Arkadaşlar merhaba. Biz eşimle ortak kullanım amacıyla ve maddi olarakta yarı yarıya bir araba satın alma kararımız vardı. Bunun içinde kimin üzerine olacak konuşması yapıyorduk. Benim fikrim farketmez sen ben ayrımı yok dedim. Eşimde bu fikirdeydi ve o yüzden senin üzerine olsun dedi. Sonra Kayınpederim yolda bize eşlik etti ve eşimle konuşup saçma sapan bir sebepten dolayı bu fikrini değiştirmiş. Eşim ısrarcı değildi yine ama yine de babasının fikrini gelip söylemesi ve karar değişikliği yaptığını söylemesi beni deli etti biz daha önceden bu sebebini aramızda konuşup eşim bu fikrini belirtse hiçbir sorun olmazdı. K. Pederim karına senet imzala ama senin üzerine olsun dedi. Bende ben bu adamdan boşanmayacağım neyin senedini yapayım dedim. Sonra da aldığımız il k.pederimin memleketi bende başka memleketliyim araba çoğunlukla kendi memleketim de kullanılacak. Ben plakasını değiştirmek istiyordum yine saçma sapan bir bahane bulup plakayı değiştirtmedi. Ve aşırı sinirliyim eşimden soğudum benim fikrime önem vermeyip babasının fikrini yapıyor diye. Araba aldık ağız tadıyla sevinemedim bile.