+2 oy
1,162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum kreşe gidiyor ilk başladığında Ebrar diye bir kız sırf oyuncağını aldi diye oğlumun koluna tırnaklarını geçirmiş kabuk bağlamıştı o derece hep de duyuyordum oğluma vurduğunu öğretmeniyle çok kere konuştum ben okula kardeşi onu sindiriyor diye yolluyorum diye neyse oğlum 2 haftadır okula gitmek istememeye basladi anlam veremedim çünkü seve seve giderdi herneyse geçen hafta iki gün gitmedi okula astımı tuttu diye bana ilk gün anne kapıyı kitledin mi dedi neden kitliyim dedim ebrarin babası gelir dedi bende ne işi var bizim evimizde dedim beni dövmeye gelecekmiş dedi ne dediysem oğlumun bu korkusunu yenemedim sürekli kapıyı kitledin mi deyip kapıları kontrol etmeye başladı . Babası da konuştu yine olmadı . Pazartesi günü okula yolladim yarim saat sonra haberi geldi karnım ağrıyor diyormuş telefona verin dedim verdiler ağlıyordu eğer hastaysan doktora götürücem dedim geçti dedi orada anladım ki okulu istemiyor çünkü korkuyor öğretmenine olayı anlattım neyse bugün eve geldi uyudu hemen yemek yerken bi farkettim ki kaşı morarmış noldu dedim ebrar pandufuyla vurdu dedi o an bi deliye döndüm okulu süleymanci olduğu için öğretmenler telefon numaralarını asla vermiyorlar instgram sayfalarından ulaştım öğretmeni yazdı resimleri yolladim bugün bi aletle tokuştu kafaları ama bir şeyi yoktu dedi bende ben size oğlumu neden okula yolladığımi söyledim evden kaçırdım okulda başkası buldu psikolojik şiddet var bedenine zarar geliyor ebrar in ailesiyle görüşün her şeyi kabul ederim saçını çeker anlarım laf söyler anlarım ama babam seni dövecek deyip korkutmuş kapı kitliyorum ondan önce kolu yara içindeydi şimdi de böyle duyuyorum adını yeter dedim. Ilgilenicem Aleyna Hanım dedi. Şu kafasına bakın ya sürekli o kızın ismini duymak sınır ediyor 16 kişiler sürekli ebrar diyor oğlum demek ki sorun var

image

image

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kreşte olabiliyor vurma kavgalar ama bizim öğretmenimiz arayıp hemen bilgi veriyor benmki de karşılık verdiği için karışmıyorum çok ama sizin durum biraz farklı tabi burada sıkıntı çocukta değil kreşin öğretmeni sınıf annesinde bence onların gözü hep çocuklarda olmalı çocukların konuştuklarını hep dinlemeli. Çocuğunuz için de çiko kendine güvenmeyi öğreniyor kitabını öneririm. Kreşteki arkadaş zorbalığı ile ilgili. Geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(14,873 puan) tarafından
Kesinlikle bir sorun var.  Ebrar çocuğu korkutuyor babası Ali kıran baş kesen herhalde ☺️ kız aman olur böyle şeyler okulun çıkışında ailesiyle görüşüp kızın babasıyla esin bir konuşsun oğlun yanında korkma felan desin adam yazık ya 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Ailesiyle görüssen dahi çocuğun bilinç altına yerleşmiş bu durum bence şuan yapılması gereken en mantıklı şey başka kreşe vermen canım 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bir anaokulu öğretmeni olarak söylüyorum ki malesef çocuktur yapıyo evet. Okul ebrarın ailesi ile görüşmeli başka yapacak bişey yok şahsen, öğretmeni tanımam etmem ama kendi adıma söyliyim o kadar dikkatli ve ilgili bir öğretmendim okulda ve kavgalar düşmeler böyle ortamlarda kaçınılmaz oluyor. Üst üste senin çocuguna denk gelmesi evet üzücü sinir bozucu elbette, ama işin içinden biri olarak içeriyi bildiğim için bu tarz şeyler çok gördüm pek anormal gelmiyo bana. Annem seni polise vericek şerfsiz, diyen çocuklar gördü bu gözler:) 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Cocuk da haddini hududunu bilmeli gerekirse ailesi ile görüş okula da soyle sizi de sikayet edicem diye senin covugununki can degil mi ya
0 oy
(551 puan) tarafından
Canım benim bende kreş ve anaokulu idarecilik yaptım söyle ki çocuğun en ufak bir çiziginde biz velileri arardık ya da kavga mi etti akşam veliler gelince öğretmenlerden anlatmalarını isterdik ki anneler babalar çocuklardan değil de öncelikle bizden öğrensin bu durumu derdik anlatırdık evde konuşursunuz bu durumu derdik ki okul ve veli arasında sağlıklı iletişim olabilsin doğru olanda budur. Sanırım öğretmenin biraz ihmalkarligi var bu durumda 
(551 puan) tarafından
Kıza da kiziyosunuz ama ne aileler var hanımlar evde gördüğü odur belki biseyi atmıştır içine bisey yaşamıştır o yüzden biz asla çocuklara kizamayiz aile ile konuşma kreşin yapacağı isdir malesef o kadar çok çocuk var ki yanlış davranislari tutumlari kendinde doğru gibi goren
0 oy
(463 puan) tarafından
Başta öğretmenden sonra yönetimden şikayetçi olmalısınız. Sonra süleymancıymış bilmem neymiş geçin o ailenin numarasını zire vermek zorundalar. Eğer vermezlerse ilçe milli eğitime şikayete gideceğinizi söyleyin. Yok öyle. Tamam çocuk bunlar kavga edecekler ama o tırnaklar bu çocuğun koluna geçene kadar o kaş o hale gelene kadar nerdeydiler. Bu çocuk okula gitmek istemezken neden fark etmiyolar. Siz evladınızı kuruma emanet ederken milletin şımarık çocuğuyla savaşsın diye etmediniz. Kurum sorumlu çocuk değil
0 oy
(14,731 puan) tarafından
Peşin vermediysen ücretini gönderme çocuğun psikolojisi iyice etkilemesin

