0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Onunla önemli bir şe kunuşmam lazım

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
63738833 lincten sonra kapandi postu hic hatirlamiyorum valla
tarafından
Ay  ismini öğrenmem lazım ya
tarafından
Bilmiyorum ki kim kapiyo moderatorler mi yoksa ust uste uyari yiyince kendi mi kapaniyor hicbir fikrim yok
tarafından
kendisi kapatmış
(534 puan) tarafından
Görüp gelir belki dur bakalım
tarafından
He dogru kendisi kapa secenegi de war tabi onu nedense dusunemedim ben :)
-Reklam-
0 oy
(8,456 puan) tarafından
Az önce gördüm ama dikkat etmedim ayrıca ne konusmak istiyorsun ki bu kadar önemli ? 
tarafından
Ya eşinin ona şiddet uyguladığını falan anlatı bende kendi hayatımı anlatım ne zorluklarla  çocuklarımı dünyaya getirdiğimi falan anlatıyordum belki vazgeçer die kadın ben lafımı bitirmeden sohbeti kapatı
0 oy
tarafından
karişik harflerle yazılıydı ismi
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Yeni açmış hesabı fake bile olabilirdi.
(8,456 puan) tarafından
Yokyeni değildi 4 5 soru atmıştı
(4,876 puan) tarafından
Puanı 4 tü ondan sandım.
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Ay bırak konusma canım ya nasıl vicdanı el vermis düşünmüş bunu yetmemis aklı hala bedeninin acısında her şeyi anlarım bak ama o noktada kendi canının acısını düşünmesi işte bunu anlamıyorum 
(534 puan) tarafından
Ay nolmuş nolmuuuuş
(8,456 puan) tarafından
Bebeği 7 aylikmis ikinciye hamile kalmış aldirmK istediğini sormuş kurtaj acitiyomu fln die
(3,145 puan) tarafından
Nolmuş gerçekten
(8,456 puan) tarafından
Bide bebeğin kalbi atarak yazık
(534 puan) tarafından
Heee linç mi yedi
(845 puan) tarafından
Ya kadının biri 7 aylık bebeğim var birde hamilelikten şüpheleniyorum kürtaj çok can yakıyormu yazmış tabi linçi de yemiş
(4,394 puan) tarafından
Kız Biri post açtı 7 aylık bebeği varmıs hamile miymiş öyle Bi ihtimal mi varmıs ne aldıracağım canım acır mı kürtaj olanlar bilgi versin demis
(3,145 puan) tarafından
Bu kürtaj değil resmen bebek cinayeti
(4,394 puan) tarafından
Bastım uyarıyı valla
(8,456 puan) tarafından
Yanlız kadının son postunu okursaniz bebeğin 1 buçuk aylık olduğunu kalbinin attığını soyluyor @Mrvacly ismi resmen ihtimal var diye yalan konuşuyor
tarafından
Hemde ne linç biride kadını savunur gibi yorum yapmış onuda lincliyecektim post kapandı
(534 puan) tarafından
Canım acır mı ne ya bari normal bi şekilde yazsaydı saçma geliyo bence gerçekçi değil gibi önceki postunu okudum ben eşi bunu dövüyomış kafasına taşlar düşüyormuş kocası camdan baktırmıyomuş falan
tarafından
Evet yorumlara da öyle yazmış zaten eşimden şiddet görüyorum siz benim neler çektiğimi nerden bilecksiniz gibisinden
(4,394 puan) tarafından
İnsallah gerçek değildir evlat evlat diye feryat figan ağlayan Bi dünya kadın varken böylelerinin bunları ağzına alması insanı deli ediyor valla
(3,145 puan) tarafından
Ben şuan bütün inancımı kaybettim dikkat çekmek için olabilir
(534 puan) tarafından
Kürtajı geç madem adam çektiriyor ona bu şekilde niye bebe yapmış 2.ye baştan yanlış zaten bide canım acır mı diyo
(4,394 puan) tarafından
Bana da az öyle geliyor
tarafından
Savunur gibi yorum yapan bendim. Buyrun lincleyin burdan.
Aslinda savunmamistim, keske dogru okusaydiniz. Kadinin istedigi seyi onaylamiyorum, bence yapilmamali ama bunlar nasil usluplar nasil seviyesiz yorumlar yazmistim. Yaptigi seyin dogru olmadigini anlatmanin da bir uslubu vardir demistim.
Linclemek istiyorsaniz buyrun burdayim.
tarafından
Haklısın bende o kadar şey yazdım özelden msj gitmeden özel sohbeti kapatı
(534 puan) tarafından
Ben kürtaj için değil de ne biliyim kendi canını düşünmesini doğru bulmazdım ya çok çaresizim ne biliyim bana akıl verin kürtaj düşünüyorum , başka çarem kalmadı ne yapmalıyım gibi yazsa akıl verir yardımcı olurduk.  Yoksa hani kimin ne yaşadığını bilemeyiz
(4,394 puan) tarafından
Aynen öyle ben de ona takıldım hani kürtaj can acıtır mı değil de bunu yapmak canımı çok yakıyor deseydi Bi anne olarak en azından öyle değil mi ama
(534 puan) tarafından
Aynen öyle . Yok ya gerçekçi bulmadım ben etkileşim kasmaya çalışmış bence
tarafından
Tabi ki bilemeyiz, Allah kinadigini yasatir insana o yuzden kimseyi boyle buyuk buyuk kinamamak lazim. Kisi kinadigini yasamadan olmezmis. Kim neler yasiyor bilemeyiz, ben aldirmazdim, asla yapmazdim, yapilmasina da karsiyim, ama bak bunu yapma demenin de bi uslubu var bence. Bazi yorumlar oyle mahalle agziyla yapilmis ki. İnan kim hatirlamiyorum ama oyle seviyesiz yorumlar okudum ki dedim noluyor ya. Konusmanin da bi adabi olmali benim icin en azindan.
tarafından
Valla canım onun üslubuna karşılık gayet iyiydi uslubumuz. Savundu demedim zaten savunur gibiydi dedim. Ben bebeğimi düşürdüm oğlum küçük diye istememiştim bu benim hatam değil ama onun bile vicdan azabını çektim istemedigim için düştü diye. Bu kadın öldürmek  istiyor Allah'ın verdiği cani bide üstüne hala kendi canını düşünüyor sinirlenmekte de gayet haklıyız nice isteyip olmayan insanlar varken bu kadar soğukkanlı bi şekilde bu soruyu sorana gayet de verilmesi gereken cevaplardı bizimkiler
(4,394 puan) tarafından
