Kızlar benim bu konuda kafam karısık. Normal dogum çok zor mu ? Annem 3 sezeryan yapmış. İlkinde normal istemis ama ben ters döndüğüm için sezeryana almışlar. Normal doğum çok zor mu ? Doğum sonrası o kısmın iyilesmesi zor mu oluyor? Sezeryan ve normal dogumu denemis olanlardan tavsiye bekliyorum
Canım bu kişiden kişiye değişir ya kiminin normal doğumu çok güzel geçiyor doğurduğu an bitiyor her şey onlar için tabiki normal de bi sıkıntı yok benim gibiler iki hafta oturamıyor malesef ayakta emzirmek zorunda kalıyor sürekli ayakta durmak sancı alta baskı yapıyor tekrar o doğum ağrımı hissediyordum 1 ay idrarımı hissetmedim bi ağrı oluyordu öyle lavaboya gidiyordum kimisinin de sezeryanı kötü geçiyor sezeryanda biraz sonrasına dikkat etmek önemli dikiş açılması ya da enfeksiyon olmaması için sezeryandan sonra ağrı kalıyor falan diyorlar ama bence yalan kızım 11 aylık ben normal olmama rağmen hala kuyruk sokumu bel topuk ağrısı çekiyorum yengem benden 10 yaş büyük üçüncü sezeryanını oldu kalktı çocuklarına da baktı hiç bel ağrısı falan da yok
1,487,320 soru
24,314,504 cevap
344,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın