+1 oy
1,195 göst.
Diğer kategorisinde (7,095 puan) tarafından

Boynun altında kalsın Rabbım yaşattığını yaşamadan almasın canını pislik şerefsizzzz haysiyetsizzzzz kanım dondu okurken icim parçalandı nasıl kıydın ufacık bir bebeğe kopsun elinde kalsin o Nalet şeyin pis nefisliiiiiii

image

29 Cevaplar

+1 oy
(1,303 puan) tarafından
Yayın yasağı verilmiş diyorlardi bu gerçekmiş ya
(7,095 puan) tarafından
Aynen öyle yayın yasağı vereceklerini assinlar meydanda bak bakalım halkk nasıl destek veriyor pislikler
(1,303 puan) tarafından
Ah kuzum ya ne acılar cekmiştir
(7,095 puan) tarafından
İnşallah icerde bir baba yiğit cikar da o acıların aynısını yaşatır bu serefsizeee
(2,139 puan) tarafından
Yayın yasağı koyduklarına göre doğru demek ki vah yavrum :(
(7,095 puan) tarafından
Aynen öyle:(((
(223 puan) tarafından
Deros böyle o çocukları olduğu sürece çok çocuğun canı yanar
(1,303 puan) tarafından
Minicik ya minicik bebek Google  de dedesinin kucaginda fotografı  var minicik nasıl kiymiş
(223 puan) tarafından
Kanja yalan haber tik tokta beğeni için yapıyorlar bence haberde olurdu eğer öyle bi şey olsaydi
-Reklam-
0 oy
(9,588 puan) tarafından
Ohaa kanım dondu gerçek mı yuh yuh bi bitmediler
(7,095 puan) tarafından
Yeminle okurken kalbim acıdı bogazim.dugumlendi
(9,588 puan) tarafından
Bisey diemiom biz ölelim su kıyamet kopsun daha neler girecez  ..
Bunlar yine olmuştu bak yine oluyor degirelerine noldu bilmioz birini orasindan sallandirsinlar ibret olsun bu millet gormden almio beyni 2 gün okur geçerler ici pisler devam eder yi e
(7,095 puan) tarafından
Aynen öyle caydırıcı hiç bisey yapmadıkları sebep bunlar arttı Allah hepsinin belasını versin gördüm göreli ağlıyorum kendime gelemiyorum ya
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Evet dedesi böyle bişey yapmış :(( 

Kurtlanmış çocuğun vajinası :(( 

Allah belasını versin
(7,095 puan) tarafından
Onunda o önündeki kurtlansin inşallah yeminle kalbim acıyor ya boğazım düğümlendi
(4,876 puan) tarafından
Yırtık olduğu için bir süre sonra kurtlanma olmuş sanırım bundan sonra anlaşılıyor.
Çünkü vucutta en son kurtlanaan yermiş vajina.
Allah'ım korusun kollasın kime güveneceğimizi şaşırdık insan babasından dedesinden koruyacak noktaya getirenlerin hepsinin belasını versin
(12,278 puan) tarafından
Kurtlan ma başka birşey den oluyur bunun bir hikayesi var canım anlatırım sonra şuan işim var
(2,746 puan) tarafından
Merak ettim
(1,303 puan) tarafından
Bende bekliyorum kozalağim
0 oy
tarafından

Dünyanın sonu geliyor Müslüme bebek sen hiç üzülme kıyamet yakındır ve hesabını herkesten alacaksın <3

(7,095 puan) tarafından
Tek güvendiğimiz o bu ülkede adalet işlemiyor çünkü
0 oy
(45,048 puan) tarafından