Valla ben tepkimi belli eden Bi yorum yaptım 7 aylık olanı öldürebilir misin ne farkı var karnındakini öldürmekle kokusunu aldıgını öldürmenin diye
tarafından
Savunur gibi de degildim. Cok cirkin uslupla yazilan seyler vardi onlara noluyor dedim. Yapana normal gelebilir saygi duyarim ama o tarza bi konusma benim asla tarzim degildir, olamaz da. Sinirlenmekte haklisiniz ben de kizdim, bence de yapilmamali ama tekrar ayni seyi savunacagim bir seyin yanlis oldugunu anlatmanin da bir şekli vardir. Su an hatirlamiyorum o yorumlari yazanlari ama uc bes tanesi ciddi anlamda mahalle tarziydi yani benim gozumde.
tarafından
Arkadaslar herkese demiyorum zaten :)
Birkac kisi vardi asiri seviyesiz, onlara yapmistim o yorumu ben.
tarafından
Bebeğimi aldırmak istiyorum çok caresizim diye post açsa yorum falan yazmazdım ama hala kendi canını düşünmesi bide şiddet görüyorsun madem neden hala o insanla ilişki yaşayıp o karnindakinin günahına giriyrisun
tarafından
Ay tamam allahsen kuzum, haklisiniz, durum kizilacak bir durum ben degil demiyorum zaten. Uc bes yorum cok cirkin ve seviyesizdi ona yazdim ben de, bu da benim fikrim yahu :) kadinin dedigine alkis tutmuyorum yoksa evet bence de yanlis son derece. Daha nasil ifade edeyim kendimi 4.falandir ayni cumleyi kuruyorum :)
tarafından
Muhtemelen bendirim o cnm :)
Yaparken acımadıysa öldürürken de acımaz dedim o sinirle
(534 puan) tarafından
Yok ya bazen cidden çok ağır şeyler yazılıyo ben de görüyorum arada
tarafından
Yok inan degildi, gercekten cirkin seyler vardi seyinin acisi tadinda yazilan. Kim yazmis hatirlamiyorum bile walla
(4,394 puan) tarafından
Biri de keşke anan da seni aldırsaydı biri de anan babana başım ağrıyor deseydi sen de olmasaydın falan yazmıstı bence Zeynep onlara diyor kızlar
tarafından
He doğrudur o zaman bilmiyorum görmemiş olabilirim onu
tarafından
Evet onlar da vardi susam aynen, o nedir yahu. Yani bunlar bana gercekten seviyesiz geldi. Yoksa kizmaniza degildi tepkim cunku ben de kizdim. Allahin verdigi cani Allah alir. Ama yani anan da seni aldirsaydi falan yani bana gore degil. Kardesim sen yanlissin i anlatma yolu degil bence. Mahalle jargonu bunlar ve cok cirkin.
tarafından
istemiyorsanız korunsaydiniz
7 aylık oğlundan vazgeçebilecek misin bundan vazgeçmeyi göze alıyorsun inşallah gebelik yoktur Allah isteyenlere versin demiştim ben yanlış bi yorum olduğunu da düşünmüyorum. burda çocuk isteyen o kadar kişi varken
aldirmak istiyorum derse bende Allah isteyenlere hakedenlere versin derim. bu kadar basit.
(4,394 puan) tarafından
Haklısın Zeynep o tarzda konusmak benim de karakterime ters normal hayatımda da öyle mahalle ağzı kullanamam sanal ortamda da kullanmam üslup önemli
tarafından
Rabiş kuşum senin yorumun degildi zaten. Sen son derece uslubunca yanlisini anlatmissin, olmasi gereken de oydu zaten. Yukarida yazdik bak sscma sapan yorumlari
(4,394 puan) tarafından
Umudum Allah canım senin tarzda yazanlara demiyor zaten mahalle ağzı ile yazanlara diyor bende sen gibi yazdım
(534 puan) tarafından
Susam adını de bari de onunla hitap edelim susam deyince gülesim geliyo :Dd
tarafından
Zeynep haklısın ben yanlış anlamışım o zaman seni
tarafından
Onemli degil canim benim olur oyle ❤️ dogruyu anlatabildiysek ne mutlu.
(4,394 puan) tarafından
Mastika Zehra kuzum :)
tarafından
doğrudur diğer yorumlar doğru değildi. ne bileyim çok kızıyorum böyle düşünenlere evladını kaybeden anne olmak isteyen burda çok var. ama zorluklarını dile getirse mecburiyetini o zaman kızmadan anlatırız. eğer zordaysa Allah yardımcısı olsun. ne diyim.
(4,394 puan) tarafından
Benim de senin yorumları görünce oooo mastika mastika geliyor aklıma direk ya :))
tarafından
<3 Allah hidayet versin diyeyim artık kadına da
(534 puan) tarafından
Belma benim adım da herkesin aklına o geliyo eminim :Dd♡♡♡ zeynep haklısın bu arada az önce de dedim mi bilmiyorum♡
tarafından
Rabis tabiki canim benim, burda herkes ya anne ya hamile ya da o yola baş koymuş. Benim de 2 evladim var. Veren o, alacak olan da o. Ben konuya tepki vermedim zaten bence de cooook yanlis, ama anam bacim yorumlari bi okudum o nedir ya, mahalle agzi sacma sapan seyler. Usulunce yanlis yapiyorsun diyenlere degildi lafim. Ama bazilari klavye basinda aslan kesilmeye bayiliyor. Onlara kizdim ben de
(4,394 puan) tarafından
Mastika belma böyle kodladım artık seni :) <3
tarafından
Ulan yine sivri dilimi tutamayip 648383 aciklama yapmak zorunda kaldim gece gece :))) ah bu çenem :D
Allah hepinizin iyiligini versin :) postu acan kadina da hidayet versin insallah ne diyelim.
(4,394 puan) tarafından
Amin amin :)))
tarafından
:)))) gece gece çocuğu uyuttum bende uyuyacaktım ne güzel kadına sinirden uykum kaçtı bide laf yetiştirmek için
tarafından
Yat uyu yat sabah surunecez sonra :)
tarafından
Aynen öyle Allah hidayet versin.
düsünmeyin fazla buranın da %50si çıldırtıyor bazen:))
tarafından
Of walla oyle millete bu yastan sonra nasil konusulacagini ben mi ogretecem. Yat uyu kadin iste ne dikleniyosun. Salmak lazim :))
tarafından
:))) aynen bugün çıldırma vol 2 'di bu kota tamamlandı uyuyorum artık
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Mrvacly ismi 
0 oy
(8,981 puan) tarafından
ısallah aldırmaz uzuldum vala
0 oy
tarafından

