0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar pazara gittim pazarda kaynanam ve eltimle karşılaştım eltimle konuştuk kaynanama bişey soruyorum pazar arabasına bakmaktan konuşamıyor neyse dedik ayrıldık devam ettik iki tur attım şak diye önüme çıktı ayıptır söylemesi oğlum muzu seviyor diye ona 4 adet muz aldım birde domates almıştım ön tarafa astım ezilmesin diye ne aldın dedi bir iki şey aldım daha almadım dedim Allahım bir baktım arabanın içine bakıyor yine kendisi asla para harcamaz ve hayatınızda gördüğünüz en cimri insanları unutun o derece cimri neyse benim sinirim bozuldu onlara gittik yedik içtik oturuyoruz yanıma oturdu bende telefonda biseyler bakıyorum bana diyor ki yine ne aldın ne bakıyorsun bişey almadım bildirim geldi bakiyim dedim sonra telefonun üst panelini indirip interneti kapattım orada wifi Bluetooth vs. Oljr ya o özellikler aktif onları görmüş gök ne kadar çok açmışsın onları işte ışığın çok açık sarz biter bilmem ne ayyy bildiğiniz yaşlandım yaa sizce bana mı anormal sadece

12 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Bu postu sabah acaydin aşko yardımcı olurdum
-Reklam-
0 oy
(12,689 puan) tarafından
cimriliğin kitabını yazmış kaynanan yazmış 
0 oy
(695 puan) tarafından
Pazar paranı aliswersni elektrk tel kayinwalden mi karsiliyor eşin warken karisamaz oldu olacak nefes almanada karışsn 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ahahahaha yok artık ya telefon ışığına da karışılmaz ki kardeşim 
0 oy
tarafından

Seni çok seviyor belli ki :)

Kendi yolundan senide alıp.gidecek olsun ya yine de kötülük.dusunmuyor  oyle alışmış ise yapacak biesey yok huyu odur kuzum.

0 oy
(5,950 puan) tarafından
Sizde hata  bir iki boz anlasın..
0 oy
tarafından
Benimkide aşırı cimri yaa adim atmaya korkar para gidecek diye 
0 oy
tarafından
Kız bi tanıdığım vardı böyle cimri gelini çok mert ti zavallı gelini Kendine benzetti 
0 oy
tarafından
Kendi yapsın canım alla alla çevreye ne karışıyo Allah'ım ya
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Parasını kaynanan veriyorsa bakar :D vermiyorsa de ki aldıklarım senin cebinden mi çıkıyor 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hahaha bütün kaynanalar aynı demek ki. 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Sen bu modeli kafana takip niye yaşlaniyosun bacim. Kadin ne had biliyo, ne sınır. Tamam, yes, ok. Gibi cevaplarla gecistir bak isine. Cebine parayi o mu koyuyor da ne aldin yine diyebiliyor. . 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 564 göst.
0 oy
13 cevap 354 göst.
20 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sargunes (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 686 göst.
5 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 903 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (890 puan) tarafından soruldu