Bence ailende ciddi soeunlar var herseyden once kucucuk kardeslerin ablasina bosan diyebilmesi benim babam olsa agzina cakinca oturtur o kardesimi hayirdir ablasina yuva yik diyecek el kadar bebe annenin once dinden bi haber olmasi namaz kilan kizina kizmasi acele ettirmesi simdide damadina kilmiyo diye bosan falan ayip bisi ya abarti ve gosteris muslumani gibi geldiler bana yazik yuvana sahip cik derim esine de anlat uzak durabildigince dur oyle insan anne baba da olsa bes para etmez
hatirladim seni canim bebek arabasini ailen alacakti esin istememisti demi. bu olanlari konusulanlari esine anlatma sakin durduk yere kotu olur araniz. Allah herkesin namazini kabul etsin insallah esinde gitmeye baslar cumaya ama herkesin ibadeti kendisinedir
Benimde eşimin ailesi kılıyo eşim kılmıyo cumaya gitmiyo diye laf yapıyolar ama bence namaz kılmak dindar olduğunu göstermiyo insan başka bi şey yapar mesela sokak hayvanlarını besler namaz kılan insandan daha büyüktür sevabı bunu bilemeyiz. Eşimin ailesi kapalı mesela ben açığım eşim ailesiyle tanışmadan önce söylemiş kimse buseye kapan falan demiycek kavga çıkarırım diye. Herkesin düşüncesi kendine tavrını koy sende bence
1,489,008 soru
24,338,515 cevap
345,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın