+4 oy
2,043 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

image

image

image

image

eveetttt cok stres yaptigim belcika misafirlerimi uğurladim sonunda ☺️ bunlarda yaptiğim ikramliklar servisi çekemedim ayip olur diye. Hepsini tek basima yaptim 7 aylik oglumla beraber aranizda dalga gecenler olmustu padisahmi geliyo vs diye ben annemden babamdan bunu gördüm misafir gelince bolca ikramlik yapilir bu örf adette büyüdüm. Cok uğrastirici seyler degiller ama kucuk bebeği olanlar anlar beni bazen evde yemek yapmak bile zulüm oluyodu ama ilk kez aile buyuklerimin olduğu bi yemek olunca özenmek çabalamak istedim. Elmali kurabiye yapmadim cunku kumlu elma bulamadim onun yerine simli kurabiye yaptim o minik kaselerin icinde olanlarda yogurtlu mayonezli brokoli salatasi. Cok sukur bu hengameden de anlimin akiyla ciktim ☺️

50 Cevaplar

0 oy
(8,094 puan) tarafından

Biz de öyle arkadaslarimiz bile gelse en az 5 6 çeşit yaparız annemde öyle yapar ne gördüysek onu yaparız doğal olarak,. ellerine sağlık misafirin olasım geldi :D

tarafından
Buyrun gelin beklerim her zaman ♥️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oldum olasi boyle paylasimlara karsiyim aşermekle alakasi yok her insanda nefis var insanin cani ckiyor gunah
(1,242 puan) tarafından
Siz instagram da kullanmıyorsunuz o zaman
tarafından
Tesekkurler
tarafından
Rumeysa ++
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Valla Maşaallah helal olsun 7 aylık bebekle ben bir salatayı zor yapıyorum :D Ellerine sağlık. 
tarafından
Ben cok azimliyimdir bide gelen misafirlerim beni hep cok guzel agirladilar ondan bu çabam tesekkurler ☺️♥️
0 oy
tarafından
Maşallah sübhanallah totisini kası canım en iyisini yapmışsın bende misafire bol ikram yapmayı severim benimde üç çocuğum var en küçüğü 6.5 aylık temizligimide yaparım yemeğimide tatlimida çok uskur yeter ki elimde olsun yedirip icirmeden yollamam allah ikram edip paylaşana ikisinin birini verene daha çok verir elhamdülillah ")
tarafından
Kessinlikle katiliyorum size cok sukur imkanim var rabbim herkese nasip etsin tesekkur ederim
tarafından
Amin inşallah canım benim rica ederim ")
0 oy
tarafından
Oh ellerine sağlık caniim 

Bende geliyim mı yaaaa
tarafından
Buyrun gelin her zaman beklerim ♥️☺️
0 oy
(606 puan) tarafından
Offf böyle şeyler yemeyeli çook oldu ya.. Hamilelikte kilo almamak için 
tarafından
1 kere geliyoz dunyaya yiyin gitsin amann
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Bende  yaparım  canım  kalabalık  kişi  gelince  hatta  1 eşli  misafirim geldiğinde  bile  en az  3 4 çeşit yaparım   yani  bu normal  bir şey  bana  göre  neden  dalga  geçtiler ki 
tarafından
Bilmem kendileri misafirlere ne ikram ediyosa artik ☺️
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Valla helal olsun Hepsi harika gözüküyor ellerine sağlık kesenize bereket 

Bende severim ikram yapmayı 
tarafından
Tesekkur ederim ankaraya yolunuz duserse beklerim ☺️ sonucta adamlar evime ilk kez geliyo ben oraya gittigimde hep en iyi sekilde agirladilar hem agirlamasalar bile bura benim evim ben boyle yapmak zorundayim
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Maşallah canım sana bebekle ne güzel hazirlamissin hepsi şahane görünüyor:)
tarafından
Cook tesekkur ederiim ☺️♥️
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Valla bacım süper gorunuyo ellerine sağlık 
tarafından
Tesekkurler beybisi ♥️☺️
0 oy
tarafından
Güzl olms cnm yemkleri nedn cekmdin yemge gelcklrdi  hediye ne getrdilr bu kadar zahmet e
tarafından
Yemek yapmadim annem cagiracakmis yemege ben cayin yanina yaptim. Soylemiyim ya linc yerim simdi ☺️
tarafından
İyi dusnms annen yemk faln yoruldrn ,misfr berektr
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ovv eline sağlık canım çok güzel görünüyor hepsi de
tarafından
Tesekkurler ☺️♥️
0 oy
(3,580 puan) tarafından
Peki neden sadece borek tarzı şeyler seçtin ayıp olmazsa sormak istedim
tarafından
Borek tarzi dedigin 2 tane borek var
0 oy
tarafından
Adın usenmez ama yaptıklarıni hangi usenmez yapar çok hamaratsin:)
tarafından
Tesekkurler ya ☺️☺️♥️
0 oy
(3,102 puan) tarafından
O 4. Fotodaki hazir borek degilmi ya super freshin bi ara denemistim guzeldi bnmi yanlis gordum
tarafından
Hayir hepsini kendim yaptim hazir yufka ama
0 oy
tarafından
Ellerine saglik biz de misafiri önemseriz ben de boyle gordum yetistim
tarafından
Dogru olan budur zaten ♥️
0 oy
tarafından
Sen 19 yaşındasın ben 26 ben senin yaşındayken üniversite birinci sınıfta internetten çorba nasıl yapılır diye bakarak yapıyodum :) ellerine sağlık her konuda böyle azimli ol 
tarafından
Tesekkur ederim ben bu azmim sayesinde ankarada ki en iyi anadolu lisesini birincilikle bitirdim her konuda azimliyimdir ☺️♥️
tarafından
Okuluna devam et muhakkak
tarafından
Evlenince universiteyi okuyamadim ama pastacilik diplomam var bide saglik lisesi mezunuyum paramedik okuycam aciktan insallah
0 oy
tarafından

Bu krizde helal sana :)))

tarafından
Rabbim herkese bereket versin canim tesekkurler
tarafından
RCA ederm canm bende byle asri yaparm  ya ama artık yapmiyom vala kilo ala ala mahvolduk:))
tarafından
Amann bi kere geliyoz dunyaya ye gitsin
0 oy
tarafından
Oh hepsi çok güzel görünüyor maşallah..
tarafından
Tesekkurler tatlim ♥️☺️
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Beyaz masa ortusunu bimden mi aldın benimde var aynısı ayrıca ellerine sağlık 
tarafından
Aynen bimden almistim ☺️ tesekkurler