Sıkıldım bunaldim artık 1 buçuk yıldır evliyim ama ne evliliğimi yaşayabildim ne çocukluğumu ne genç kizliligimi bunaldim hayat çok zor yaşamak çok zor. Çocukluğum berbat geçti ilk evliliğim berbat geçti. Bu ikinci evliliğim yine evliliğimi yaşayamadım. Hep sıkıntı stres bunaldim artık. Allahım bana verdiği iki güzel kızım var onlar olmasa yaşamak dâhi istemiyorum. Beni hayata bağlayan onlar. Eşim binmiş bir kuş seyine inmiyor. Bilen bilir eşim muhabbet kuşu besliyor az da değil 30 çift onlar varken hiç bir *** yapamiyoz pisliğini boklarini ben temizliyom o ayrı dert. Zaman geciremiyoz o başka dert. Bugün yine temizlik yapmaya geldik iki kuşu hastalanmış bana bağırıyor sanki ben hasta ettim kafalarını cekecem diyor kavga ettim yazik günah değil mi ya bu nasıl vicdansizliktir temizlik yapacaktım boklarini yine temizleyecek tim altları çöpe boşaltım çöp delinmiş benim haberim yok ***** ***** iş yapma dedi bana. Bende gel kendin yap o zaman dedim bağırdı yapmadim oturuyom kendi yapıyor ne yapacam ben satmasını istiyorum satmıyor.