Benimkide ole anliyorum seni yemek secmez herseyi yer ama su sole bu bole hic olmus demez olmamismi derim olmamis der bazen olmus der ama eline saglik demez arabasi istedi bi ara yaptim becerenenissin dedi bugun yine dedi yap diye dedim bi kere yaptim begenmedin ama dedim yapiverdim yine ama bosver hic takma sen sana duseni yap koyver onlar baska bi ev baska bi yasanti gormeyince saniyorlarki herkez hergun degisik cesit fln yiyorlar saniyorlar yazin disarda komsularla otururken sorardik hergun ne pisirdiniz pisirceksiniz diye cok kisiden duydum bi cesit yemek salata cacik bisy yediklerini ben ise corba yemek pilav salata kesin olur eminim sende olesindir mesele bnm tanidigim cogu kisi dolma yada sarmanin yanina sadece bi corba tamm ben kesin corba makarna yada ne bilim ana yemek guzel bi salata tek yapmam hic bisyi o halde begenmez cesit cesit yapsana der bazen sunu bunu bole yapsana der olmamismi derim olmusda bole yapsaydin der bi kerede sen hazirlada ben de ogreneyim ole hazirlayim derim arada