+1 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya diyorlar ki gebelik bölümde.  Kemiklerini levyeyle sıkıştırıyorsun öyle bir acı oluyor.  Bazısı diyor ölüp ölüp diriliyorsun vs yani aşırı derecede kötü anlatılıyor gözüm korktu ya.  Ne güzel bir kaç gündür kafama takmiyordum yorumlarda görünce tüylerim ürperdi .

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evde doğuran analarimiz napsaydi doğum kadın vücuduna bahşedilmis bir nimet Allah kolaylığını verecektir ilk gebeliğim ve böyle olumsuz konusanlari asla takmıyorum gereksiz yere canımı sıkamam
tarafından
Dimi ya bence de
tarafından
Öyle tabi bizim vücudumuz doğuma hazır yaratılmış sütüm yok vs isleri de bence öyle iyi beslenme ve sakin hayat ile o bile onlenebilir benceilk anneligim ben sadece olumlu düşünüyorum olumluyu çağırmaya çalışıyorum
tarafından
En iyisi ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Yok öyle bı şey kız abartmışlar onlar tost makinasının arasına koyup sıkıştırıyolar seni üstüne basıp sonra bebek çıkıyo 
tarafından
Ahahha çok güldüm ❤️
(3,503 puan) tarafından
Kız duyma kimseyi hiç de söyledikleri gibi değil bende normal doğum yaptım hemde kendi sancimla değil suni sancıyla sadece sancı zordu ama bebek doğmuş ben hiç farkında bile değildim valla Rabbim öyle bı kolaylığını veriyo ki şükürler olsun hele doğduktan sonra ki rahatlama hissi anlatamam sana hepsi geciyo kimseyi dinleme kimseden de bı duyma inşallah doğumun çok kolay geçer seninde Rabbim bı avazda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Canindan can kopuyor hiçbir doğum kolay değildir ama Rabbım o anda öyle bir güç veriyorki kendine inanamiyorsun sonrasında nasıl dayandım diye. Şimdiden düşünüp hiç strese girme sana tavsiyem buradaki doğum hikayelerini oku o gün geldiğinde burdan edindigin bilgiyle hiç telaşa kapilmiyorsun
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Her doğum ayrı bir hikaye.. Rabbim unutturuyor gerçekten nasıl uyduruyorlar yahu bunu. Dünyanın en güzel duygusu doğum ve sonrası. Rabbim kolayca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah  
tarafından
Amiiin Allah razı olsun
0 oy
(9,091 puan) tarafından
benım 1 ay kaldı doguma benıde korku olmaya basladı ısallah kolay olur
tarafından
İşte bazı dengesizler yüzünden malesef
(9,091 puan) tarafından
öyle tabı ısallah hersey guzel olcek
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Herkesin bünyesi, acı eşiği vs farklıdır canım. Ben normal doğum istememe rağmen yapamadım sezeryan olmak zorunda kaldım ama doğum şekli belli olmadan bende normal doğumdan korkuyordum ama birine denk gelmiştim bana dedi ki hiç öyle korkuttukları gibi değil rahatlatmıştı beni. Sen yine bol bol yürüyüş yap, hurma vs ye. Kötü yorumları da okuma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 
tarafından
Amin Allah razı olsun ❤️. Tamm dediklerini yaparim
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Vallahi 2 kere normal doğum yaptım ikisi de birbirinden farklıydı evet zorluyor ama bebeği görüyorsun ağrı falan kalmıyor herşeyi unutuyorsun
tarafından
Himm :)
(1,153 puan) tarafından
Öyle canım ilkinde zordu sanki belime balyoz vuruyor gibiydi ikinci daha da zordu bacaklarım kilitlendi iğne batırdılar his yoktu kısmı felç geçiriyor galiba bile dediler oysa sadece kasilmistim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
En doğrusu ne biliyor musun kötü doğum hikayesi dinlememek. Yapman gereken kötü bir doğum sürecinden kötü insanlarla karşılaşıp kötü muamele görmekten Allaha sığın Rabbim yardım ediyor buna kalpten inan tecrübeyle sabit
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bir candan can çıkıyor tabi zor olacak. Benim komşum bana demiri parçalamak isteyeceksin demişti inanmıyordum. Ama gerçekten öyleydi. Benimle iki kişi daha doğuma girdi yemin ederim on dakika sürmedi. Herkes bir değil yani
0 oy
(20,602 puan) tarafından

