+1 oy
1,499 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7 puan) tarafından

bu konuyu cok taktım lutfen ciddi soyleyın 

image

32 Cevaplar

+1 oy
tarafından
16-20 arasi bence
-Reklam-
+1 oy
(7 puan) tarafından
arkadaşlar yorumunuz için sağolun 18 yasındayım evliyim yeni evlendim ben cok koru Bi takıntıya tutuldum uyuyamıyorum sureklı ağlıyorum nedenı etrafımdaki herkes 22 23 24 25 dio buda nedense zoruma gidiyor evlılıgımde sarsıldı xok taktım bu yas meselesine 24 gıbı gorunmek yada 20 olmak istemiyorum tam yasımda olmak 18 olmak istiyorum bilmiyorum 1 senedir durum boyle hergun yaslı oldugımu dusunuyorum yasıtlarım cok genc ve guzel eşimi nde basının etını yıyorum bazen diyoeumkı 24 olsam nolcak ama bana yasıtlarımın abla demesi koca adamların abla demesi yasıtlarımın hep benı büyük görmesi cok uzuyor bilmiyorum suan istemsizce ağlıyorum 
(1,831 puan) tarafından
Kız takılma böyle şeylere bende büyük duruyorum bu kadar takılacak bir durum değil
(7 puan) tarafından
sizce 22 falan mı gösteriyorum
tarafından
Valla ben seni 16 yasinda sandim kiz

Mizac olarak sert duruyosun biraz tebessum etsen aslinda belki duzelir
tarafından
Hem bende 19 yasindayim bana da hep kucuk duruyosun derler takilma bence
(7 puan) tarafından
şu kızlar soruyormudur nedir orda anket yaptım herkes 22 30 arası demiş 2 saattir ona aglıyorum
tarafından
Yok valla en kucuk 16 en fazla 18 gibi duruyon niye agliyon hem ne var ağlanacak
(4,902 puan) tarafından
Bakar bakmaz 19 anca vardır bu dedim:) eşine böyle şeyler yansıtma giyin süslen dik dur ki kimse hicbiyerden vuramasn seni. Çok gül ama herşeyi  çok takma yaşlanmazsın erkenden :)
(396 puan) tarafından
Aslında küçük duruyorsun ama çok sert durduğun için bu sertliğin olgunluğu var üstünde
(7 puan) tarafından
gecen esimle dolasıyoduk esımde 18 yasında bir kadın ay bunu eşinvalla 23 24 gibi ablan sandım dedi ankettede öle denilince bir an kendimden nefret ettim
tarafından
Cok sert duruyosun ondandir süslen püslen ve en önemlisi güll
(4,902 puan) tarafından
Eşin 18 mi çok küçük kuzum o yüzden bu psikolojiye bürünmüşsün.
(1,831 puan) tarafından
Çok sert duruyorsun biraz daha gülümse yüzünde yaşının küçüklüğü var büyük diyenler kör olmalı
(701 puan) tarafından
24 yaşın neresi yaşlı kız Allah seni .:) 18 bal gibi de 18 nerden anladım çünkü dudak cizgin bile yok. Onu öyle söylemeleri belki de küçük yaşta evlendigin için seni büyütmeye caliisiyo olabilirler. Evet benden 10 yaş kucuksun. 18 yaşında evlenmek günümüzde küçük yaş dendihi için öyle dedim buna da üzülme. Evlilik çok güzel biseydir dinimiz açısından mutlu olmak önemli evlilikte gerisi bos
tarafından
Bise diycem hesap yeni acilmis ve sanki bizi kekliyon gibi geldi
(7 puan) tarafından
evet bide ne biliyim erkekler daha genc gosterırya sabahtan beri süzdüm harbıdende kardesım gibi gördüm Bi an dünyam yıkıldı sakalı falanda yok iyice pskılojım bzuldu
(396 puan) tarafından
Agagagga bana da roman gibi geldi romnlarda erken evlenir erkekler
tarafından
Asdasdsf benim kocaminda sakali yok baby face kendisi ama cocuk gibi de durmuyo abartma
(1,831 puan) tarafından
Eşinle resminiz varsa koyar mısın merak ettim :D
tarafından
Kiz ne alaka romanlikla bende 18 yasinda evlendim eşimde 20 yasindaydi allah seni haykirdim gulmekten
(7 puan) tarafından
18 yasında dıyorum erkegın 18 yası 16 gıbı oluo boyunda yok
tarafından
Aynen esinle resmini atsana bi bakalim kac gosteriyonuz
tarafından
Boyu mu yok eşinin kisa mi yani
(396 puan) tarafından
Ne bilim kızıda romnlara   benzettim :Dsdd
(7 puan) tarafından
benım telımde resmı yok esımın telden sabah atarım kendi net fotom var ama Bi saniye
tarafından
Bi atta bakalim
tarafından
Esrahira kiz sus bebem uyanacak gulecem diye :D niye bu kadar güldüm anlamiyorum
(1,831 puan) tarafından
Kız hiç mi düğün resmin falan yok beraber
tarafından
Kizlaaarrrr bu bizi kekliyooo AHA YAZDİM BURAYA İREM DEDİYDİ DERSİNİZ
(396 puan) tarafından
Valla bende anlamadım neden böyle bi bnzetme yaptığımı adsdsds:Dd
(1,831 puan) tarafından
Yok kız belki cidden kafaya takmıştır:D
(7 puan) tarafından
telim de yok telim yenı eşimin telde fotomu vat
tarafından
Atmis fotoyu gelin bakin
(3,550 puan) tarafından
Çok erken evlenmiş olmanla birlikte 18 bile değil daha ufak duruyorsun. Evlendim madem benden sana haddim olmayarak bir abla tavsiyesi. Lütfen hemen bebek yapma. Evliliğin iyice otursun ve eşini iyice tanı. İki kız çocuk ve 2 kız ablası olarak kız çocuklarına karşı zaafım var. Onları bu ufak yaşlarda hiçbir erkeğe eş diye layık göremiyorum. Sizin şimdi kız arkadaşlarınızla pijama gecesi yapıp cips mısır patlağı yiyip sohbet edip dans edip oynamanız laızm. Bir evi ve bir eşin hata bir çocugun sorumluluğunu almak çok zordur.
tarafından
Ben senin yasinda evlensem bu yasi gormezdim. 28 yasinda evlendim. Ve o yasta evlilikte ki insanlarin birak bedenini ruhu cokuyor once.
(3,550 puan) tarafından
Henüz 18 yasında olgun düşünceler mantık ve irade olmadığı için kız çocukları eşleri ve eşlerinin aileleri tarafından çok yıpratılıyor... En erken 23 de biraz akıl başa geliyor çok az. En ideal 28 yasları arasında evlenmek.
tarafından
Valla 18 yasinda evlenmis biri olarak katiliyorum. Cok erken bi yaş ha cok sukur zorlanmadim evlilikte ve cocuk buyutmekte eşim cok anlayisli iyi ki onunla evlenmisim ama biraz daha bekleye bilirmisim yani
(1,748 puan) tarafından
Ben sırf bunun için gittim 11 yaş büyük olan biriyle evlendim
tarafından
Canım boşuna takıyorsun inan ben 17 yaşında iken bana 24-25 gösteriyorsun diyorlardı. Şimdi 22 yım diyorlar daha küçük gösteriyorsun millet konudur konuşur susar
0 oy
tarafından
20 li 22 arası cnm
0 oy
(7 puan) tarafından
Kaç hissediyorsan o ♥️
0 oy
(1,831 puan) tarafından
18-20 arasında
0 oy
(701 puan) tarafından
18 gibi ya baya genç
0 oy
(688 puan) tarafından