Off off bu nedir yarabbim:'(

(7,095 puan) tarafından
Kalbim.aciyor
0 oy
tarafından
Ayyyy tüylerim diken diken oldu Allah canını almasın inşallah öyle bir  can çekerek bu dünyadan defolup gidersin pisss alçak herif 
(7,095 puan) tarafından
Yeminle boğazım düğüm düğüm ya
tarafından
Vallahi yemek masasindayim öylece kaşığı bıraktım kalktım yaa :-(
(7,095 puan) tarafından
Aynı durumdayım:(((
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Ayyy damla yaaa beddua edecem aksam aksam nalet pislik herif nasil nefsin uyandı yaaa Nasıl kızımı servise verdim servisimiz  kızıyla çalışıyor kiz servise binerken zorlanıyor adam kolundan tutmuyor çantasından temas etmemek icin  tutuyor nefis yani bu kör nefis 
(7,095 puan) tarafından
Yeminle oturdum ağlıyorum haberi gördüm göreli fadimana icim acıyor allahin cezası geberesice ya neler diycem de ağzımı açmak istemiyorum
(4,877 puan) tarafından
Bir dedenin nefsi torununa uyanıyorsa yıkılsın bu dünya inan yıkılsın
(7,095 puan) tarafından
Serefsizz  işte seref yoksunu pislik
0 oy
(416 puan) tarafından
Oha çüş ya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum kanım dondu gerçek mi bu Allah belanı versin pislik ******** haysiyetsiz
(7,095 puan) tarafından
Hiç kimseye güven olmaz bu devirde aslaaa
(416 puan) tarafından
Artık haber izlemek istemiyorum ne iğrenclikler var
(7,095 puan) tarafından
Bunlar medyaya yansıyanlar sadece kim bilir niceleri daha var
(416 puan) tarafından
İdam gelmesi lazım yoksa bitmez bu pislikler
(7,095 puan) tarafından
Aynen oylec
0 oy
(2,323 puan) tarafından
En zoruma gidende bu şerefsizz itleri ceza evinde bizim vergilerimizle besliyorlar!! Bunların diri diri yakılması lazım yeter artık. Annesinin de Allah cezasını versin adi yaratık bugünü mü bekliyordu söylemek için!! 
(7,095 puan) tarafından
O gerizekaliiii bide ona çocuklarını emanet edip bunca sene onun etrafında çocuk büyütmüş Allah hepsinin belasını versin boğazım düğüm düğüm ya
(2,323 puan) tarafından
Evet yani annede suçlu onlar kadar. Ki kimbilir günahı onların boynuna inşaAllah belki daha öncede böyle olaylar oldu dağda bayırda gömüp sakladıklar böyle vicdansızlardan beklenir. Allah hepsini cayır cayır yaksın
(7,095 puan) tarafından
Aminnnn aminnnn insalllahhh Rabbım.duy sesimizii
0 oy
(646 puan) tarafından
Baktım da öyle bir haber yok. Dede tutuklanmış. Ama açıklma yok
(7,095 puan) tarafından
Yayın yasağı geldi galiba
0 oy
(12,738 puan) tarafından
Yarabbim nereye gidiyor insanlık böyle şeytanı geçti artık 
(7,095 puan) tarafından
Allahin belaları haysiyetsizlerr
0 oy
(51,256 puan) tarafından
rüyama bile giriyo elada soruyo küçük kiz bulunmuş mu diye 
(7,095 puan) tarafından
Kaç gündür benimde aklımdaydı öldüğünü duyduğumda dua ettim Rabbım.nolur böyle bisiy cikmasin altından diye boğazım düğüm düğüm gördüm göreli çok kötü oldum :'(((
0 oy
(247 puan) tarafından
Allah bəlasını versin inşallah nutkum tutuldu
(7,095 puan) tarafından
Aminnnn aminnnn inşallah boğazım düğüm.dugum oldu :'((
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Hayır ya bu gerçek olmasın nasıl koruyacağız çocuklarımızı nasıl bir pislik dünyanın içinde yetiştiriyoruz onları tellerine bile kıyamazken 
(7,095 puan) tarafından
Keşke olmasa keşke inan öldüğünü öğrendiğim an dua ettim allahim böyle bisiy cikmasin altından diye haberi gördüm göreli boğazım düğüm düğüm
(7,444 puan) tarafından
Biri daha paylaşmış inan nolur gercek olmasın diye dua ettim bunu yapmiş olamaz ya yavrum neler çekti kim bilir allah bin beter etsin
(7,095 puan) tarafından
Aminnn aminnnnn inşallah allahin belası pislikkk
0 oy
tarafından
Ya beni yanlış anlamada. Yeterim Vala psikolojim bozuldu ya eminim herkesin psikolojisi bozuldu. 
(7,095 puan) tarafından
Böyle pislikler yüzünden evet gerçekten piskolojimiz bozuldu paranoyak olduk
0 oy
(403 puan) tarafından
Bu pislik diri diri yakilmayi hak etmiyoda neyi hak ediyo ya icerde yiyip yatacakmi bu adi cani
(7,095 puan) tarafından
İnş bir baba yiğit cikar da o çocuğa yaptığının aynısını yapar ona
(403 puan) tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından
Internetten baktım ama daha belli değilmiş çıkmamış otopsi raporu bu bilgiye nerden ulaştınız inşallah gerçek değildir Allah'ım çocuklarımızı sen koru yarabbim
(7,095 puan) tarafından
İnşallah değildir gerçek ama malesef doğru dedesi tutuklandı zaten
tarafından
Artık şaşırmıyorum baba bile evladına yapabiliyor artık insanlık hiç iyi yere gitmiyor çoğu insan şeytana uyuyor artık dünya ayakta duruyorsa namaz kılıp dua edenler sayesinde kadın cinayetleri tecavüzler tacizler hırsızlıklar kul hakları herşey o kadar artmış durumda ki Allah sonumuzu hayır etsin napcaz sonumuz nasıl olacak tahmin bile edemiyorum artık
(7,095 puan) tarafından
Aynen öyle bunlar sadece medyaya yansıyanlar kim bilir niceleri var Rabbım sonumuzu hayır eylesin ins
tarafından
Bizim burda bile baba öz kızına tecavüz etmişti
(7,095 puan) tarafından
Allahin cezaları adiii pislikler
0 oy
tarafından

Ayyyy :( allah belasını versin 

(7,095 puan) tarafından
Aminnnnn insallahh
0 oy
(127,197 puan) tarafından
nasi insanlar var yaa bunlar insanmi yada
(7,095 puan) tarafından
Yaratık bunlar pisliklerrr
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kayınbaba sı denen *** böyle biri de bu lanet ana neden evladını yalnız bırakır.. Kocasına niye söylememiş. Öldürürüm ben olsaydım o adamı... Evlatlarımı bırak aynı ortamda yaşamayı 1 metre yakınına yaklaştırmam oç nun. Boşuna mı anneyiz. Her şeyi düşünmemiz lazım. Pislik oç Nun karısı da var ***** çocugunun 
(7,095 puan) tarafından
Aynennn öyle onun anneliği batsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elmira1903 (29 puan) tarafından soruldu
+5 oy
16 cevap 829 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 802 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kezban Demirdelen (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,233 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,920 puan) tarafından soruldu

407,869 soru

12,245,400 cevap

37,058 kullanıcı

...