Kızlar merhaba baştan söylüyorum linçleyecek ve boş yorum yapacak olanlar gelmesin eşimin isteksizliğinden dolayı sıkıntıdaym 4 senedir evliyim hep iyi giden ilişkim bebekten sonra 10 günde bir olmaya başladı konu ilişki falanda değil aslında her kadın gibi istenmek arzulanma hissi bunu eşinle konuş mahramiyet vs diye konuşcaksınz eminimki ama derdimi burda paylaşmak istedim ve eşimlede zaten konuştm yorgunum aşkım bi ton borç var sıkıntıdayız bebeğin maması bezi vs bunları düşünüyorum sürekli aklım oraya gitmiyor vs diyor ama ben bunların bahane olduğunu düşünüyorum öncedende böyle çalışıyordun diyorum önceden imalatta kuru pasta poğça börek vs yapıyordu sonra terfi edip usta başı oldu bir senedir usta başı önceden bu kadar çalışımıyordum yemin ederim usta olmak daha zormuş poğçanın nasıl yorulucağı kaç kilo olacağı vs hep bunları düşünüyorum iş yönetmek çok zormuş falan diye geçiştiriyor normal ilgisi iyi ama bu konuda gerçekten istenmedğimi düşünüyorum oda bana hak veriyor zaten ama çok yorgunum canım falan diyor genede benide düşünmesi lazım değil mi ya lütfen linçlemeyin sadece bu durumu yaşayan var mı veya akıl verecek olan var mı? Gecelik makyaj falan demeyin çünkğ artık içimden gelmiyor bile ayrıca sürekli temizliğime dikkat ederim tiksinme aldatma vs gibi şeyler dışında bi düşünceniz var mıdır uzun oldu mazur görün şimdiden teşekkür ederim