0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Oğlum öldü 1 sene oldu 2bucuk yaşındaydı kollarımda son nefesini verdi gitme dedim cok yalvardim ama minik beden8 daha fazla dayanamadi kafasına cok darbe almis kalbî durmuştu. Videolarina bakip agliyorum çok özledim oyle ozledimki ciğerim sökülüyor. Bi çocuk daha doğurdum belki acısı hafifler ama asla geçmiyor hafiflemiyor o baskaydi. Beni görüyor mudur ? Cok agladigimda yanima gelirmi? Hayatim boyunca kendimi affetmeyecegim o kazayi yaptığım için

40 Cevaplar

0 oy
(25,192 puan) tarafından
Seni hiç unutmuyorum yüreğimi dağlıyorsun.. Allahım sana peygamber sabrı versin aşlahım düşmanıma yaşstmasın bu acıyı, amin... 
(1,254 puan) tarafından
Ben hayata 1 0 yenik devam ediyorum arada açıyorum böyle postlar biraz rahatlamak.icin . Amin kimseye yasatmasin
-Reklam-
0 oy
(4,490 puan) tarafından

Basın saolsun cnm Rabbim 2 evlat daha vermiş sana onlara sığın üzme kendini lütfen kader :ermm::(

0 oy
(8,038 puan) tarafından
Cennet kuşu.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın acıların en büyüğü. Kimin vakti geldiyse o gider dogmadan vefat eden bebekler var 100 seneyi devirenlerde var her şeyi Rabbim bilir bizim de 1 sn sonramizin garantisi yok kendini suçlama.. 
(1,254 puan) tarafından
Vallahi sucluyorum bazen bazende diyorumki onun ömrü o kadarmis ne diye kendini sucluyosun harap ettin kendini yeter diyorum sonra diyorum allah senin belanı versin naptn tugba sen. İşte boyle boyle gidecek heralde
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Allah sabir versin canim dusunmek bile delirtiyor beni yasasam dayanamam galiba. Nerde oturuyosun canim sen 
(2,562 puan) tarafından
Evet bende orda oturuyorum tuncerler marketin karsisinda duymustum cok etkilenmistim basin sagolsun tekrar canim
(1,254 puan) tarafından
Şaka yapiyosun tuncerler market neresi ben bilmiyorum
(2,562 puan) tarafından
Sen nerde oturuyosun ole anlatm ben sana
(1,254 puan) tarafından
A101 var hemen yakinda. 1039dayim
(2,562 puan) tarafından
1027 deyim bende bizim yan binada olmus diye duymustum ama
0 oy
tarafından
3 yasında oglum var bogazım dugum dugum oldu okurken yutkunamadım oglum öldü ne acı ne agır geldı yasamak Allah bılır ne zordur Rabbım sana sabırlar versın cennette şefeatçi eylesın melegını sana ınsallah kuzum hayatta olan evlatlarına sarıl hayata onlar ıcın tutun sabret bılıyorum zor geçmicek yuregınde bır yer hep kanayacak ama zamanla alısacaksın bırakma kendını goruyordur senı emınım uzulur annesi guclu dur kı mutlu olsun melegın 
(1,254 puan) tarafından
Sahi goruyomudur ya
tarafından
göruyordur bence melek o melekler hep yanımızdadır gorurler bızı
0 oy
(194 puan) tarafından

Allah sabir versin yuregine ferahlik versin boyle okuyunca bnde agladim icim yandi boyle cocuklar soz konusu oldu mu hic dayanamiyorum rabbim cennette kavustursun ...:(

(1,254 puan) tarafından
Amin inşallah kavuşuruz
0 oy
tarafından
Alalh sana sabır versin. Ablamda 2 sene önce kazada 6 yaşındaki oğlunu kaybetti. Okula gidecekti o sene. Ve 10 yıl sonra tedaviyle dünyaya gelmişti. Bizde yikildik. Allah sanada sabır versin acıların en büyüğünü yaşamışsın. 
(1,254 puan) tarafından
Ablana ne zor olmuştur be
tarafından
Uyumuyor uyuyamıyor. Sabah konuştum enistenle sabaha kadar uyuyamiyoruz dedi. Namaz kılmazdı oğlu öldükten sonra namaz kılmaya başladı kuran okuyor sürekli cennette oğluma kavuşacağım diyor. Allah sanada sabır versin unutulacak bir acı değil
(1,254 puan) tarafından
Ayni benim gbi olmuş ablan. Allah sabir versin bu aciyi yaşayan bilir
0 oy
tarafından
Allah'ım ne büyük acı ne denir nasıl teselli verilir 

Verilmez bile boyle birşeyin tesellisi mi olur..
0 oy
(2,364 puan) tarafından

Allah sabır versin inşaAllah 

Annemin de ilk çocuğu dokuz aylıkken vefat etmiş  daha sonra 10 tane daha çocuğum oldu ama onun acısını unutmadi çok zor ömür boyu geçmeyen yara 
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah
0 oy
(93 puan) tarafından
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah sabır versin bende iki evladimdan ayriyim Allahim acılarını göstermesin yemek yerken şu içerken bebeklerimi severken bile vicdan azabı çekiyorum Allah kimseyi evladiyla sınamasın 
(93 puan) tarafından
Tuba evet canım o evlenememis bi ***** daha bulamamislar kim alicak karısını döven s.r.fsizi dediğin gibi okadar çok pismanliklarim varki suanki aklım olsa hersey çok farkli olurdu kaynanam olacak domuz kadin arkamdan çok pis kelimeler kullaniyomus ki o çocuklarım hakkimda ne düşünecek kim bilir Tek dileğim benden nefret etmesinler, onlarada Allah kolay ölüm vermesin benim çocuklarımın bana en çok ihtiyaçları olduğu zaman benden kopardilar
tarafından
Tlf falan konuşabiliyor musun
(93 puan) tarafından
Yok canım konusamiyorum en son tartıştık engellediler numarami
tarafından
Vay vicdansızlar Rabbim tez vakitte kavuştursun
(93 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun:)
0 oy
(489 puan) tarafından
Okuyamadım bile ağladım Rabbim Peygamber sabrı versin . Siz bir melek annesisiniz.  
(1,254 puan) tarafından
Amin sağolun allah razı olsun
0 oy
tarafından

