0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1.5 yil oldu konuşmuyorum eşimin ailesi ile simdi detaya girip uzatmicam ama kısaca bir insanın sabrının sınırı vardır ya hah benimkide son noktasında patladı.

O günden beri eşim  ne güzel söz  söyler ne ufak hediyeler alır ne baska bisey ne zman konuyu açsam hep beni suçlar hic benim açımdan bakmaz olaylara..

Herkes diyor ablam kardeslerim eşinin hatrı icin  ara kaynananı git yanina barış konuş özür dile..

Eski eşimi özledim açıkçası tamam herşeyimi eksiğimi alır ama manevi anlamda özledim  birlikte oturup film izlemeyi aşkım hayatım demesini özledim. 

Napayım ben bilmiyorum ailem hakkında kültürüyle görünüşlerine hakaret eden kadınla ben neden konuşayım?  Eşimde anasindan başkasını haklı görmez. 

7 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay haklisin ama esininde taraf tutmasi cok sacma bende gorusmuyorum annesiyle ailesiyle ama esim hic onlar tarafinda olmadi hep bemi hakli buldu bilemedim valla suc sende dgl esinde
tarafından
Bunu anlatamıyorum ona cok zor durum
-Reklam-
0 oy
(8,131 puan) tarafından
Kültürüme kurban olsunlar sinir oluyorum böyle ayrımcı insanlara benim eşimin ailesinde de var böyle geri kafalılar. 
0 oy
tarafından
Sizin işler çok karışık sen eskisini ozluyosan neden ayrıldın eşinde anneciyse neden evlendi
(426 puan) tarafından
Eşinin eski halini özledim demek istemiş bence
(4,323 puan) tarafından
Eski eşinden kastı eşinin önceki hali..  farklı bi adam değil;)
0 oy
tarafından
Sende eşini yok say gormemezlige gel duyma ya annesine gitsin ya senin yanında dursun madem anneden kopamayacaklar ne diye evleniyorlar sen görüşmek zorunda değilsin sanki anasından ayiriyorsun kocanı .. benimkide annem annem diyordu git kal annende biraz ben seni zorlamiyorum baskıda kurmuyorum yanında kal illaki dedim gitmiyor benim sorunum yok tabi annesiyle o sürekli görüşmek istediği için derim hep git kal bir kaç gün diye 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Konuşmanınin sebebi ne kaynananla 
0 oy
(339 puan) tarafından
Ben varım 1 seneden fazla konuşmadık küstük 

Ama esim sürekli gidip gelir konu açılınca beni suclardi oğlumla gider saatlerce oturur Bende evde üzülürdüm öyle beraber oturuyorduk kavgayla evi ayırdık 1 seneden sonra barıştık şimdi çok iyi aramız aradaki saygıyı mesafeyi koruyorum ikimizde kiymetliyiz simdi
0 oy
(1,009 puan) tarafından
2 sene konuşmadım kaynanamla. Evime de sokmadım. Eşim bu kararımı destekledi çünkü kaynanam kızı için kendi kocasını bile harcadı. Vesselam kızından cok güzel darbe yiyince gözünü açtı. 50 yaşındaki kadının yalvardığını biliyorum. Ha şuan konuşuyorum evet ama samimi değilim bayram seyran harici fazla muhabbet etmem. Hele ki evimin içi için asla konuşamaz. Eşim bile benimle aynı mesafede konuşur onunla. Ben hakaret yemek için iftira laf yemek için evlenmedim çünkü.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 827 göst.
25 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 509 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde ana-123-ana (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.

412,527 soru