0 oy
1,654 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bugun burda biri post acmisti elbise ihtiyacim var diye durumum yok diye bilenler vardir. Ozelden mesaj attim bana 20 dakikalik yerde oturduğunu öğrendim dedim ki telefon numarani verde wp den bana ihtiyac listeni at whatsappim yok benim dedim tamam dedim.

İhtiyaclarini yazdi gittik babamla aldik eşim burda yok babamdan rica ettim. Neyse aldik attiği adrese gittik hic kimse yok oyle bi ev yok oyle bi kapi numarasi yok ankara hüseyingazi de oturuyomus simdi mesaj atiyorum ulasamiyorum kadina. Bi onceki postumda da dolandirildim galiba yazmistim numarami bugun o kadina verdim acaba onunla alakali olabilir mi ?

Şu saat oldu ankaranin ayazinda olmayan evi aradik ya inanabiliyomusunuz.. arabamiz yanmisti onun icin birine yardim etmek istiyoduk eşimle hani cana degilde mala geldi gibisine ama gelin görün ki başimiza ne geldi.. 
 Ayrica bidd adresimi de verdim biseye ihtiyacin olursa buraya gel diye 

Bir daha asla kimseye inanmiycam asla

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım artık aldığın şeyleri sen ye:)
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik. Kiz diyom ki acaba biyikli gacının ahımı tuttu ki asdfadasafs :D
tarafından
Hahahahahaha Allahım yıkıldım bari bende dikkat edem bu aralar
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ihtiyacı olan biri bulursun mutlaka 
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik
(808 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin demekki nasip onlarinmis öyle düşün rabbim onuda sana vesile etmiş
0 oy
tarafından

Bak sen insanların duygulariyla oynuyorlar yazıklar olsun nezaman bukadar merhametsiz oldunuz yaa 

Ya gercekten muhtaçlara nasıl inanacağız nasıl guvenecegiz 
Rabbime nasıl hesap vereceksiniz onu düşünün 
Sende sıkma canını kuzum bak rahimenin ulaştığı muhtac biri vardı bebesine mama dahi alamiyordu ona ulastirabilirsin kuzum 
Yinede Allah hayrını kabul etsin 
Niyetin önemliydi 
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik. Kiz o rahime ablaninki de fos cikti ben onada 100 tl mi kaptirdim
tarafından
Hadi yaa o gercekti hani post  açtılar sonrasinda
Ya buranin çivisi çıktı artık sacma sapan muhabbetler postlar bazen sıkıcı geliyor artık
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Sen dua et seni o adrese yollayıp sen yoldayken gidip senin evi soymamış canım muhtarlara sor ihtiyaç sahiplerini 
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik. Ayy demeee öylede olabilirdi
0 oy
(4,912 puan) tarafından
Yaa bende esıme para gondertecektm foto atyorlar ya uyardıgın ıyı oldu, inanmıyordum ama gercekten ihtiyacı olan vardır diye dusunmustk
tarafından
Yaziklar olsun gercek ihtiyac sahibi biri buraya yazssa inanamiycaz artik
0 oy
tarafından
Buradaki çoğu yardım postuna zerre inancım yok bacim 
tarafından
Artik benimde yok bacim :/
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Aaa bugün bende gördüm o postu hatta yazacaktım niye öyle yapıyor ki insanlarla oyun oynamak bu kadar kolay mı ya
tarafından
Hic sorma ya valla insanlarin iyi niyetlerini suistimal ediyolar
0 oy
(51,294 puan) tarafından
Sende çok gözün kapali guvenmissin be canim 
tarafından
Hic sorma ikbalim ya :/
0 oy
tarafından
Bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan birisine guvenemiyoruz. Allah ıslah etsin öylesini ne diyim ki cnm 
tarafından
Amin canim amin
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(27 puan) tarafından
Bugün ben de yardım etmek istemiştim kızım 3 aylık küçülenleri vereyim diye yakın olmadığı için geri vazgeçmek zorunda kalmıştım iyi ki vazgeçmişim 
tarafından
İyi ki canim gercek ihtiyac sahipleri dolu etraf
(27 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten kullanıyorlar insanı öbür tarafta nasıl hesap verecekler acaba
0 oy
(677 puan) tarafından
Yazık günah yaa valla ne diyeceğimi bilmiyorum 
tarafından
Allaha havale ettim bende
0 oy
tarafından
Kız inanma burdakilere , git aşkm durumu olamayan sokaktan birine ver 
tarafından
Bundan sonra inanmam aşko zaten
0 oy
(206 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın başka hiç bişey demiyorum... Keşke gerçekten ihtiyacı olan biri denk gelseydi çok çok üzüldüm. 
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik
0 oy
tarafından
Aaa bide neler yazıp acindiriyorlar da bizde ne kadar üzülüyoruz. Ne insanlar var desenize. Saflığımızdan içimizin temiz olmasından inanıyoruz valla
tarafından
Aynen bacim
0 oy
tarafından
kime verdiyseniz onlara kısmetmiş hayrinizi yapmissiniz zaten Allah kabul etsin
tarafından
Verdik canim o bolgede suriyeliler cok fazlaydi bi tane aileye verdik. Amin canim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Wp im yok diyon ihtiyac listeni wpten at diyon 
tarafından
Yanlis yazmisim "m" harfi eklemisim o bana soyluyo wp yok diye
0 oy
tarafından
böyle yalan söyleyenlerin yüzünden gerçek ihtiyac sahiplerinede inanmıyorlar artık Allah bildiği gibi yapsın abla seni böyle kandırdı için keşke resim falan isteseydin evinin çocuğunun 
tarafından
Abla deme ya 19 yasindayim ben :) adım irem
 Kiz ne biliyim inandim kandim iste
tarafından
aa bende 19nyasindayim adım sevgi
0 oy
tarafından
abla kıyafetleri verdin mi duruyor mu
tarafından
Kiyafet gondermedim canim erzak almistim
tarafından
anladm abla
0 oy
(753 puan) tarafından
Hadi yardım ediyorsn tamm adresini neden atıyorsun k.bakma valla salaklık ettmissn hirlimi hirszmi. Nerden bilcemn
tarafından
Dogru diyon kiz valla salklik ettim
0 oy
(695 puan) tarafından
Kadini görmeden adresini wermeseydin iyi olurdu artik aldiklrni başka ihtiyac sahibine werirsn gördugun tanidigin niyetin güzel
tarafından
Verdim canim saol

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 843 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kemalin karisiyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
30 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslihanny (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 498 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma karaduman (16 puan) tarafından soruldu

408,228 soru

12,262,132 cevap

37,363 kullanıcı

...