Ya gece gece nasıl uyurum artık :'(

Ağlatti yazdıkların beni:'(

Rabbim içinin acısını dindirsin Rabbim seni cennetinde buluştursun:'(

0 oy
tarafından
Biz sana sayfalarca yazı yazsakta boş canım benim yaşadığın acı belki de dünya da ki en büyük acı rabbim içine ferahlık versin evladın melek oldu ve cennette seni bekliyor sende yavrun için rabbime şükret dua et 
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Rabbim bütün evlatlarımızı korusun . Nefesini kontrol ederim her gece . Yazarken bile ağlıyorum . 

Allah der ki Kimi benden çok seversen onu senden alırım
Ve ekler: "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar
Canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın
En garibi de budur ya öldüm der durur, yine de yaşarsın..

0 oy
(371 puan) tarafından

Ben de oğlumu kaybettim bizimkisi kaza değildi hastalikti ama benim oğlumda gözlerimin önünde vefat etti 3.5 yıl oldu üç yaşındaydı bazen ben de kendimi sucluyorum 2.5 sene gece gündüz mezarının yanındaydım desem inanır mısın eşim alır eve getirirdi o evden çıktığı anda soluğu yanında alırdım bensiz korkar üşür diye ama hiç bir zaman isyan etmedim bana onu Rabbim zaten emanet olarak vermişti emanete ihanet etmedim en güzel şekilde baktım ben de çok özledim kokusu burnumda sesi kulağımda dolabını hiç bozmadım hiç birseyini ortadan kaldirmadim bir yıl önce bı tane daha yavrum oldu onlar için ayakta ve hayatta kalmak zorundayım şükret canım elinde olanlar için Rabb'im sevdiği kullarini imtihan edermiş ne kadar güçlü sabırlı isyan edecek mi diye şunu unutma sabrın sonu selamet çünkü cennet kapısında annem babam olmadan girmem diyen mesleklerimiz var. Olanlar için kendini suçlama Rabbim ol der ve olur öyle olmasaydı belki de başka şeyler olacaktı

(1,254 puan) tarafından
Yaslari aynıymış valla size helal olsun ne güçlüsünuz ben galiba çok pasif bir insanim
 Cevremde evladini.kaubeden birsuru ornek var fkaat en çürüğü benim.  Sadece o ani yasadim sebebiyet verdigim icin bu kdar kahroluyorum
(371 puan) tarafından
Öyle düşünme canım kendini suçlaman isyan etmek gibi bir şey sen sadece aracısın bu olayda sana bı örnek vereyim oğlumun öldüğü gün sabah hastaneye götürdüm diyaliz oluyordu oğlum hastanede diyaliz malzemeleri olmadığı için eve getirdim diyalizini yaptım karnını doyurayim öyle götüreyim dedim hastanede yemiyor diye o esnada fenalaştı direk hastaneye geri götürdüm yoğun bakıma alındi iki saat sonra vefat etti hep kendimi sucladim eve goturmeseydim yemek yedirmeseydim diye  açım geçmiyor yeri dolmuyor acısı ilk gün ki gibi içimde ama şunu anladım ki ben ne yaparsam yapayım onu geri donduremeyecektim alnimiza yazılan bı kaderimiz var bizim elimizde olan bişey yok sana alış demiyorum daha çok yeni inan ilerleyen zamanlarda vazgeçeceksin vicdan azabı cekmeyeceksin sana yemin ediyorum iki yıl gece gündüz yanındaydım mezarı eve çok yakın
0 oy
(3,867 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah sabır versin keşke cocukalra hiç bişey olmasa hastalık yada başlarına bişey gelmese Allahim güç kuvvet versin kardeşim sana ateş düştüğü yeri yakar .
(1,254 puan) tarafından
Cocuklar masum melekler allah kıymetini bilmeyen kimseye vermesin.... Allah banada sabir versin ben gbi evlat kaybetmis.annelere
(3,867 puan) tarafından
Amin Aynen Rabbim onları tüm kötülük lerden korusun sanada Allah sabır versin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yaa benim gözlerim doldu yarabbim. Oteki tarafta sefaatcin olsun inşallah canim. 

Nasil oldu? Kaza bu senin elinde dehil kendini suclama lutfen
(1,254 puan) tarafından
Valla nasıl olduğunu bende bilmiyorum kendi seridimde gidiyordum bianda önümdeki araba onundekinin üstüne çıktı hic fren dahi yapmadı bende onun üstüne çıktım tabi durmak mümkün degildi. Çok üzgünüm
(7,786 puan) tarafından
Canim senlik bi sey degilmis ki takdiri ilahi sabret isyan etme inşallah ödülünü alacaksin obur dunyada kavusacaksiniz..
0 oy
(572 puan) tarafından
Gece gece ağladım çok üzüldüm çok yeni araba kullanmaya başladım bende şuan tüm hevesim gitti :( 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Gece gece cigerimi yaktın bacım.  Rabbim sana eşine sabir versin :(
0 oy
(366 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım rabbim bı daha yaşatmasın inşallah

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 298 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Umudayolculukkk (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 478 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 197 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde selinhakan (2 puan) tarafından soruldu

412,404 soru

12,415,502 cevap

45,002 kullanıcı

Kategoriler

...