlar heryer silgi uç... Su temizliği Bi yapıyım baya içim rahatlayacak. Bebek görmeye gelecek insanlar var o yüzden birazda.
0 oy
(791 puan) tarafından
Merak etme geçer hepsi için rahatlar 
(3,550 puan) tarafından
İnşallah canım Allah yardımcımiz olsun.
0 oy
tarafından

gebeliginin son ayi derken canim nasil oluyo 


oncelikle her zorlugun altinda bi kolaylik vardir simdi zorlaniyosun ama meyvesi tatli gelecek elhamdülillah insirah suresi oku bol bol oglunun ustunede dualar oku sakinliycektir insallah sende yava yavas yaparsin temizligini baktin yapmaiyosun cagir kadin kocanin destegi yoksa parasi gitsin bosver
(3,550 puan) tarafından
Haklısın kusum. Bugün bebede iyice bir sorun oldu. Markete giderken üşümesin diye yakın samimi bir komsuma bıraktım 10 dk sanırım nazar oldu
Çok seviyor oda oğlumu.
0 oy
tarafından

Temizlikçi alin hiç o eziyete sokmayın birde kendinizi hakkı ile.guzel temizlik.yapan çok var başında durup uyanırsın en kötü içine sinmeyen yerini. Birde bebe ve 2 çocuk daha var diyrosjnjz. Boş yere canınıza eziyet etmeyin . Sayıp duruşunuz ama sonuç bebek sizde :)) 

(3,550 puan) tarafından
Normalde alıyordum ama canım içime sinmiyor İnan. Birde derin dip köşe olunca tek kişi yapamaz. İki kişiye de suan durumum el vermez. Bebeğim özel mama ile besleniyor ve baya harcama yapıyoruz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 568 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Miniktirtil (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 787 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 251 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deryaa.u (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (848 puan) tarafından soruldu

399,914 soru

11,962,696 cevap

36,129 kullanıcı

...