0 oy
1,560 göst.
Diğer kategorisinde (13,304 puan) tarafından
Annem hastanede çalışıyor şimdi geldi işten arkadaşı acilde görevliymiş bu akşam bir aile eve sünnetçi çağırmışlar komple kesmiş 5 yaşındaymış çocuk Abla diyormuş çocuğun üstü açıktı Bir baktım yumurtalıkları var pipisi yok döndüm babasına baktım elinde adamın parça. Acil ameliyata almışlar. Ayy ağzım açık kaldı şifa versin inşallah rabbim.

43 Cevaplar

0 oy
(5,125 puan) tarafından
Çok üzüldüm cocugun hayatını mahvetti:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya keske hastanede doktor tarafndan yaptırsalarmıs sunnetı. Yazık gunah 5 yasında cocuk. Ne oldu acaba ya.
0 oy
tarafından
Bizde evde sünnet ettirdik ama şükür bişey olmadı,  sünnetçi olduklarından eminler mı seve gelenin 
0 oy
tarafından
Ayy töbeeeee daha neler duycaz. İnşallah şifa bilir çocuk yaaa yazık. Nasıl büyük travma olur şimdi çocuk için
0 oy
(392 puan) tarafından
Oyy kıyamam yaa Rabbim acil şifalar versin İnşaAllah. İyi olmuşmu ameliyat sonucunu öğrenip yazarmısın cnm içim gitti yavrucağa.  Kaç yaşındaydı acaba.  Piskopat pislik
0 oy
tarafından
Öne ne be inanmiyorum yaaa Rabbim kimseye vermesin 
0 oy
tarafından
Ay çok kötü oldum ya :( ağlamak istedim çocuğa çok üzüldüm of. 
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Uzuldum ya ne garametli xocukmus travma yaşamış nolur normale döneceğini tedavisi olduğunu söyleyin ya yoksa çok uzulcem . benim de erkek evladım var eşimde seneye devlette yaptıralım muhabenti yaptı yok bu olaydan somra.isi şansa bırakamam kesinlikle ünv de hocaya yaptırmak istiyorum tabi Allah in korumadogini (imtihan) kimse koruyamaz da.of ya üzüldüm ki ne uzkdm
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Ayy benimde oğlum var Allah'tan sünnet oldu suan için acıdı vahh yavrummmm
0 oy
(568 puan) tarafından
Yazık kuzuma yaa 
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Ayy bu gercekmi yaa inanmıyorum :(

0 oy
tarafından
Ayyy çok üzüldm ya 
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Oha ya walla ne biçim sünnetçi. İnsan niye tam güvendiği birine yaptırmaz ki 
0 oy
(1,554 puan) tarafından
İnş düzelir yoksa bitirdiler çocuğun hayatini
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Kaynanam cok meraklidir böyle hastanede yaptirmak istemez qman bizim bildigimiz sunnetci var aman bizim bildigimz cikikci var ona gotururuz der hep. İşte boylee avanaklar yüzünden yazik cocuga
0 oy
tarafından
Yook artık tövbe bismillah
0 oy
(52,013 puan) tarafından
Gercek mi kız
(13,304 puan) tarafından
Tabi kız annemin arkadaşı acilde babasının elimde görmüş pipiyi
(52,013 puan) tarafından
Anammm cehalete bak haber var mi çocuktan kiyamam ya.ne aci cekmistir yavrum
(13,304 puan) tarafından
Yok kuzu eskiden olsa muhakkak haberim olurdu dosya elimde olurdu da maalesef evlenince işi bıraktım arkadaşlarla da görüşmüyoruz soramadım. Valla annem gece anlattı sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Akşam da Kerem masadan düştü biliyor musun koşa koşa acile gittik çok şükür birşeyi yok yavrumun
(52,013 puan) tarafından
Kıyamam ya iyi demi simdi. Benimde aklimdan çıkmadı kimbilir nasil cani yandi yavrunun
(13,304 puan) tarafından
Çok şükür iyi kuzum. Valla çabuk atlatır inşallah
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Ay icim gitti ya Allah yardımcısı olsun ya çok üzüldüm Rabbim yardimcilari olsun
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Sonuçne olmuş  canım 

(13,304 puan) tarafından
Kuzum inan bilmiyorum ama dikmişlerdir.
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Ayyy Allahım şifasını versin ya kuzum benimm :/ ya hastanede niye yaptırmıyolar bu sünnet işini aklım almıyo eski devirdemi kaldık Allah aşkına çocugun gelecegiyle oynamışlar resmen nasıl biriyms oda sünnetçi mi kasap mı belli değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
15 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 86 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahar59450 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zhramt (79 puan) tarafından soruldu