+1 oy
859 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar benim gbi orayi kiler olarak mi kullaniyirsunz:Ddger banyoyu kullaniyiruz gelen diyir bosalt orayi kullan daha kucuk ve cok cabuk temizlenir dger banyom daha büyük orayi kullanıyorum ben hem ebeveyn banyosunsa kucuk giyinme yeri ve rafli dolap yapmislar şişer diye çekiniyorum 

34 Cevaplar

0 oy
(3,171 puan) tarafından
Keşke benimde olsa odamın içinde ebeveyn banyosu ve giyinme odası tek hayalim. Ama günümüz şartlarında çok zor. Bence varsa kullan orayı.
tarafından
İnşallah rabbim sanada sanip eder hemde en güzelinden
(3,171 puan) tarafından
Amin isteyen herkese inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Benim de var kız bende kiler olarak kullanıyorum şuann 
tarafından
Bendensin desene kiz :)
(2,569 puan) tarafından
Aslında boşaltıp kullanmak istiyorum ama o eşyaları ne yapicam hicc bilmiyorum :(((
tarafından
Valla ben yazjna arka balkonuda cam yapacam hepsini oraya atacam on balkon cam yaptim ama orda oturyorz yazin surekli
(2,569 puan) tarafından
En iyisi canım bakalım artık ben de bir çözüm bulucam
0 oy
tarafından
Var çok rahat oluyor digerini hiç kulanmdik birgün orayida kulancm
0 oy
tarafından
Bencede öyle yap. Benimde var onu kullanıyoruz küçük kolay temizleniyor. Büyüğünü temizliyorum öylece temiz duruyor
0 oy
tarafından
Eski evimde vardı banyo olarak kullanıyodm bu evimde yok olmasını isterdm valla
tarafından
İnsalah allah gönlüne gire verir seninde canm
tarafından
Kuzu kendi evimdeyim artk çok geç :)
0 oy
tarafından

Benim var eşim genelde ebeveyn banyosunu kullanıyor bende büyük banyoyu kullanıyorum:D

tarafından
Senden degisik bi yorum :D niyeki merak ettjm
tarafından
Ay ebeveyn banyosunda ayakta yıkanmak lazım fiskiyeden bende ayakta yıkanmayı sevmem, büyük banyoda daha rahat ediyorum afsfsffsafsfsffs
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ay buyuk nimet kullaniyorum cok guzrl datidini alsan asla kilere cvirmezdin
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Ebeveyn banyom var. Çamaşır makinem de orda. Ama kiler olarak kullanmıyorum normal banyo şeklinde kullanıyoruz iki banyoyu da
0 oy
tarafından
Valla ben ebeveyn banyosunu kullanıyorum diğeri tertemiz kalıyor bence sende kullan canım 
0 oy
(51,965 puan) tarafından
Ebeveyn banyosu olsa onu kullanirdim digeri heo temiz dururdu
0 oy
(4,445 puan) tarafından
Benimde 2 banyom tuvalet var klozet banyolarda ebeveyn banyosunu yükluk olarak kullaniyorum yataklar oglumn oyuncaklari ayakkabilik bebek arabasi falan var benim baya genis iki banyomda 
0 oy
tarafından
Orda banyo yaparken benim nefesim daraliyo ya çok sıkıcı.  Bende kiler yaptım rahatca yikaniyoz valla
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Evet ya benim yatak odasın da baya ardiye yani :) bide dedikleei doğru büyük banyo temiz kalır ama çok dolu benim ebeyvn o yüzden onları çıkarsam koyacak bi yerim yok evim 2 oda 1 salon malesef yoksa bende çok kullanmak istiyirum orayı 

0 oy
(514 puan) tarafından
Ebeveyn banyomuzu bizde ardiye olarak kullaniyrz fazla hersey orda. Zaten bir banyomuz daha var ve ayriyetten yerden tuvalette var yeter

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 424 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
7 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,355 cevap