0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Geçende yazmıştım okuyan hatırlar belki. Ikinci evlilik çocuk ayrımcılığı diye. Bu adam kendi çocuğu olunca benimkilere uveylik yapıyo.  Dayanamıyorum.  Kendinden olanla ilgilenip benimkileri yok sayıyo.  Napcami bilmiyorum doğum yaptığım günden beri başım ağrıyo üzüntüden artık su bile içemiyorum.  Ötekiler yetim ona mi üzüleyim üveylik gördüklerine mi üzüleyim.  Bi akıl verin.  Sorsan kendine ben öyle bisi yapmiyom der . Kimse ben kötüyüm demez zaten. Ama hatasını da kabul etmediği gibi hatayı bize yüklüyor.  

11 Cevaplar

+1 oy
(9,651 puan) tarafından
Ben bu şekilde hissediyorum biraz daha dikkatli ol belki o şekilde yapmiypsun ama ben bu şekilde hissediyorum ve üzülüyorum babasizlar bu zamana kadar eksikliklerini hissettirmedin allah razı olsun bu zamandan sonrada biraz daha özen gesterirmisin benim  için desen ?
(6,921 puan) tarafından
+++++(12 karakter )
(100 puan) tarafından
Neler neler dedim
-Reklam-
+1 oy
(133,819 puan) tarafından
Sen hep kendi icine atiyosun esinin ayrim yaptigini gordugun an tepkini koy kimse yogurdum ekşi demez
(100 puan) tarafından
Koydum kaç defa ama aynı
+1 oy
(1,115 puan) tarafından
Yazık ya kıyamam onlara.. Bi uzmana sor canım. Bişey diyemiyoruz ki
(100 puan) tarafından
Uzman adamın içini açıp da merhamet sevgi koyamazki canım.
(1,115 puan) tarafından
Yani şu açıdan söyledim. Onlar böyle vakalarla sık karşılaşıyordur. Adama nasıl yaklaşması gerektiği konusunda yardımcı olabilir. Şimdi biz şöyle yap şöyle söyle desek ters tepebilir. Bi de yetim olan çocukların geleceği için hangisi daha iyi bilemedim. Babasız büyümek mi, yoksa iyi kötü üvey bir babayla büyümek mi?
+1 oy
tarafından
düzenlendi
acaba ölen eşini kıskanıyor olabilir mi? onları görünce eski eşin aklına geliyordur. sen kıyaslama yaptın mı? onu kıskandıracak şekilde. sen aynimisin adama karşı? bide konuşmayı  yaparken adamın zaaflarını kullanmayi dene açık konuşamayacagim
tarafından
o kadar şey sordum ben
(100 puan) tarafından
Istemiyo çocukları açıkçası bunu ilk aylarda demişti öyle böyle alıştı iyi kötü derken çocuk olunca bi soğukluk girdi . Oğlum yanına gidiyo baba baba sevgi bekliyo daha 2 yaşında  ama o azarliyo yazık yavrum boynu bükük dönüyor geri
(638 puan) tarafından
Ya çok özür dilerim, haddim değil belki ama 2 yaşında oğlum diyosun. Eşin ne zaman vefat etti ne ara evlendin de bu adamdan çocuk yaptın ya. Ne zaman tanıdın da karar verdin. Küçücük bebeğin varken düşünmedin mi elin adamı bunlara babalık yapar mı diye.
(100 puan) tarafından
Daha 1 aylık hamileydim vefat ettiğinde bi muddet sonra babamın evine geldim.  1 1 buçuk sene kaldım orda evleneli daha 9 10 ay oluyo bebekte daha 1 haftalık ufak . Bi sene tanışma süresi içini açıp da bakma şansı yokki güya namazında niyazinda bide bi ton laf ben bakarim ederim felan . Çocuklarımı da babasız büyütmek istemedim.tek başıma.  Ama işte öyle olmadi
(638 puan) tarafından
Ben sağlıklı bulmadım canım.. Umarım  eşin düzelir ama artık çok zor.
+1 oy
(6,921 puan) tarafından
Sert bir dille değil de kibarca söylesen belki dikkat ediyim tmm der ..bnce cnm inşallah 
(100 puan) tarafından
Kaç defa dedim hemde
0 oy
tarafından
En ufak bseyde vurgula içine atma ki yaptığı hatayi bilsin
(100 puan) tarafından
Kabul etmiyo hatasini
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım daha açık yazarmisin kaç çocuğunuz var toplam ikinizinde birbirinizden olmayan çocuğu varmı 
(100 puan) tarafından
Benim önceki ölen eşimden 2 tane bundan bi tane
0 oy
(14 puan) tarafından
Açık açık söyle... Tabi ki kendi evladını sevdiği gibi diğerlerini sevmesini bekleme çok fazla ama kötü davranmıyor ve ilgisini eksik etmiyorsa sorun yok. Bunlar yoksa daha dikkatli davranmasını söyle.
(100 puan) tarafından
Ayrım yapıyo onları dışlıyor
0 oy
(19 puan) tarafından
Canım çok üzüldüm öncelikle Allah yardımcın olsun bende seninle aynı durumdayım iki kızım var ilk evliliğimden ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu yok daha önce evlenmiş ayrılmış ama çocuk yoktu. Ben en başından ona çocuklarım ile ilgili çizgileri çektim 3 yıllık evliyiz 36 haftalık hamileyim şu an kızlarım eşime benden daha düşkünler çünkü eşim üvey anne üvey baba gördüğü için asla üveylik yapmadı gözüm kapalı güvenirim şimdi nasipse oğlumuz yolda o beni uyarır bebek olunca küçük falan diye sakın kızlarımızı ihmal etme diye. Bazen sen oğlunu sev bana kızlarım yeter der Allah eşine merhamet versin kimden Hayır göreceğini Allah bilir ona hatırlat bunu sürekli
(100 puan) tarafından
Inşallah değişmez seninki.  Keşke buda öyle olsaydı
(19 puan) tarafından
Ben durum böyle iken bile diyorum eşime doğum yapınca olur da nefsine yenilir küçücük bir ayrım vs sezersem o an bu evlilik biter diye bazen insanları korku yönetir bazen de vicdan merhamet sende eşinde hangisine karşı duyarlılık varsa ordan yürü canım
(100 puan) tarafından
Içinden gelmeyince ne yapsam boş
0 oy
tarafından
Eşini karşına al şöyle bence neden böyle yapıyorsun diye
tarafından
Üzüldüm yaa eşin kaç yaşında
(100 puan) tarafından
38 yaşında. Toy desen toy da değil.
tarafından
Tabi annesiyle Aran nasıl iyilermi seni seviyorlarmi
(100 puan) tarafından
Onlarla bi sorun olmadıkça iyiyizdir ama.  Böyle durumda kimse benim evladım kötü veya haksız demez.  Herkes kendi tarafını tutar
tarafından
Tabi bendede böyle sen nerde yasiyorsun canm
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Nasıl dışlıyor canım? Belki sen öyle hissediyorsundur sonuçta evde bebek olunca ister istemez ona daha çok ilgi gösteriyorsun daha sevimli geliyor doğal olarak bu kendi çocuğunda olsa başkasının çocuğu da olsa böyle.. Eksik mi bırakıyor ihtiyaçlarını falan karşılamıyor mu 
(100 puan) tarafından
Senin çocuğun şöyle böyle diyo azarliyo dövmeye yelteniyor.  Geçen hasta oldu biri ilgi bi yana ben ilgilenince de ilgilenmeme kiziyo
(1,251 puan) tarafından
Allah merhamet versin sonuçta biliyordu o çocukların olduğunu.. Yazık yavrulara belki şimdi farkında değiller ama sonrasında zoruna gider büyüdükçe.. sen ne yapmayı düşünüyorsun canm?
(100 puan) tarafından
Bilmiyorum bi haftadır üzüntüden başım ağrıyo artik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse Duran (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 381 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu

409,811 soru

12,321,014 cevap

38,953 kullanıcı

Kategoriler

...