Kim o niye kürtaj olucakmış

(4,394 puan) tarafından
7 aylık bebeği varmıs hamile olma ihtimali varmıs varsa aldıracakmıs kürtaj can acıtır mı diyor bide soru soruyor bedeninin acısını düşünüyor cana kıymanın acısını değil
tarafından
İnanmıyorum yhaa bu nasıl bi vicdansızlık
(4,394 puan) tarafından
Hem de ne vicdansızlık canım
0 oy
(2,684 puan) tarafından

Eğer ki herkes linç etmek yerine ona güzeli anlatsaydı aldırmaz hiç bir anne evladına kıyamaz inanın burda milletin ili gücü sürekli kötü davranmak inciltmek olmuş oysaki iki güzel cümle edip anlasalar oda anlayacak hatasını 

tarafından
Bende onuq güzelce konuşacaktır özelde baktım yazdım hayatımı anlatım kadın bırak madı lafımı bitirmedim hemen sohbeti kapatı
tarafından
Anlamaz bence bacim bizim sinirlendiğiniz nokta canım acır mi diye sorması şok oldum valla
(449 puan) tarafından
Bende katılıyorum sana. Millet burda anlattiklari kadar akil verip lincledikleri kadar mukemmel anne olsaydilar inanin buraya girmaya vakit bulup milletin yazdiklarini okuyamazdilar. Çünkü annelik babindan 4*4luk olmak neredeyse imkansiz
tarafından
Canım 4 4 lük anne olmak başka kimse 4 4 lük değil zaten ama eğer hamileysem kürtaj olucam canım acirmi yazmış HALA canının derdinde resmen bi bebeği öldürecek kendi canını düşünüyor. Insan aldırır ama bi vicdan azabı çeker bunun hiç umurunda değil kendi canını düşünüyor.
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Mrvacly olması lazım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 530 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,094 göst.
9 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 697 göst.