Kızlar oglumda 1 haftadır sadece gece uykudayken başlayan bir öksürük krizi var. Gündüz hiç öksürmüyor, ateşi balgamı falanda yok, sadece akşam olunca yatıyoruz. Uykuya daliyor, bir saat sonra falan öksürük tutuyor. Su içirip tekrar yatırıyorum. 1 saat sonra tekrar öksürük tutuyor. Yine bir kere daha kalkıyoruz. Sonra uyuyor sabaha kadar. Normalde evde doğal yöntemlerin hepsini denedim sayılır ama uzun sure degil, birkac kereliğine. Artık onunda bizimde uyku kalitemiz düşünce doktora göturdüm 1 hafta sonunda, ibufen deloday ve bir alerji şurubu verdi. Onlarida 4 gun kadar kullandim yine geçmedi. Sonra başka bir doktora götürdüm, astım bronşit büyuk ihtimalle dedi. Hava makinesi aldık ve velontin ve bi ilac daha ikisini karıştırıp kullan dedi. İlk defa bugun kullandim ama oyle buhar falan çıkmadı hiç makineden. Birde ilac bitmedi hiç, 20 dakika kadar takili kaldı ama. Ben nerde yanliş yaptım, kullanma kilavuzuna bakipta yaptim aslinda ama bir yerde hata yaptim sanirim. Kullananlar bana yardımcı olabilir mi acaba.? Birde gecede iki kere öksürmeyle hemen astim teşhisi konulmasi doğru mudur acaba. Cok korktum doktor astim deyince. Çocuğu benim gibi olup düzelen var mi.?
bizimki bu şekilde canım parmağımın olduğu yere ilacı koyuyorum makineyi çalıştırınca buhar çıkıyor makineye aldığımız da eczanesi bize her detayını anlatmıştı içindeki yeşil aparatı da olmadan buhar çıkarmıyor ve makinenin küçük bi pamuğu war o olmadan da çalışmıyor
1,486,316 soru
24,299,584 cevap
343,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın