0 oy
1,654 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bugun burda biri post acmisti elbise ihtiyacim var diye durumum yok diye bilenler vardir. Ozelden mesaj attim bana 20 dakikalik yerde oturduğunu öğrendim dedim ki telefon numarani verde wp den bana ihtiyac listeni at whatsappim yok benim dedim tamam dedim.

İhtiyaclarini yazdi gittik babamla aldik eşim burda yok babamdan rica ettim. Neyse aldik attiği adrese gittik hic kimse yok oyle bi ev yok oyle bi kapi numarasi yok ankara hüseyingazi de oturuyomus simdi mesaj atiyorum ulasamiyorum kadina. Bi onceki postumda da dolandirildim galiba yazmistim numarami bugun o kadina verdim acaba onunla alakali olabilir mi ?

Şu saat oldu ankaranin ayazinda olmayan evi aradik ya inanabiliyomusunuz.. arabamiz yanmisti onun icin birine yardim etmek istiyoduk eşimle hani cana degilde mala geldi gibisine ama gelin görün ki başimiza ne geldi.. 
 Ayrica bidd adresimi de verdim biseye ihtiyacin olursa buraya gel diye 

Bir daha asla kimseye inanmiycam asla

47 Cevaplar

0 oy
(14,426 puan) tarafından
Ay delimi ne bacım böyle mall.ar yüzunden kimse kimseye iyilik yapamaz hale geliyo

Gecmiş olsun
tarafından
Saol tatlim. Sorma ya hep bi süistimal
-Reklam-
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Sen onu hayır için düşünmüşsün bence götür yarın mubtarlığa ver ayrıca ben binkere söyledim inanmayın inanmayın inanmayın bacım yalandan resim atanımı dersin numara verip kendıranımı dersin letgoya koyup satanımı dersin aldığı yardımı daha neler 
tarafından
Dogru diyosun kuzum
(1,197 puan) tarafından
Rabbim iyiki baştan seni uyarmış noyu engelle gerekirse polise ver
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Ben de buradan birine yardım etmiştim çocuk kıyafeti yürüteç filan elden vermiştim sorun yaşamamıştım çokta mazlum biriydi insallah durumları duzelmistir
tarafından
Benim ki dolandirici cikti kiz
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Burdan bende inanmiyorum canim pek benim basımada geldi en iyisi bildigin gercekten ihtiyaci oldugunu gordugun birine vermek
tarafından
Aynen canim bundan sonra oyle yapicma
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Keske cevrenden ihtiyaci olana verseydin canım. 

Amacin yardimda da keske sma li bebekler icin gonderseydin o parayi cok daha makbul olurdu zannimca .
tarafından
Smali bebeklere her ay atiyoruz esimle para zaten
(7,791 puan) tarafından
Ha tamam canim o zmn  hakuk bikginerin var yardim şeysi adini unuttum oraya da atabilirsiniz. Gozunle gormeden kimseye inanma yani bnce.
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Yani ne gerek varmış Ki böyle bir saçmalığa, neler aldın peki belki benim ihtiyacım olan şeylerdir bana satabilirsin , veya mamayı burdan başkalarına satabilirsin 
tarafından
Canim erzak aldim bebek mamasi bezi falan
(2,788 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(2,361 puan) tarafından
O kişinin adını hatlıyonuzmu bnden de elbise bsyler ıstıyo bi kadın ama
tarafından
Yok kiz valla hatirlamiyom da

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 843 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kemalin karisiyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
30 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslihanny (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 498 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma karaduman (16 puan) tarafından soruldu

408,227 soru

12,262,087 cevap

37,362 kullanıcı

...