14  15 valla kız kav yaşındasın :O

0 oy
(1,784 puan) tarafından
15 16 gibi duruyosunn kız biraz tebessüm etsene:Pd
0 oy
(688 puan) tarafından

Kız bu soru için mi sayfayı açtın :D

(7 puan) tarafından
cevapları bekliyorum yasımı solıcem
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Kaç yaşındasın bari söyle de merakımızı gider :D

0 oy
(694 puan) tarafından
O saydigin yaşlar yaşlımı o zman bz yasliyiz ((; bu yaşta takinti yaptysan ilerde ne olur bilmem gencleşme iksiride yok merak etme yaşinda gösteriyorsn we bazi erkekler abiler amcalar abla die hitap edebliyor saygidan sanirim hanmefendi gbi düşün 
(7 puan) tarafından
hayır tabıkı esım 18 yasında ve 14 yasında duruyor  ben biraz olgun durduğum için bu meseleye cok taktım keske evlenmeseydım diye ama onunda sucu yokki bana 24 falan gosterıyın dedi cafede bir garson eşimin ablası sandı
(396 puan) tarafından
Ayy evt bnde 25 yaşndauım ama dşarda pazarda abla diye hitap eder saygıdan
(694 puan) tarafından
Eee sen büyük gostryorsn eşin de o zman daha cocuk gbi onun icinde kötü olmalı yani sen olgn durmuyorsn soyledigine gore eşin baya kucuk duruyor Allah başka dert wermesn(: bunun icinde ewlenmeseydm die dusunme aranzdaki sewgi saygi bitmedigi sürece yaşın yillarn önemi yok. Yine tekrar ediyorm büyük durmuyorsn
(694 puan) tarafından
Esra ewet çok karsilastigim bir durum basta tuhafma gdiyordu snra çözdm olayi (:
0 oy
tarafından

15 yaşındasın bence

0 oy
(439 puan) tarafından
20-22 arası en fazla
0 oy
tarafından
15 16 canım kaç yaşındasın 
0 oy
(7 puan) tarafından

net çekim yakından....... 

image

(396 puan) tarafından
Neyse haydin gamzenin posta gidiik :Fd
tarafından
He kiz kosun hadi
(1,404 puan) tarafından
Of yorumlara haykırdım resmen Allah iyiliğinizi versin :D
(1,301 puan) tarafından
Çok guzelsin kasini bıyığını al güzel bir gülücük at tamamdir  neren 20 neren 30 yüzün 16 gösteriyor yeminle
tarafından
Valla gerçek yaşını bilmem ama akıl yaşın baya küçük Kusura bakma her açtığını post yaş postu
0 oy
(106 puan) tarafından
Kusura bakma ama hiç 18 gibi durmuyosun daha küçük çocuksun sen bi inanmayan ben değilim heraldee
tarafından
Degilsiiin bacimm
(106 puan) tarafından
İşte böyleleri yüzünden bu platforma giresim gelmiyo artık erkek küçük çocuklar buraya üye olup garip garip resim atıp soru soruyolar önüne gelen üye olmamalı bence
0 oy
(263 puan) tarafından
17 18  gozukuyorsun
0 oy
(5,125 puan) tarafından
18 yaşındamısın? 
0 oy
tarafından
Hic bir yorumu okumadan soyluyorum 22 23
0 oy
(1,748 puan) tarafından

29 varım ama 30 yoğum ahskjgf:D