Kemiklerimi levyeyle daha önce hiç sıkıştırmadim. Saçma bir benzetme olmuş bence. Adet sancısını düşün. Öyle başlıyor sancı. Sonra şiddetleniyor. Artıyor. Hepsi geçici. Bunu bilmek insanı rahatlatıyor. Bir de herkesin doğumu bir değil. Bazıları pirtlatıp geliveriyor. Belki sizin de öyle olur. Öyle de böyle de bitiyor ve güzel bir bebiş doğuyor. :D tek sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

tarafından
Haklısın inşallah dediğin gibi olur ❤️
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Herkesin doğumu aynı değil cnm normalde sezeryan da kimi kolay diyor kimi zor diyor 
tarafından
Evet ona da öyle diyorlar
0 oy
tarafından
Ya abartmayin ya adet sancisinin biraz üstü cnm 5 dk da bir biraz sancı giriyo ağrılı tabi dk sı düşünce sahada siddetleniyo bebek çıkınca agrinda bitiyo
tarafından
İnşallah dediğin gibi olur ❤️
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Saçimi tararken bile cnmin acisina dayanamam ama normal dogum yaptim üstelik 4 kg korkma cnm.sen hic
tarafından
Ayy ciddi misin :). Hadi inşallah
(7,936 puan) tarafından
Üstelik 3 gün sanci çektim sonunda dogurdum halen saka gibi geliyo bana nasil başarabildim diye almanyada sezeryana karşilar bu gidişle hep normal dogurcam Allahin izniylr
tarafından
Öyle diyorlar canım. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Bunu diyenler her gün kemiklerini levyeyle sıkıştırıyorlar demek ki acısını bildiklerini göre. Hey Allah'ım ya. İki normal doğum yaptım evet zorluğu var ama abartıldığı kadar değil canım hiç okuma böyle saçmalıkları.
tarafından
Ay Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından

Sana bir şey diyim mi 15 dakikada doğurdum. Doktor bitti tamam dedi. Bende inanmadım.

Ama ben daha doğurmadim ki yaaa dedim. 

Tamamen kişiden kişiye değişiyor. Tek yapman gereken bolca yürümek bolca hurma yemek bolca plates yapmak. Birde Meryem Ana otu kullan ve inanarak kullan <3

tarafından
Tamm canım sağol ❤️
0 oy
(100 puan) tarafından
Çok okudum ve dinledim 

Başıma gelince de bu muymuş dedim 

O kadar abarttıkları için beklentim yüksekti ama şükür kolay geçti 
tarafından
Ayy inşallah canım amiiinnn ❤️
0 oy
(276 puan) tarafından
Okuma onları bende çok okudum ama dogumum 4 saat sürdü 10 dkda da doğurdum ama öylee şeyler okudum ki ilk doğum saatler sürer fln diye çok ağrı fln hisetmiyon çünkü yolun sonu güzel :) sen onlara kulak asma bol bol yürü hayırlı doğumlarin olur inşallah 
tarafından
Allah razı olsun. İnşallah ❤️
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Yerinde olsam hiç okumam bile. Ben 2.doğumumu yapmak üzereyim. Ona bakılırsa çatı muayenesi için ölüp tekrar dirilmek diyenleri çok gördüm oysa ki hiç bir şey de değil yani normal ben kaç defa oldum hiç te canım acımadı. Doğum sancı sı nı da ben gaz sancısına benzetiyorum hele ki bebeğini kucağına aldın mı ne ağrın ne sızın kalıyor herşey unutuluyor. İlk gebeliğim de dê hiç kimseye sormadım ağrı sancı nasıl olur diye iyi ki sormadım yoksa psikolojim bozulur du. Kimseyi dinleme benden sana tavsiye 
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Tabiki acı çekiyorsun ama doğduktan sonraki his çok başka kendimi hiç o kadar hafif rahatlamış hissetmemiştim kişi doğum yaptı zaman annesinden doğmuş gibi tüm günahları affolunur tabi abartmışlar adet sancısının fazla olduğunu düşün 
tarafından
İnşallah canım ❤️❤️❤️
(7,457 puan) tarafından
Böyle şeyleri çok dusunme bebißini kucagina alacağinı nasıl tutacağını ona ilk ne söylemek istediğini hatta nasıl emzireceğini hayal et bunları dusun ve vaktin varken bol bol yat uyu
0 oy
(11,780 puan) tarafından
Doğum mucize gibi bişey içinden bir insan senden bir parça çıkıyor çok duygusal ve çok özel bir an asla aklıma ağrı sancı gelmedi kavuşacağımı düşünürken suni sancı alırken bile canım yanmadı her insan farklı oluyor anın tadını çıkar tekrar tekrar doğurmak isticeksin:)
tarafından
İnşallah ❤️ ne güzel dedin.
(11,780 puan) tarafından
Hayırlı doğumlar dilerim..
tarafından
Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 328 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,498 soru

23,608,255 cevap

306,262 kullanıcı

...