0 oy
342 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba ben 2015 yılından beri Kanadadayım. Okul için geldim ve daha sonra burada eşimle tanıştım ve 2019 yılında nikah yaptık ve planımız okulumuz bittikden sonra türkiyeye gelip düğün yapmakdı fakat. Eşimin ailesi banagöre çok kötü insanlar. Annesi sürekli şeker gibi melek gibi görünmeye çalışan ama saman altından su yürüten birisi. Babası tam bir para manyağı. Türk değiller, ürdünlüler fakat ailesi kültürlerini kaybetmişler. Eşim ise tam tersleri sanki onların çocuğu değilmiş gibi. Eşimi çok seviyorum fakat ailesi hep bir problem ama eşim hep benim yanımda durdu hiç ezdirmedi şükür. Şimdi asıl sorum şu; koronadan dolayı düğün hep ertelendi. Benim ailem hep yanımızda durdu destekledi fakat eşimin ailesinin bu isteksizliği ve ilgisizliği babamı çok sinirlendi ve düğüne kadar türkiyeye dönmemi istiyor. Bir sonraki gün eşimle ailesinin evine gittik yemeğe ve ben mutfakda otururken babasının sessiz sessiz arapça konuştuğunu duydum. Ve yarım saat kadar bir süre sonra yemeğe bile kalmadan eşim gidiyoruz dedi ve evi terkettik. Meğersem düğüne gelmiyeceklerini söylemiş. Ailem hakkında konuşmuş falan. Eşim tabi onları uzun süre görmeme kararı aldı fakat ben bunu kendi aileme nasıl söyliyeceğimi bilmiyorum. Çok kültürlerine ve oo millet ne der çok ilgilendiriyor ailemi. Ve ben artık düğünümü yapıp mutlu bir hayat istiyorum. Aileme bunu nasıl açıklayabilirim? 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Yok daha neler eşin nereli ? Bnce düğün yapmayn 
(5 puan) tarafından
Eşim ürdünlü. Fakat düğün yapmama gibi bir olasılığımız yok çünkü ailem benim geleceğim için çok çaba sarf ettiler ve bu yüzden bir nevi onlara bunu borçluyum. Kendim için değil daha çok onlar için istiyorum yoksa benim için düğün çokda önemli değil eşimle mutlu olmak benim için daha önemli
-Reklam-
0 oy
tarafından

2019 yılından beri evlisiniz. Düğün yapmazsanız olmaz mı ki?

Hani nikahtan 2 3 ay sonrasında yapanı anlıyorum fakat aradan 2 3 sene geçip düğün yapılması, bana göre anlamını yitiriyor. Hiç aileninde moralini bozma bence. Tabiki sizlerin düşüncesi.. 

(5 puan) tarafından
Türkiyede kimse bilmiyor ailem düğün yapmak istedikleri için söylemediler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 391 göst.
0 oy
10 cevap 440 göst.
13 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 581 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frover (25 puan) tarafından soruldu

379,807 soru

11,369,300 cevap

34,852 kullanıcı

...