Kapıyi kilitle anne diyecek duruma gelmiş 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bnce  oradan al  başka  yere  ver  
0 oy
(7,767 puan) tarafından
Çocuğun psikolojisi bozulmuş resmen ben olsam aile ile yüzleşir önce çocuğuma kimsenin zarar veremeyegini ona gosterirdim sonra da okuldan alırdım   ne münasebet canım çocuk değil mafya sanki 
0 oy
tarafından
Oyy kuzucuk ya kıyamam sikayet et gerekirse baska okula gönder ilgilenen olmssa
0 oy
(694 puan) tarafından
Nasil bir ihmalkrliktr bu size haber wermiyirlr we daha oncesinde anlatmşsnz sknti oldugunu bu güne kadar konusmadilr mi aileyle cocuk  ailesi nasil yetstrirse o şekli aliyor 
0 oy
tarafından
Ugrasamiyorlar böyle sonra saliyolar okula kimse çocuğunu kolay yetistirmiyor o öğretmeni de parçalardım bir değil iki değil öğrencisine sahip çıksın olmuyorsa yollasın yazık günah çocuğa
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ama peşini bırakmayin sakın ben anaokulunda çalıştım şöyle bir gerçek var çocuğunu koruyan ilgilenen dişli annelerin çocuklarıyla daha farklı davranıyorlar gerekirse şikayet edin
0 oy
(808 puan) tarafından
Neden bukadar sabrettin öğretmenlerine şikayet için o okuluda dikkat etmeyen öğretmenlerinin ebrarin ailesini başına yikardim ben bukadar şiddeti nerden öğrenir küçük çocuk dur dememislermi
0 oy
tarafından
Ay ama kımsenın cocugu sahıpsız degıl başlarım ebrarına da babasına da yanı, yazık gunah
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ay ne kadar üzüldüm.  Iyi ki susmadınız pesindesiniz gerekirse ailesi ile görüşün nasıl bi kızmış öyle ya tamam çocuk diyosun ama 1 yapar 2 yapar maşallah senin cocuga takmış bu inşallah oğlun yeniden ısınır okula kötü olmuş bu durumda çocuk nasıl ikna edilir bilemedim de
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Canım ne yapmaya karar verdiniz.Bir rehber öğretmen yokmu danışabileceğiniz okulda,ebrarla senin çocuğu konuşturun anlaştırsın orta yolu bulsun.benim kızda çok çekti öylelerinden .eskiden herkese iyi davran diyordum şimdi kim sana nasıl davranırsa sende ona öyle davran diyorum.Birde çocuğa özgüven vermeniz lazım korku seviyesi yüksek evde onu ezen değil öven hareketler yapın bırakın şımarsın özgüveni gelişir birde bir tanıdığınız arasın ebrarın babası gibi özür diledim oğlunuzdan .çocuk bi rahatlasın.sınıf veya okul değişsenizde heryerde böyle çocuklar var 
0 oy
(238 puan) tarafından
Oy kuzum ya. Git direk ögretmeni şikayet et o kız bunşarı yaparken ögrermenı neredeymiş acaba sorumsuzlar  numara vermemkte neymiş cocuga birşey olsa nasıl ulaşacak  ailesitlede git görüş teebiyesizler ya. Çoçuk o kız yüzünden okuldan sogur günah kuzum ya 
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Kıyamam      

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 287 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mervela (7,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.