Kızlar merhaba diğer hesabımdada böyle bi konu açmıştm kocam 28 ben 22 yaşındayım ve 4 senedir evliyiz 6 senedir tanışıyoruz 1 senelik sevgililik vs döneminden sonra evlendik 6 aylıkta bi kızımız var şükür eşim pastane işinde usta olarak çalışıyor 1 senedir ustalığa terfi etti doğrusu onun dışında iyidir daha önce bazı yanlış hareketleri oldu ve tepkimi gösterdikten sonra düzeldi yani sanırım düzeldi merhametlidir mesela evde sadece bi tabak yemek olsa ve o işten gelip aç olsa onu bile bana verir bu tür konularda bencil değildir ama bazen ilişki ilgi vs konularda çok bencil bende bu yüzden çoğu zaman ona surat asıyorum gülmek istesem bile gülemiyorum bu aralarda ekonomiden dolayı surat asıyorum çünkü gerçekten istediğim hiç bişeyi alamıyorum 4 senedir eşime hiç bi şekilde bi zorluk çıkarmadm veya yüklü bi miktarda para istememe daha doğrusu çoğu zaman para bile istemiyorum gerçekten ona hiç zorluk çıkarmadm onu zora sokacak hiç bişey istemedim yeri geldi çalışıp destek oldum bebeğim büyük olsa gene olurdum ama o bu tür konulardan bunaldığını psikolojisinin bozulduğunu söylüyor ve elinden telefonu düşürmüyor kafa dağıtıyormuş ve bana bu konuda ona destek olmamı. Söylüyor ekonomi konusunu açmak yerine bu günlerde geçer gibisinden oysa çoğu zaman oldum ama bende genç bi kadınım sonuçta bazı isteklerim oluyor gezmek gibi 2 senedir hiç bi şekilde dışarı çıkmadık ve o çay 15 TL olmuş diyor dışarda neyse sonra geldi bu yatağa ne izliyorsun aşkm falan dedi bende işte dizi vs dedim sonra oda izlerken uyudu o sırada bebeğimi sallıyordum bende uyu sen anca dedm oda bana çok anlayışsız olduğumu ve bencil olduğumu söyledi sabah 6 da işe gideceğini söyledi vs bende 5 saat telefonla oynayıp gelip uyuyunca sen anlayışlı mı oluyorsun diye tartıştım benle konuşmamasını söyledim ama eşim tartıştığmızn ertesi günü hiç bişey olmamış gibi konuşur eder yine böyle biri küsmeyi bilmiyor aslında bu huyu iyi neyse sizce bu durumda haksız mıyım ben ?