0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (3,864 puan) tarafından
Kızlar nasipse bebeğim mayısta doğucak yaz ayına denk geldigi için haziran veya temmuz ayında mevlüt yapmak istiyorum evim büyük 4 odalı ama herkesi çagırmayı düşünmüyorum akrabalar nese konu açıldı bebek mevlütü için fikrimi dedim kaynanan a kaynanamda dedi yapmayalım virus var diye ee tamam virüs varda kaynımında temmuz ayında dügünü olucak aynı şey olmuyor mu ona dügün olucak yine millet içine çıkmış olucaz bebekle o zamanda herkes görücek

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ev ile.dugun bire bir aynı değil.. düğünde temas etmeme şansın var ama ev mevludunde hastası  gelip giderse be yapasacksin ?? 
(3,864 puan) tarafından
Akrabanın dügünü olsa gider misafir dügüne geri gelirim kaynımın dügünü evde dünya kalabalık insan olucak yine yine insan içinde olmuş olucak bebek onu demek istiyorum dmata gelin evei genelde bizim hep kalabalık olur dügün öncesi sonrası
tarafından
O zaman da siz kayinvalidinizi.uyarirsiniz covid var bebek var evde evimde.cok misafir ağırlayacak. diye.
Zaten hastalik.donemi mevlute gerek yok bir camide okutun daha hayırlı. Hediye için okutmayi doğru bulmuyorum.  Gelen zaten mevlut dışında gelir hediyesini verir .
-Reklam-
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Evde yapılmaması taraftarıyım. Doğum gününe bile kimseyi cagirmadim mevlüt tamam olması gereken birşey ama ev kapalı herkes gelecek bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Hocaya mevlutu okutup hayrını dağıtmak en mantıklısı bu dönemde bizde öyle yapıcaz 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Biz yaptık Ağustos ta yapın bence millet zaten heryerde fildir fildir geziyo inşallah bişey olmaz
(3,864 puan) tarafından
Siz bebek mevlütü nü hediye gelsin diye mi ookuttunuz az önce bir bayan öyle yorum yapmış banada
(1,851 puan) tarafından
3. Bebeğim karnındayken aramıştım sağlıkla doğarsa okutucam diye.
İnanın gelen hediyerin çoğu olmadi dar geldi ayina uygun değildi çünkü. Ama mevlüt içinde bı masraf yapılıyor zaten o para ile alırdım bebegime kıyafet maksat mevlüt tü yani
0 oy
(850 puan) tarafından
Benimde kayınvalidem illa yapalım diyor bende yapılması taraftarı değilim ama nasip artık yaza biraz daha korona azalırsa inşallah bakalım 
0 oy
tarafından
Az önceden bir Kaynana torununa mevlüt yapmak istiyordu gelin istemiyordu 
0 oy
tarafından
Canm düğün yapılan yerle ev aynı olmuyo , insanlar her yere dokunuyolar düğün salonunda mesafeli olursn maske takarsn dezenfektan kullanırsn 
0 oy
tarafından
Bence şu zamanda mevlut yapmamak en mantikli hareket kimisi gribim diye disari cikiyo virus oldugunu bile anlamiyo ki hastaneye gidip test vermeyen cok insan var. Evin isterse saray gibi olsun minicik bebegi riske atma ben de martta dogum yaptim cok istedim ama korktum bebegime bisey oldur diye. Bebek gormeye geldiklerinde bile hep uzaktan gosterdim kimsenin kucagina vermedim kendi bebegini ancak sen koruyabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 967 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 365 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.