0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün cajun soslu tavuk yapmaya karar verdim ama daha önce hiç yapmadım ve yemedim yapanlar tadı nasıl köri sosu gibi mi 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nasl bişey kız
tarafından
Bende bilmiyorum ki canım ne yemek pişirsem diye googlede arattım bunu gördüm tavuk çok sevdiğim için deneyeyim dedim ama bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben dun patates kizartip kajun sosu koydum guzel. Hazir kizarmis tavugun icinden cikan toz varya ondan iste
tarafından
Aaaaa tamam o zaman ben farklı sandım
tarafından
Bende farkli sanip aldim ama onun tadinin aynisi. Ama asiri bol koyma birazcik agir ki baharati cok sevdigim halde azcik agir geldi
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Köriyle pek alakası yok canım ben sevmem ama eşim sever patatese atıyoruz biz tavuğunu hiç yapmadım 
tarafından
Hiç denemedim bu sosu kremayla galeta unuyla yapılıyormuş
0 oy
(10,281 puan) tarafından
Kajunu patates e tavuğa çok yakistiriyom ben. Güzel oluyo
tarafından
İlk kez yapacamm canıımm inşallah güzel olur
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Genelde patateste kullanırım tavukta da güzel oluyo ama değişik bi tat 
tarafından
Nasıl değişik kötü mü yani
(1,208 puan) tarafından
Kötü değil kajun  baharati  çeşitli aramalar içerdiğinden seveni olduğu kadar sevmeyeni de var hani bizim alışılagelmiş pul biber kekik gibi baharatları benzemiyor  demek istedim canım güzel değişiklik uani
0 oy
tarafından
Kız git normal Kızart işte tavuğu kajun majun karıştırma şimdi hahaha 
tarafından
Kız napayım tavuğun her çeşidini denemek istiyorum bende ki tavuk aşkı sorgulanmaz yakında gıdgıdaklayacam o derece :D :D
0 oy
(5,220 puan) tarafından
Bendw geçenlerde duydum canm patates ve tavuğa çok güzel oluyomuş
tarafından
İşte deneyecem bugün inşallah tuttururum
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Ben once tavuklari kizartip alinca hemen kajunla soslarim. Bir de tavaya tavuklari koyarim. Pisince mantari atarim. Suyunu çekince krema katıp baharatlarim. Iki sekilde de güzel oluyor bence
tarafından
Biliyor musun hayatımda hiç mantar yemedim mantar yapılan mutfakta bile duramam kokusundan
(3,063 puan) tarafından
Doğrudur canim sende mantarsiz yap oyle de olur. Ben karıştırmayı severim mantar yoksa kirmizi kapya biber koyarim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 276 göst.
7 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.
6 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beden dili (4,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 166 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur Ay (1,006 puan) tarafından soruldu

408,191 soru

12,260,238 cevap

37,344 kullanıcı

...