Ben esimle lise 2 de tanıştım. Arkadaşımın kuzeni Anadolu yakasından arkadaşlarıyla Avrupa yakasına gelmişler gezmeye bizde AVM deydik denk geldik. Aynı Avm de yemek yerken arkadaşımla kuzeni konuştu oda oturduklari masadan beni görmüş arkadaşına sormuş eşim çok çekingendir bende ortamlar da çok Aktif ama sevgili konusunda çok pasifim sosyal medyadan yazmışti bana cesary edip birbirimizin ilk sevgilisi olmuştuk böylecene. Çok badireler atlattık 8 yıl sevgiliydik Allah'a şükür 1 kez bile kavga etmedik veya kötü söz söylemedik. Eşim trafikle 3 saat sürüyordu yol her haftasonu otobüsle gelir dershane çıkışım da 20 dk falan görür tüm yolu geri dönerdi. Ailem sevgili olaylarına karşıydı biliyorlardı geç gelsem laf ederlerdi gizli saklı azcik azcik görüşurduk Askerlik, üniversite derken çok sinandik mesafeler arttı ama eşim her hafta sonu görmek için gelirdi yorgun argın üzgün giderdi. Sonunda okulum bitti öğretmen olunca ailem onay verdi artık gelsinler tanışabiliriz diye öncesinde okul bitmeden tanışma falan olmaz dediler.1 sene sonra evlendik şimdide 1,5 yıllık evlilik 45 günlük minnak bir bebeğimiz var. Eşim hep derdi ben senin dışında kimseyle evlenmem çok seviyorum ihanet etme ben seni söz ömür boyu beklerim son parama kadar gelirim yanına yorulurum sorun değil diye. İkimizde birbirimize verdiğimiz sözü tuttuk 8 yıl geçse de sonunda evlendik.